Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Pasinešiau Colleen McCullough "Užsimerk,atsimerk" ir "Pirmasis Romoje" šita tai labai geros apimties (889psl clap.gif ) Labai viliuosi,kad patiks.
ir Sofie Cramer "Žinutė tau" nes gražus viršelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2013 04 09, 21:39)

Pulsiu M. Puzo, pradėsiu nuo Krikštatėvio, gal kas pakomentuotų šį autorių, kokie skaitymo įspūdžiai? Kažko labai tikiuosi, kad patiks ir gero skaitymo užteks ilgam (nes daug parašė smile.gif ).

kelias knygas skaičiau, patiko, "Sicilietis" gal net labiau už "Krikštatėvį". Netrūksta mafijos, keršto, kraujo.

QUOTE(Germinė @ 2013 04 12, 15:41)
ir Sofie Cramer "Žinutė tau" nes gražus viršelis  ax.gif

filmas tai geras smile.gif
Atsakyti
Katilina, Eliss, ačiū už atsiliepimus 4u.gif Jau įsitaisiau su "Krikštatėviu", susipažįstu su veikėjais, t'sakant. Sicilietis dar geresnė? Puiku thumbup.gif Tai reiškia daug valandų gero skaitymo.
Atsakyti
O man matyt kažkas nutiko, negi prasidės neskaitadieniai...? verysad.gif Paėmiau į rankas Tahir Shah - "Kalifo rūmai: Metai Kasablankoje", perskaičiau daugiau nei pusę ir stop...Darosi nuobodoka, monotoniška, gal per daug ištempta, arba greičiausiai mano akys ir siela ilgisi detektyvų smile.gif Aišku nemesiu neperskaičiusi, nes negaliu sakyti, kad knyga visai neįdomi, gan lengvai skaitosi. Tuo pačiu pasiėmiau "dar lengvesnę" Jose Saramago - "Kai mirtis nusišalina". Tikėjausi kažko panašaus į autoriaus knygą "Aklumas", bet beveik iki knygos vidurio man buvo per daug politikos, pasakojimo apie valdžios reagavimą į mirties nusišalinimą. Tačiau pati idėja tikrai originali ir savotiškai įdomi, tikiuosi greitai perskaityti abi knygas smile.gif
O tada.... biggrin.gif Nežinau, bet daug knygų laukia savo eilės. Yra gerų detektyvų, bet vienas knygas teks atiduoti jau į biblioteką, o norisi jas perskaityti. Viena iš jų John Galsworthy - Forsaitų saga .Savininkas. Tiesiog įdomu, ar užkabins, kad lėkčiau pasiimti kitų dalių smile.gif Kita - ganėtinai neplona - Peter James - "Alchemikas". Ir dar toks mažas šriftas doh.gif Aišku svarbiausia, kad turinys būtų įdomus. Gal kuri skaitėte?

Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2013 04 12, 14:41)
Pasinešiau Colleen McCullough "Užsimerk,atsimerk" <...>

Įdomus bus atsiliepimas, ar patiko wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2013 04 12, 10:15)
Aleksandras Ikamas "Banginis prarijo lietuvį"

user posted image

*"Apie kiekvieną žmogų galima parašyti romaną, bet ne kiekvienas yra vertas nekrologo"

** Man labai patiko ir šios knygos viršelis, maketavimas bei visas apipavidalinimas. Pamenat tokį seną žurnalą "Šluota". Tai čia panašus, tik pagerintas, variantas: tikroviškai atrodantys pageltę lapai,to meto  karikatūros.
  Todėl drąsiai rekomenduoju perskaityti šią knygą tiems, kuriems nesvetimas humoras, istorija, lietuvių tauta ir jos kalba. Kalbą miniu neatsitiktinai, kadangi knygoje perskaitysite visus tuo metu vartojamus žargonus, svetimybes, skolinius, kurie tekstui ir mūsų kalbai suteikia savito žavesio.

* thumbup.gif
** Pamenu žurnalą "Šluota". biggrin.gif Ech pagavo nostalgija smile.gif Taigi didelis dėkui už puikų aprašymą. Labai sudomino knyga. Reiks pasišniukštinėti ir man jos.
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2013 04 08, 17:16)
* Kaip smagu, kad ir tau patiko  bigsmile.gif Tą knygą aprašiau ten aš. Ir džiaugiuosi, kad namie turiu jos "Oriksė ir griežlys". Kitų knygų ieškau pirkti, bet nelabai randu  verysad.gif

Na dabar tavo superinis tinklaraštis jau mano skaitomų tinklaraščių sąraše thumbup.gif
Vat kaip tik dvejojau dėl knygos "Oriksė ir griežlys", ar verta ji didesnio dėmesio. Ar nebus joje per daug fantastikos... g.gif Nors nesu nusiteikusi 100 proc. prieš fantastiką, bet ji turi būti įdomi, taip sakant kabinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 12 balandžio 2013 - 21:45
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 04 12, 21:42)
John Galsworthy - Forsaitų saga .Savininkas. Tiesiog įdomu, ar užkabins, kad lėkčiau pasiimti kitų dalių smile.gif
Kažkada buvo nerealus įspūdis.Bet dabar nežinau...kuo daugiau skaitai,tuo didesni reikalavimai ax.gif Turėjau seno leidimo-dvi stoooros knygos.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Nesenai pradėjau skaityti Philippa Gregory "Vandenų dama", tik pagaliau atėjęs pavasaris kviečia dažniau išeiti į lauką, nei draugauti su knyga biggrin.gif
Atsakyti
http://www.bernardin...s-romanas/98422 vienos iš prototipų atsiliepimas apie Antano Šileikos romaną „Underground“ (Pogrindis).
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2013 04 09, 14:05)
Taigi, si sekamadieni 14 d. Panoramos PC kokia 13 val. Zinoma, galite siulyti ir jus tiek laika tiek vieta, bus galime pasiderinti smile.gif

Na tai kas ateis į susitikimą, skaitytojos? Tik dvi kol kas patvirtino savo dalyvavimą. Ingėnai, tu gi visada prisijungi prie chebros, kaip šįkart, ateini?smile.gif Pajauta? Tiek knygų prisiskaičiau, rašyt apie jas tingiu, tai nors žodžiu papasakosiu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2013 04 14, 10:20)
Na tai kas ateis į susitikimą, skaitytojos?

Eee, noriu pranešt kad pasikeitė mano planai ir į "Panoramą" nebeatesiu. Gero susitikimo, pasimatysim kitąkart!
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2013 04 14, 09:20)
Na tai kas ateis į susitikimą, skaitytojos? Tik dvi kol kas patvirtino savo dalyvavimą. Ingėnai, tu gi visada prisijungi prie chebros, kaip šįkart, ateini?smile.gif Pajauta? Tiek knygų prisiskaičiau, rašyt apie jas tingiu, tai nors žodžiu papasakosiu smile.gif.

Labai gaila, bet šįkart nepasirodysiu, turiu kitų planų ... Bet tikrai norėčiau pasimatyt, tikiuosi prisijungt kitą kartą.

Gero susitikimo besimytinančioms 4u.gif
Atsakyti
Būsiu smile.gif prie kur ateit?
Atsakyti
Būčiau atėjusi.. .bet nei vienos kontaktų nebeturiu, tai važiuot iki Panoramos nesinorėjo ir ieškot... gaila. Kitą kartą susirankiosiu kontaktus ir jungsiuos. Tikiuosi, smagiai pasisėdėjot. 4u.gif
Atsakyti