Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(Ida66 @ 2013 02 26, 11:47)
Tai gal reikėjo ir to įrašo nuorodą įdėti. rolleyes.gif  Kiti irgi nori pažiūrėti. mirksiukas.gif

ania? biggrin.gif
negaila smile.gif
https://www.youtube....p;v=Da5K2mXtkpQ

už turinį neatsakau, nes pati dar nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 02 26, 12:52)
ania? biggrin.gif
negaila smile.gif

Ačiū. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 02 26, 11:20)
negirdėjusi tokios, reikia pagooglinti smile.gif

patrauke knygos aprasymas ir aisku kaina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 02 26, 12:52)
ania? biggrin.gif
negaila smile.gif

Ačiū, muminuk, už pasidalinimą. Buvo tikrai įdomu ir, manau, naudinga pažiūrėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2013 02 26, 16:09)
Ačiū, muminuk, už pasidalinimą. Buvo tikrai įdomu ir, manau, naudinga pažiūrėti. smile.gif

bigsmile.gif pati dar nemačiau, greičiau naktis biggrin.gif
Atsakyti
ant stalo padėta laukia, kada būsianti atversta, Ginos Vilūnės Karūna be karaliaus smile.gif
Atsakyti
Tokios gedulingos nuotaikos... verysad.gif Perskaičiau Milenium.Ir apėmė liūdesys,kad Stieg Larsson daugiau nieko neparašys.Šitokia trilogija ir iki pat paskutinio puslapio išlaikyta įtampa ir dėmesys.Gal labai dūšios nesukrėtė,gyvenimo neapvertė,bet tai neabejotinai vienas įsimintiniausių mano gyvenime kūrinių.
Atsakyti
Germine, kaip žiauriai console.gif biggrin.gif žurneiale skaičiau, kad visokie teismai vyksta po autoriaus mirties, visokių sąmmokslo teorijų yra, kad gali būti buvus pradėta ketvirta knyga, galbūt ji kada pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 02 27, 12:08)
Tokios gedulingos nuotaikos... verysad.gif Perskaičiau Milenium.Ir apėmė liūdesys,kad Stieg Larsson daugiau nieko neparašys.Šitokia trilogija ir iki pat paskutinio puslapio išlaikyta įtampa ir dėmesys.Gal labai dūšios nesukrėtė,gyvenimo neapvertė,bet tai neabejotinai  vienas įsimintiniausių mano gyvenime kūrinių.

drinks_cheers.gif man lygiai tas pats buvo kai pabaigiau paskutinę dalį,jau taip gaila buvo,taaaaaip verysad.gif aš kažką girdėjau,kad jis pradėjęs buvo ketvirtą knygą,o jo žmona ar tai sugyventinė norėtų ją pabaigti ir išleisti,bet greičiausiai taip nebus.
Atsakyti

Gal kas noretu perskaityti ka tik savarankiskai isleista elektronine knygute ir parasyti keleta zodeliu apie ispudzius.

Mišelis Montenis - Esė. Jei kas nors susidomėjote - rašykite i privata smile.gif

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 02 27, 09:49)
ant stalo padėta laukia, kada būsianti atversta, Ginos Vilūnės Karūna be karaliaus smile.gif

bigsmile.gif Muminuk, ir Tu, ir aš tas pačias knygas pasidėjusios turim (ir Grainytės "Pekino dienoraščiai" abi skaitėm, ir šita knyga manęs laukia).
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2013 02 27, 17:05)
bigsmile.gif Muminuk, ir Tu, ir aš tas pačias knygas pasidėjusios turim (ir Grainytės "Pekino dienoraščiai" abi skaitėm, ir šita knyga manęs laukia).

geras bigsmile.gif aš jau skaitau smile.gif pirmas"liapsusas" autorei - Kaune lėlių teatras, o ne Lėlės smile.gif
Atsakyti