Sveikos
Visai netikėtai (kadangi taupymo sumetimais žadėjau kojos ten nekelti) apsilankiau knygų mugėje šiandien
Aišku, plikom rankom neišėjau. Šiaip jau labai labai norėjau 1001 knygos.. nes tik 39 lt tekainavo, bet kadangi prisirinkau kitokių knygų, tai pagalvojau, kad visgi negaliu sau to leisti (visgi gyvenu ne iš savo kišenės dar).
O įsigijau šias knygas:
Sofi Oksanen ,,Stalino karvės''
Graham Greene ,,Tykusis amerikietis''
Charles Dickens ,,Pasakojimas apie du miestus''
M. A. Shaffter, A. Barrows ,,Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija''
C. McCarthy ,,Laukinių arklių pakerėti''.
laTulipe, sveikinu su Gimtadieniu!!! Daug gražių, smagių akimirkų ir daug gerų knygų.
Smagu forume sutikti žmogų, švenčiantį gimtadienį tą pačią dieną kaip ir aš
Smagu forume sutikti žmogų, švenčiantį gimtadienį tą pačią dieną kaip ir aš
Laba diena Kas ką skaitote? ar visos knygų mugėje?
Ateinu su savo kukliais atsiliepimais apie perskaitytas knygas Peter Mayle "Metai Provanse" ir Jean-Christophe Grange "Akmenų sinodas".
Pirmoji, t.y. "Metai Provanse", buvo kaip ilgais gerai parašytas meniu. Knygoje 270 puslapių, du trečdaliai knygos apie maistą ir prie jo tinkamą vyną, visa kita jungtukai ir keli linksmi nutikimai anglams atsikrausčiusiems gyventi į Provansą. Vienintelė tikrai prajuokinusi vieta, tai prancūzų mėgiamo žaidimo boules, kaip įvardina autorius, nors esu isitikinusi, jog tai klasikinė petankė (pranc. petanque nuoroda į wikipedia jei kam įdomu) aprašymas. Juokiausi garsiai, na taip priminė mane pačią ir draugus žaidžiant šį žaidimą, jų taisyklių aiškinimą ir visas kitas šio žaidimo peripetijas Bendrai įvertinus knyga nėra bloga, tačiau nemanau, kad kam nors duočiau rekomendaciją ją skaityti. Nebent yra maisto aprašymo mėgėjų čia
Antroji "Akmenų sinodas" patiko labiau nei tikėjausi. Negalėjau nuo jos atsitraukti. Skaičiau iki išnaktų, nors jau kuris laikas esu pakeitusi gyvenimo ritmą, jei taip galima pavadinti. Tačiau knygos į šalį nesinorėjo padėti, net ir žinant, jog teks keltis šeštą ryto. Įtampa buvo išlaikyta visą knygą, netikėti ir įdomūs siužeto pokyčiai, net ir pabaigoje nuo mistikos perėjus prie fantastikos man nė kiek nesinorėjo mesti knygos, ar pykti dėl tų fantastinių elementų, nors ir nesu jų gerbėja. Na labai labai patiko ir be abejonės į norimų perskaityti knygų sąrašą įtraukiu šio autoriaus "Purpurinės upės", kuri, kiek teko skaityti atsiliepimus, dar geresnė.
Ateinu su savo kukliais atsiliepimais apie perskaitytas knygas Peter Mayle "Metai Provanse" ir Jean-Christophe Grange "Akmenų sinodas".
