Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Skaitau Kathryn Stockett "Pagalba"
Negaliu atsiplėšt.
"The Sunday Times" "Kita vėjo nublokštų" pusė-ir lygiai tokia pat neįmanoma padėti į šalį" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2013 02 01, 17:56)
toliau prašviesėja, netgi sakyčiau giedrai  mirksiukas.gif

tikėkimės mirksiukas.gif

QUOTE(Germinė @ 2013 02 01, 18:15)
Skaitau Kathryn Stockett "Pagalba"
Negaliu atsiplėšt.

labai norėčiau į ją panašią knygą paskaityt, labai šita patiko smile.gif
Atsakyti
Knyga, kuria tiesiog "prarijau". Laurent Gounelle "Dievas visada keliauja incognito" siandien pradejau - siandien baigiau. Jau seniai skaiciau kazka tokio, kas taip uzkabintu ir verstu susimastyti. Iki pat pabaigos nezinojau, ko tiketis.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 02 01, 14:54)
neskaičiau,tai ir nežinau.Aš jos skersgatvius skaičius.
Unė Kaunaitė "Sudie,rytojau". Berods, paaugliams knyga, skaitysiu vėliau, nes tie keliolika pusl. mane nekaip nuteikė rolleyes.gif
Filmas pagal knygą Tracy Chevalier "Mergina su perlo auskaru". Ir ji nebuvo jo meilužė smile.gif

Pasiūlyčiau Sarah Dunant "Veneros gimimas" ir "Kurtizanės draugijoje". Taip pat Eric Walz "Popiežių valdovė" smile.gif

dekoju. reikes paieskoti
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 02 01, 18:00)
labai norėčiau į ją panašią knygą paskaityt, labai šita patiko smile.gif
drinks_cheers.gif Jau seniai buvau skaičius ką nors tokio mielo wub.gif
Parnešė iš biblės:Tess Gerritsen "Dingusios"
Diane Chamberlain "Pribuvėjos išpažintis"
M.Higgins Clark "Susidvejinimas"
Nuo kurios pradėt,kurią pasilikt desertui?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Parsinešiau vakar iš bibliotekos:
J.Austen "Mansfildo parkas"
J.Picoult "Mano sesers globėjas" ir
S.Becket "Įrašyta kauluose" thumbup.gif
Visos traukia, visų noriu, bet pirma reikia serą Grėjų užbaigti biggrin.gif

Gero šeštadienio vakaro visoms smile.gif
Atsakyti
Šiąnakt pradėjau skaityti E. Haynes "Į tamsiausią kampą". Skaičiau naktį, skaičiau ryte, skaičiau dieną. Pykausi su MB už šeštadienį lovoje, laiko skyrimą ne jam, o knygai, neplautus indus ir maisto neruošimą. Bet buvo verta. Keliauja į mėgstamiausias ir labai, labai rekomenduoju. Atsiliepimas jau kaupiasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 02 02, 20:43)
Šiąnakt pradėjau skaityti E. Haynes "Į tamsiausią kampą". Skaičiau naktį, skaičiau ryte, skaičiau dieną. Pykausi su MB už šeštadienį lovoje, laiko skyrimą ne jam, o knygai, neplautus indus ir maisto neruošimą. Bet buvo verta. Keliauja į mėgstamiausias ir labai, labai rekomenduoju. Atsiliepimas jau kaupiasi  cool.gif

bigsmile.gif Kaip smagu girdėti dar vieną atsiliepimą, kad ši knyga patiko. Aš irgi negalėjau atsiplėšti, mano draugė taip pat. Juokėmės - kaip koks narkotikas. Įtraukiau ją į savo mėgstamiausių knygų sąrašą. Man tai pati geriausia knyga, perskaityta 2012 m. Sunku buvo taip nuspręsti, nes daug gerų knygų teko skaityti.
Labai lauksiu atsiliepimo 4u.gif
Aš į rankas paėmiau Karin Slaughter - Širdies randai.
Pastaruoju metu nemažai skaitau, bet pasipasakoti apie visas vis laiko pritrūkstu. blush2.gif Žadu pasitaisyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 02 vasario 2013 - 23:27
I tamsiausia kampa tikrai verta demesio knyga, susimasciau, ar autore ka nors panasaus isgyveno, ar daug bendravo su smurta patyrusiomis moterimis, kad taip tikroviska viskas, taip little by little ivyksta, lyg tikram gyvenime.

Mano paskutien skaityta Kate Morton - Tolimos valandos. Pasakysiu trupai, zaviuosi sios rasytojais sugebejia priartinti senesniu laiku dvasia ir intriguojanciai aprasyti paslaptis. Ir dar tas netiketa pabaiga, kai jau atrodo, kad viskas aisku, supranti, kad po daugelio metu nieko negalima issiaiskinti 100 proc.
Atsakyti
Baigiau skaityti J.Theorin "Prieblanda" - patiko, bet negaliu pasakyti "labai labai" mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar taip pat perskaičiau J.Theorin "Prieblanda". Man patiko, o ilgiau pamąsčius , netgi labai patiko. Ir gal ne tiek detektyvine puse, kiek kūrinio atmosfera. Tokia baugi, tamsi, vėjas šiūrena kalkynėje žoles , verčia žmones gūžtis nuo šalčio, tamsus jūros vanduo, vos ne amžina prieblandos šalis,kone Tvyn Pyksas. (Prisimenu,vaikystėj labai patiko knygutė "Prieblandos šalis" smile.gif) Ir dar meistriškai atskleisti veikėjai, jų būsena. Tuo savo baugumu man priminė "Jamaikos' smuklę", bet ten jaučiau labiau mistiką, o čia man jau buvo baisu.
Atsakyti
Perskaičiau "Pribuvėjos išpažintį" Patiko.Iš pradžių nervino,kad kiekvienas skyrius vis kito veikėjo,bet apsipratau,susigyvenau,ir...knyga baigėsi.Ne stebuklas,gelmių nepalietė,bet laiką praleidau gerai.Ne viskuo patikėjau,bet ten juk Amerikė-gal viskas kitaip... ax.gif
Atsakyti