Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(muminukas @ 2013 03 27, 17:52)
nebe SOS  smile.gif
kas skaitėt Tūkstančiai saulių skaisčių ir Bėgantis paskui aitvarą - abi vienodai gerai skaitėsi? na, man sunkiai einasi aitvaras... unsure.gif

Aš skaičiau abi. Puikios knygos, o Bėgantis paskui aitvarą - dar ir nuostabi wub.gif
Saulės paprastesnė, suprantama, sakyčiau graži proza. O Aitvaras - jau poezija prozoje. Bent man.
Nuostabi berniukų, vyrų draugystės gija, man, neauginusiai berniukų, buvo didelis gražus atradimas (ir patvirtinimas, kad tikrai ne visi vyrai kiaulės biggrin.gif)
Saulių nebeskaitysiu antrąkart, o Aitvaras liks lentynoj visam.
Dėl tavęs - tūkstančius kartų...

Eliss - kaip man gera atrasti giminingą skaitytojos sielą 4u.gif
Širdies nerimas - nuostabi, ramiai, bet amžiams širdin įžengusi istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 03 27, 18:52)
nebe SOS  smile.gif
kas skaitėt Tūkstančiai saulių skaisčių ir Bėgantis paskui aitvarą - abi vienodai gerai skaitėsi? na, man sunkiai einasi aitvaras... unsure.gif

jei gerai pamenu, tai Saulės skaitėsi lengviau, nors aitvarai man pasirodė įsimintinesnė ir įdomesnė, nors saulės irgi nenuvylė.

Aš į pabaigą su Silva Rerum II. Vietomis labai įdomu, bet pasitaiko ir tokių vietų, kur visai nekabina. Galutinis verdiktas, kai rytoj užbaigsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 03 27, 17:52)
nebe SOS  smile.gif

Taip, abi puikios.
Atsakyti
Labas!

Ir saules, ir aitvara skaiciau. Abi patiko, tik pirmoji lengviau, idomiau skaitesi, tiesiog prarijau, prisimenu visas kraupias detales labai ryskiai; si knyga man tokia zemiskesne. O antroji savo ruoztu man atrodo vertingesne meniniu poziuriu, gilesne, lyriskesne.

As dabarties skaitau Kingo apysakas "Tamsoje be zvaigzdziu" - visai neblogai. Ypac pirmoji apysaka patiko - nepersmelkta fantastikos. Dabar trecia skaitysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 27 kovo 2013 - 20:55
QUOTE(Dorifore @ 2013 03 27, 20:05)
Dabar skaitau  T. Chevalier "Skaistusis mėlis".

Įdomu kaip patiks, man buvo labai labai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2013 03 27, 20:52)
As dabarties skaitau Kingo apysakas "Tamsoje be zvaigzdziu" -

Kingą dievinu, bet... Dabar ilgą laiką būnu viena, todėl jo skaityti negaliu. Ypač vakarais. Bijau... blush2.gif
Va koks poveikis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2013 03 27, 11:43)
Kelionių knygas vertinu pagal tai, ar užsimanai į tą šalį.
Vladas Vitkauskas "Everestas - manoji lemtis"
5/5
Helga Hengge "Aukščiau tik dangus. Mano kelias į Everestą"
5/5

Ar tai reiškia, kad ir į Everestą įkopti užsimanei? smile.gif

QUOTE(Germinė @ 2013 03 27, 16:52)
Parnešė Anne Rice "Prakeiktųjų karalienė" Dyydelis graužtukas  ax.gif O va Vanora Bennett "Šilko karalienė" labai smagiai skaitosi

O kaip su "Dienų pavyzdžiais" sekėsi?

QUOTE(kiršė @ 2013 03 27, 22:07)
Įdomu kaip patiks, man buvo labai labai..  ax.gif

Man atvirkščiai, "Skaistusis mėlis" gana vidutiniška pasirodė.

Paskutinė perskaityta- Rainer Maria Rilke "Maltės Lauridso Brigės užrašai". Trumputis romanas, kuris labai nevienodai skaitėsi. Kartais labai sudomindavo, o buvo vietų, kur skaičiau lyg pusiau miegodama, pati nesuprasdama, apie ką kalba eina. Bet kadangi įdomu buvo dažniau nei neįdomu, tai nepeikiu.

Atsakyti
Kaip faina: po tokio ilgo laiko ilendi - ir niekas nepasikeite smile.gif ir kalbam apie tas pacias knygas, ir, pasirodo, daug ka atsimenu (ne zmones tjuriu minty, bet ju ispudzius apie tam tikras knygas) bigsmile.gif

Klaipedietes, gal kada susitinkam? Neturiu omeny, kad sia savaite, bet kada nors biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bellete @ 2013 03 27, 22:09)
Kingą dievinu, bet... Dabar ilgą laiką būnu viena, todėl jo skaityti negaliu. Ypač vakarais. Bijau... blush2.gif
Va koks poveikis doh.gif

biggrin.gif Bet kaip man patinka tokio pobudzio Kingo knygos bigsmile.gif Nors, pvz., antrojoj apysakoj jau per daug man kliedesio buvo i pabaiga, pirmojoj - pats tas (tos ziurkes doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2013 03 28, 11:29)
Klaipedietes, gal kada susitinkam? Neturiu omeny, kad sia savaite, bet kada nors biggrin.gif

As matyt per retai uzsuku, pasirodo tu jau is Vilniaus pabegai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2013 03 28, 14:23)
As matyt per retai uzsuku, pasirodo tu jau is Vilniaus pabegai ?  smile.gif

jau keli mėnesiai smile.gif

atidėjau kuriam laikui Aitvarą, bet tikrai pabaigsiu. ir skaitau Melniko Paryžiaus dienoraštis. labai smagiai einasi, puiki atsvara LAvastei, nes Melnikas rašo ne tik apie prancūzus, bet prisimena ir lietuvius. Dorifore, tau rekomenduoju, Lavastės lietuvius perskaičiusiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2013 03 27, 20:33)

Eliss - kaip man gera atrasti giminingą skaitytojos sielą 4u.gif
Širdies nerimas - nuostabi, ramiai, bet amžiams širdin įžengusi istorija wub.gif

man dar patiko "Permainų svaigulys" smile.gif

Bandau skaityti "Anapus fotografijų", nelabai man, vietom įdomu, vietom painiava rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už rekomendacijas, reikės paskaitinėti 4u.gif

Jau baigiau "Skaistusis mėnulis". Gana vidutiniška knyga, pritrūko man daugiau paslaptingumo, intrigos ir įdomumo. Jeigu nieko nesi skaitęs panašaus, tai gal ir gera knyga pasirodytų, dabar kiek silpnoka.

O klaipėdietes susitikimui jau seniai kviečiu. Aš po savaitės jau būsiu LT, galim organizuoti 4u.gif

Atsakyti