Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Pasinaudosiu senom pažintim temoje ir ...

SOS!!! Skubiai ieškau knygos Dilema Polensos kurorte : [apsakymai] / Agatha Christie

Išleidimo duomenys:Vilnius : Sirokas, 2001

Serija:
Agatos Kristi kolekcija

ISBN: 9986-833-23-X : 7 Lt

UDK: 820-3

Būčiau labai dėkinga, jei paieškotumėte tarp savo ar tėvų, senelių knygų ir sutiktumėte man parduoti/dovanoti/keisti į ką nors 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(bellete @ 2013 03 26, 22:31)
Abi knygos man labai patiko: rašymo stilius, veiksmo vystymas, faktų rikiuotė- pats tas geram, skoningam detektyvui. Ir nenuobodžiam, nes yra visokių meilių-seilių dar jei ką mirksiukas.gif
Skandinavai man visi kažkuo panašūs. Gerąja prasme

drinks_cheers.gif labai laukiu, kada TA trečiąją išleis.
Atsakyti

Marius Abramavičius Neboisia "Klajūno užrašai. Gruzija"
Kelionių knygas vertinu pagal tai, ar užsimanai į tą šalį. Taip, į Gruziją užsinorėjau smile.gif Reikėjo įsivažiuot skaitant, skaityt geriau dieną buvo, nei prieš miegą - neįtraukia nepaleidžiant taip, kaip veiksmo ar kt. knygos.
Man 4,5/5

Tuo pačiu galiu rekomenduot kelias įspūdingas kelionių knygas:

Vladas Vitkauskas "Everestas - manoji lemtis"
5/5

Helga Hengge "Aukščiau tik dangus. Mano kelias į Everestą"
Nepatartina duoti keliaujančių į kalnus mamoms - kol jos mažiau niuansų žino, tol ramiau laukia grįžtant...
5/5

Edvardas Žižys "Dviračiu aplink pasaulį"
5/5

Kristina Stalnionytė "Kelias į Santjago de Kompostelą"
Užsimaniau nerealiai bigsmile.gif smile.gif
5/5
Atsakyti
Jei kam reikia, dar galiu atsiųsti pakvietimų į Linkomaniją. Rašykit man až su savo el.pašto adresu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 27 kovo 2013 - 11:21
Likau sužavėta Stefano Zveigo "Širdies nerimas". Puiki ir pamokanti knyga. Iš tikrųjų, kartais per didelė užuojauta pridaro daug bėdos.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 03 27, 14:41)
Likau sužavėta Stefano Zveigo "Širdies nerimas"
Man labiausiai patiko "Nepažįstamosios laiškas" Tik labai seniai skaičiau.
Parnešė Anne Rice "Prakeiktųjų karalienė" Dyydelis graužtukas ax.gif O va Vanora Bennett "Šilko karalienė" labai smagiai skaitosi
Atsakyti
Sveikos mielos knygų mylėtojos 4u.gif SP forume esu naujokė, bet jau spėjau susipažinti su forumo temomis. Labiausia ieškojau skaitytojų draugijos. Labai myliu knygas, bet gal neturiu tokio talento daug rašyti. Todėl skaitydama jūsų atsiliepimus, pagalvojau, gal galėčiau su Jumis ir savo įspūdžiais apie knygas pasidalinti. O ką jau kalbėti apie galimybę sužinoti Jūsų mintis apie perskaitytas knygas, kurios išgelbės pasimetus knygų jūroje. Pirmiausia prie kavos pasiūlysiu mielų pyragėlių:
user posted image

Ateinu su ką tik perskaityta Marko Zingerio knyga "Grojimas dviese". Ją skaičiau vien tik dėl pažinties su šio autoriaus kūryba. Net sunku įvertinti. Knyga parašyta gražia kalba, neįkyri karo laikų baisybių aprašymais. Tiesiog tai žydų kartos, išgyvenusios Kaune, išsigelbėjusios iš geto, gyvenimas. Apie skaudžius pergyvenimus kalba detalės. Turinys dažnai būna nuspėjamas. Nors visumoje knyga paliko gerą įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(Jole555 @ 2013 03 27, 15:59)
Sveikos mielos knygų mylėtojos 4u.gif
Sveika prisijungus 4u.gif su tinkamomis vaišėmis mirksiukas.gif
Atsakyti

labas 4u.gif
Atsakyti
nebe SOS smile.gif

kas skaitėt Tūkstančiai saulių skaisčių ir Bėgantis paskui aitvarą - abi vienodai gerai skaitėsi? na, man sunkiai einasi aitvaras... unsure.gif
Atsakyti

Sveika prisijungusi 4u.gif

Aš užbaigiau S. Beckett "Mirusiųjų šnabždesiai". Man pasirodė prastesnė nei pirmos dvi dalys, sunkiai įsivažiavau, bet pabaiga nuginklavo mane rolleyes.gif

Dar baigiau J. Irving "Sidro namų taisyklės". Labai patiko, nors ir buvau mačiusi filmą, parsisiunčiau dar kartą pažiūrėti, kaip viskas atrodys po knygos.

Dabar skaitau trijų autorių knygą "Preparatas M" ir T. Chevalier "Skaistusis mėlis".
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 03 27, 18:52)
nebe SOS  smile.gif
kas skaitėt Tūkstančiai saulių skaisčių ir Bėgantis paskui aitvarą - abi vienodai gerai skaitėsi? na, man sunkiai einasi aitvaras... unsure.gif

'Tūkstančių saulių...' gal labiau patiks, jausmingesnė, apie moters sunkią dalią. Man abi vienodai patiko.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 03 27, 18:34)
'Tūkstančių saulių...' gal labiau patiks, jausmingesnė, apie moters sunkią dalią. Man abi vienodai patiko.

aš saules skaičiau, labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti