Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(vabalyte @ 2013 04 04, 11:34)
Sveikos mergaitės,

Atsiprašau, jei ne vietoje įsikišau. smile.gif

sveika smile.gif kadangi vaistų nesiūlai, o apie knygą pasakoji, taigi vietoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 04 04, 11:51)
sveika smile.gif kadangi vaistų nesiūlai, o apie knygą pasakoji, taigi vietoje  smile.gif

Nelabai suprantu, ar šia yra koks klubas, ar rašo kas ką nori. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2013 04 04, 11:54)
Nelabai suprantu, ar šia yra koks klubas, ar rašo kas ką nori.  blush2.gif

nėra klubo, rašyti galima apie knygas smile.gif pirmoje žinutėje yra pastoviausių skaitytojų sąrašiukas, bet tai tikrai nėra antspaudas, kad naujiems nariams nevalia, - visada prašom smile.gif
Atsakyti
Tuk tuk. Laba diena biggrin.gif Galima pas jus? ax.gif

Labai mėgstu skaityti. Nesvietiškai. Kiekviena knyga man - naujas pasaulis. Gal ne visada patrauklus ar įdomus, bet savitas. Skaitau daug ką, bet daugiausia grožinę literatūrą. Nepatinka tik meilės romanai (ir šiaip knygose esančios meilės istorijos ne visada žavi). Nežavi lietuvių literatūra. Nežinau kodėl - gal dėl to depresijos, beviltiškumo koncentrato jose blush2.gif

Iš paskutiniu metu skaitytų patiko Haruki Murakami "Negailestinga stebuklų šalis ir Pasaulio galas". Buvo įdomu, manau, skaitysiu daugiau šio autoriaus knygų. Dar Andrei Makine "Trumpų amžinų meilių knyga" - tokia gana lėta, paprasta, bet gera.
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2013 04 04, 10:54)
Nelabai suprantu, ar šia yra koks klubas, ar rašo kas ką nori.  blush2.gif

Tikrai raso kas nori.
Bet yra tokiu senbuviu sioje temoje, kurios cia pasisako metai is metu ir tokius zmones ne tik virtualioje erdveje pazisti, bet net ir asmeniskai, nes karts nuo karto arganizuojami susitikimai - pasisedejimai smile.gif
Tad drasiai rasyk ir komentuok. Zinoma i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 04 04, 10:45)
Ekranizacijos siuzetas truputi skiriasi nuo knygos.

Aha, truputį pasidomėjau, tai bent jau pabaiga filme ir knygoje skiriasi. Pagal mane filme netgi geresnė.
QUOTE(earl grey @ 2013 04 04, 14:14)
Iš paskutiniu metu skaitytų patiko Haruki Murakami "Negailestinga stebuklų šalis ir Pasaulio galas". Buvo įdomu, manau, skaitysiu daugiau šio autoriaus knygų. Dar Andrei Makine "Trumpų amžinų meilių knyga" - tokia gana lėta, paprasta, bet gera.

Šitas dvi ir aš visai neseniai perskaičiau, gerulės abidvi. drinks_cheers.gif

Nusprendžiau visgi skaityti tik vieną knygą, Kerouaco "Big Surą". Nedaug dar įveikiau, bet labai kol kas patinka, nors skaityti angliškai ją nėra lengva, sakiniai labai ilgi ir pats stilius toks savotiškas. Man patinka, kai knygose herojai skaito ir dalinasi mintimis apie kitas knygas. Šitos veikėjas, pavyzdžiui, kuris lyg ir yra pats autorius, skaito "Daktarą Džekilą ir poną Haidą"- šis kūrinys jam patinka, jo sakinius vadina elegantiškais, o "Stepių vilkas" jam pasirodo kvailas ir beprasmis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2013 04 03, 21:26)
"Lyg ir meilė" esu skaičiusi, bet nežinojau, kad čia trilogijos dalis. Kažkaip neteko daugiau jo knygų lietuviškai matyti, tai gal ir nėra išversta.

Smagu, kad yra skaičiusių. Na aš irgi nesitikėjau, kad yra daugiau. Kažkaip netyčia išsitraukiau tą knygą iš tų, kurios man paliktos kartu su butu ir užkabino skaityt, lb lengvai skaitėsi. O wikipedijoj aptikau, kad yra dar dvi, apie jų bendrą gyvenimą ir apie to gyvenimo pabaigą. Kažin kaip būtų galima sužinot ar jos yra. ax.gif

Vis pasižiūriu kas ką rekomenduoja paskaityt, pildau savo sąrašus, o paskui stengiuos mažinti skaitydama, bet kuo ši tema skiriasi nuo "knygų skaitytojų klubo"? Nežinau kur kartais būtų galima įsiterpti.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 04 balandžio 2013 - 21:45
QUOTE(Kliamka @ 2013 04 04, 22:42)
Vis pasižiūriu kas ką rekomenduoja paskaityt, pildau savo sąrašus, o paskui stengiuos mažinti skaitydama, bet kuo ši tema skiriasi nuo "knygų skaitytojų klubo"? Nežinau kur kartais būtų galima įsiterpti.. 4u.gif

Niekuo kaip ir nesiskiria. Gali rinktis, kurią nori, o yra tokių, kur ir į abi temas rašo.
Atsakyti
Aš taip pavydėjau visoms,nes neturėjau knygų,tai skaitinėjau "Erškėčių paukščius" verysad.gif Bet šiandien mergaitės parnešė:
Federica de Cesco "Kriauklių šilkas"
Zoe Ferraris "Skraisčių miestas"
Į rimtą literatūrą nepanašu,bet bent jau neskaitytos mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš su John Steinbeck - Mūsų nerimo žiema vargstu doh.gif Nu visai nekabina, bet perskaitysiu tam, kad susidaryčiau savo nuomonę smile.gif Jau įpusėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 04 05, 18:49)
O aš su  John Steinbeck - Mūsų nerimo žiema vargstu  doh.gif  Nu visai nekabina, bet perskaitysiu tam, kad susidaryčiau savo nuomonę smile.gif Jau įpusėjau  thumbup.gif

uoj.. aš šią pasidėjus tarp tų, kurias skaitysiu. Arba "skaitysiu". rolleyes.gif
Atsakyti
O aš vos pradėjusi ,,Sostų žaidimą'' apsižiūrėjau, kad nebeduos prasitęsti Kuždesių salos, tai pradėjau šią ir per dieną pusę perskaičiau. Kadangi filmas matytas seniai, tai knyga padeda atgaminti didžiąją dalį siužeto, skaityti tikrai įdomu. thumbup.gif
Atsakyti