Pirmoji, t.y. "Metai Provanse", buvo kaip ilgais gerai parašytas meniu. Knygoje 270 puslapių, du trečdaliai knygos apie maistą ir prie jo tinkamą vyną, visa kita jungtukai ir keli linksmi nutikimai anglams atsikrausčiusiems gyventi į Provansą. Vienintelė tikrai prajuokinusi vieta, tai prancūzų mėgiamo žaidimo boules, kaip įvardina autorius, nors esu isitikinusi, jog tai klasikinė petankė (pranc. petanque nuoroda į wikipedia jei kam įdomu) aprašymas. Juokiausi garsiai, na taip priminė mane pačią ir draugus žaidžiant šį žaidimą, jų taisyklių aiškinimą ir visas kitas šio žaidimo peripetijas Bendrai įvertinus knyga nėra bloga, tačiau nemanau, kad kam nors duočiau rekomendaciją ją skaityti. Nebent yra maisto aprašymo mėgėjų čia
Antroji "Akmenų sinodas" patiko labiau nei tikėjausi. Negalėjau nuo jos atsitraukti. Skaičiau iki išnaktų, nors jau kuris laikas esu pakeitusi gyvenimo ritmą, jei taip galima pavadinti. Tačiau knygos į šalį nesinorėjo padėti, net ir žinant, jog teks keltis šeštą ryto. Įtampa buvo išlaikyta visą knygą, netikėti ir įdomūs siužeto pokyčiai, net ir pabaigoje nuo mistikos perėjus prie fantastikos man nė kiek nesinorėjo mesti knygos, ar pykti dėl tų fantastinių elementų, nors ir nesu jų gerbėja. Na labai labai patiko ir be abejonės į norimų perskaityti knygų sąrašą įtraukiu šio autoriaus "Purpurinės upės", kuri, kiek teko skaityti atsiliepimus, dar geresnė.
LaTulipe, su tavo diena
LaTulipe sveikinu
LaTulipe, sveikinu su tavo dienele, linkiu kuo daugiau naujų potyrių,atradimų ir nuotykių. Tegul tavo siela džiaugias nuolatos!
QUOTE(muminukas @ 2013 02 23, 10:18)
kas nors skaitęėt Mano vardas - MArytė?
Aš skaičiau, senokai, dar kaip apie tą knygą mažai kalbėjo, netikėtai radau bibliotekoj. Net nesitikėjau, kad bus tokia knygos tematika, galvojau, koks nors jumoristinis romanas, nes pavadinimas man labai juokingas pasirodė...
Bet knyga - pritrenkianti, asmeniškai man paliko tikrai labai stiprų įspūdį.
QUOTE(muminukas @ 2013 02 23, 10:18)
kas nors skaitęėt Mano vardas - MArytė?
kenčiu VKM pasekmes - susuko nugarą, vos pajudu, vos pakvėpuoju, juoktis ir šukuotis kančia
skaičiau, labai patiko, labai gaila tų vaikų...
LaTulipe, su tavo diena
Sveikos,
apsilankiau ir as knygu mugeje. kiek ten gerio taip ir bankrutuot gali
bet i populiariausiu ir perkamiausiu knygu puse net neziurejau. kazkaip netraukia manes. nusipirkau pigias bet geras :
F. P. Abellan "Garsiausi pasaulio nusikaltimai ir nusikalteliai"
K. Almenas "Lietingos dienos"
I. Sayer, D. Botting "Hitleris ir jo moterys"
LaTulipe paveluoti sveikinimai gimtadienio proga
apsilankiau ir as knygu mugeje. kiek ten gerio taip ir bankrutuot gali
bet i populiariausiu ir perkamiausiu knygu puse net neziurejau. kazkaip netraukia manes. nusipirkau pigias bet geras :
F. P. Abellan "Garsiausi pasaulio nusikaltimai ir nusikalteliai"
K. Almenas "Lietingos dienos"
I. Sayer, D. Botting "Hitleris ir jo moterys"
LaTulipe paveluoti sveikinimai gimtadienio proga
Ačiū už sveikinimus
Valio valio valio!!! FB įdėtas youtube pusantros valandos įrašas su T. Shah Vilniuje, reiks rasti laiko peržiūrėti. turbūt naktį aukosiu...
Papildyta:
negirdėjusi tokios, reikia pagooglinti
Papildyta:
QUOTE(brangiakaile @ 2013 02 25, 10:20)
negirdėjusi tokios, reikia pagooglinti
QUOTE(muminukas @ 2013 02 26, 12:20)
Valio valio valio!!! FB įdėtas youtube pusantros valandos įrašas su T. Shah Vilniuje, reiks rasti laiko peržiūrėti. turbūt naktį aukosiu...
Tai gal reikėjo ir to įrašo nuorodą įdėti. Kiti irgi nori pažiūrėti.