Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

http://penki.lt/lt/K...video?id=244518
Atsakyti
Muminukas tapo neakivaizdžia šios temos reportere, pranešančia įdomius video. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
man irgi patiko nuoroda muminuk,dėkui drinks_cheers.gif nežinojau šito puslapio,tai dar paklausiau įrašo apie Ivanauskaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2013 02 27, 21:50)
Muminukas tapo neakivaizdžia šios temos reportere, pranešančia įdomius video. Ačiū 4u.gif

blush2.gif baik jau, pačiai įdomu, tia ir pasidalinu, gal ir kitiems aktualu.
Atsakyti
Įveikiau J.Irving "malda už Oveną Minį". Sakau įveikiau nes pirmi 300psl taip nelengvai skaitės ir taip pamažu, kad buvau bepradedanti savim abejot ar sugebėsiu išlaukt iki tos vietos kur jau užkabins biggrin.gif
Bet ačiū Dievui sugebėjau. Ir taip užkabino, kad dabar negaliu atsitokėt thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(miig @ 2013 02 28, 14:11)
Įveikiau J.Irving "malda už Oveną Minį". Sakau įveikiau nes pirmi 300psl taip nelengvai skaitės ir taip pamažu, kad buvau bepradedanti savim abejot ar sugebėsiu išlaukt iki tos vietos kur jau užkabins  biggrin.gif
Bet ačiū Dievui sugebėjau. Ir taip užkabino, kad dabar negaliu atsitokėt  thumbup.gif

smile.gif sita tikrai gera,man labai patiko,skaiciau pries kokius metus, bet puikiai atsimenu reiskia verta demesio ,gal tik pati pabaiga g.gif bet siaip liux
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O aš šiais metais nebuvau Knygų mugėj - visos aplinkybės buvo prieš sad.gif doh.gif
Labai smagu skaityti jūsų įspūdžius, kitais metais trūks plįš važiuosi bigsmile.gif
O dabar tęsiu savo kelionę per vaikystės knygas - čiupau S. Lagerliof "Stebuklingosios Nilso kelionės" smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš irgi buvau KM thumbup.gif Nusipirkau tik 7 knygas, iš jų 4 su autografais bigsmile.gif Dvi jau baigiu perskaityti. Bet svarbiausia, kad mačiau T. Gerritsen thumbup.gif
Atsakyti
Netikėtai patiko James Hilton "Dingęs horizontas" - apie keturis sudužusio lėktuvo keleivius, nugabentus į Tibeto plynaukštėje esantį paslaptingą Šangrilos vienuolyną, kuris yra kaip kitas pasaulis, kita dimensija - ten viskas gražu, visko pilna, viskas tobula.
Beveik.
Nes nėra tobulas žmogus, kuris dažnai pats nežino ko nori - ar gyventi ramiai, gražiai ir nesenti bent du šimtmečius, ar išgerti gyvenimą godžiai ir greitai, kaip taurę vyno - tokį, koks jis duotas.
Nesu gerbėja tokių knygų kaip "Trobelė" (iš pradžių kibau į ją kaip į gerą detektyvą, bet entuziazmas baigėsi ties ta vieta, kur prie trobelės pasirodo trys dievai.. doh.gif sorry visų šios knygos gerbėjų ), bet kažko sulyginau šiuos du kūrinius.
Pati sau skaitydama sakiau - kad va va tuoj aš ją padėsiu ir nebegrįšiu, bet...nepadėjau. Maža to - perskaičiusi dar grįžinėjau, varčiau, aiškinausi tam tikras vietas.
Pasirodė filosofiška, mistiška, paslaptinga. Saikingai (šis žodis, beje, dažnai romane naudojamas, ir labai prasmingai).
Gražu. Paliko įspūdį.
Sakė, yra filmas. Yra?
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2013 02 28, 22:25)
Netikėtai patiko James Hilton "Dingęs horizontas" -
Sakė, yra filmas. Yra?

Yra du. Lost Horizont ir Lost Horizont

O aš užbaigiau Paul Ekman ,,Žinau, kad meluoji''. Kadangi tai negrožinė literatūra, tai labai ir nesiplėsiu. Įdomi knyga apie kūno kalbą ir kokie galėtų būti melo požymiai, kalbama apie emocijų rodymą ir t.t.

O dabar žadu grįžti prie visai nepelnytai pradėtos ir užmirštos ,,Tas keistas nutikimas šuniui naktį''. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2013 02 28, 13:11)
Įveikiau J.Irving "malda už Oveną Minį". Sakau įveikiau nes pirmi 300psl taip nelengvai skaitės ir taip pamažu, kad buvau bepradedanti savim abejot ar sugebėsiu išlaukt iki tos vietos kur jau užkabins  biggrin.gif
Bet ačiū Dievui sugebėjau. Ir taip užkabino, kad dabar negaliu atsitokėt  thumbup.gif

QUOTE(liepuks @ 2013 02 28, 15:49)
smile.gif  sita tikrai gera,man labai patiko,skaiciau pries kokius metus, bet puikiai atsimenu reiskia verta demesio ,gal tik pati pabaiga g.gif  bet siaip liux

o jum kitos Irvingo knygos patiko?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 02 28, 21:59)
Aš irgi buvau KM  thumbup.gif  Nusipirkau tik 7 knygas, iš jų 4  su autografais  bigsmile.gif Dvi jau baigiu perskaityti. Bet svarbiausia, kad mačiau T. Gerritsen  thumbup.gif

Prašom smulkiau apie KM įspūdžius. mirksiukas.gif
Atsakyti