QUOTE(Kliamka @ 2013 04 01, 22:14)
Sveikos,
perskaičiau Stan Barstow "A kind of loving" (lyg ir meilė) ir pamačiau, kad čia yra trilogija, yra dar dvi knygos, kurios angliškai vadinasi "The Watchers on the Shore" ir "The Right True End". Kas skaitėt, girdėjot ar žinot kaip jos vadinasi lietuviškai? Nežinau net kaip ieškot, o lb norėčiau perskaityt.
"Lyg ir meilė" esu skaičiusi, bet nežinojau, kad čia trilogijos dalis. Kažkaip neteko daugiau jo knygų lietuviškai matyti, tai gal ir nėra išversta.
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 04 02, 20:02)
Val McDermin - Undinių vilionės. Labai patiko.
Dabar skaitau
Tess Gerritsen - Laikoma kalta. Nieko įspūdingo, nelabai patinka lyginant su jos kitais skaitytais detektyvais. Man tikrai per daug tų seiliojimųsi ir romantikos.
Užsirezervavau bibliotekoje dar kitą autorės knygą
Melo kaina. Žinote, kuri stoviu eilėje - penkta
Kažin, ar ir ji nebus panašaus stiliaus. Nes man "Laikoma kalta" labiau panašėja į meilės romaną, o veiksmas išnyra tik persiritus pusę knygos.
"Undinių vilionės" ir man labai patiko, bet turbūt jau ne kartą tai sakiau.
O dėl Gerritsen- jos šitie romanai juk iš romantinių trilerių serijos, tai "romantika" šiaip ar taip privaloma ir ne pačia mažiausia doze.
QUOTE(laTulipe @ 2013 04 03, 16:28)
"Rūko" neskaičiau, nors noriu, bet man labai patiko jo ekranizacija. Šiurpus filmas, vien pabaiga ko verta. Ir šiaip eilinį kartą parodė, kad baisiausi padarai yra ne kokios nors pabaisos, o žmonės.
Mano paskutinė perskaityta-
Prano Treinio "Ragana, pelė ir Faustas". Nedidelė knygelė, kurioje yra trumpas romanas ir septyni apsakymai. Romanas toks su juodu humoru truputį, bet šiaip nieko, kai neilgas, tai nespėjo nusibosti. O apsakymai tikrai patiko, paprastučiai tokie, bet maloniai susiskaitė.
Šiandien po ilgo laukimo pagaliau gavau penkias knygas anglų kalba. Dvi labiausiai norimas jau pradėjau ("Big Surą" ir "Į laukinį pasaulį"), nors greičiausiai vis tiek ties viena apsistosiu, bet labai gaila, kad beveik visai neturiu skaitymui laiko. Jei taip mėnesiu anksčiau, jau visas būčiau pervariusi.