Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Sveikos bigsmile.gif

Visai netikėtai (kadangi taupymo sumetimais žadėjau kojos ten nekelti) apsilankiau knygų mugėje šiandien thumbup.gif
Aišku, plikom rankom neišėjau. Šiaip jau labai labai norėjau 1001 knygos.. nes tik 39 lt tekainavo, bet kadangi prisirinkau kitokių knygų, tai pagalvojau, kad visgi negaliu sau to leisti (visgi gyvenu ne iš savo kišenės dar).

O įsigijau šias knygas:
Sofi Oksanen ,,Stalino karvės''
Graham Greene ,,Tykusis amerikietis''
Charles Dickens ,,Pasakojimas apie du miestus''
M. A. Shaffter, A. Barrows ,,Gernsio literatūros ir bulvių lupenų pyrago draugija''
C. McCarthy ,,Laukinių arklių pakerėti''
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 23 vasario 2013 - 22:45
laTulipe, sveikinu su Gimtadieniu!!! Daug gražių, smagių akimirkų ir daug gerų knygų.
user posted image
Smagu forume sutikti žmogų, švenčiantį gimtadienį tą pačią dieną kaip ir aš smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Kas ką skaitote? ar visos knygų mugėje? biggrin.gif

Ateinu su savo kukliais atsiliepimais apie perskaitytas knygas Peter Mayle "Metai Provanse" ir Jean-Christophe Grange "Akmenų sinodas".

Pirmoji, t.y. "Metai Provanse", buvo kaip ilgais gerai parašytas meniu. Knygoje 270 puslapių, du trečdaliai knygos apie maistą ir prie jo tinkamą vyną, visa kita jungtukai ir keli linksmi nutikimai anglams atsikrausčiusiems gyventi į Provansą. Vienintelė tikrai prajuokinusi vieta, tai prancūzų mėgiamo žaidimo boules, kaip įvardina autorius, nors esu isitikinusi, jog tai klasikinė petankė (pranc. petanque nuoroda į wikipedia jei kam įdomu) aprašymas. Juokiausi garsiai, na taip priminė mane pačią ir draugus žaidžiant šį žaidimą, jų taisyklių aiškinimą ir visas kitas šio žaidimo peripetijas lotuliukas.gif Bendrai įvertinus knyga nėra bloga, tačiau nemanau, kad kam nors duočiau rekomendaciją ją skaityti. Nebent yra maisto aprašymo mėgėjų čia ax.gif

Antroji "Akmenų sinodas" patiko labiau nei tikėjausi. Negalėjau nuo jos atsitraukti. Skaičiau iki išnaktų, nors jau kuris laikas esu pakeitusi gyvenimo ritmą, jei taip galima pavadinti. Tačiau knygos į šalį nesinorėjo padėti, net ir žinant, jog teks keltis šeštą ryto. Įtampa buvo išlaikyta visą knygą, netikėti ir įdomūs siužeto pokyčiai, net ir pabaigoje nuo mistikos perėjus prie fantastikos man nė kiek nesinorėjo mesti knygos, ar pykti dėl tų fantastinių elementų, nors ir nesu jų gerbėja. Na labai labai patiko ir be abejonės į norimų perskaityti knygų sąrašą įtraukiu šio autoriaus "Purpurinės upės", kuri, kiek teko skaityti atsiliepimus, dar geresnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 24 vasario 2013 - 14:18
LaTulipe, su tavo diena 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
LaTulipe sveikinu happybday.gif
Atsakyti
LaTulipe, sveikinu su tavo dienele, linkiu kuo daugiau naujų potyrių,atradimų ir nuotykių. Tegul tavo siela džiaugias nuolatos! 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 02 23, 10:18)
kas nors skaitęėt Mano vardas - MArytė?

Aš skaičiau, senokai, dar kaip apie tą knygą mažai kalbėjo, netikėtai radau bibliotekoj. Net nesitikėjau, kad bus tokia knygos tematika, galvojau, koks nors jumoristinis romanas, nes pavadinimas man labai juokingas pasirodė...

Bet knyga - pritrenkianti, asmeniškai man paliko tikrai labai stiprų įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 02 23, 10:18)

kas nors skaitęėt Mano vardas - MArytė?
kenčiu VKM pasekmes - susuko nugarą, vos pajudu, vos pakvėpuoju, juoktis ir šukuotis kančia wacko.gif

skaičiau, labai patiko, labai gaila tų vaikų...

LaTulipe, su tavo diena 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
apsilankiau ir as knygu mugeje. kiek ten gerio bigsmile.gif taip ir bankrutuot gali biggrin.gif
bet i populiariausiu ir perkamiausiu knygu puse net neziurejau. kazkaip netraukia manes. nusipirkau pigias bet geras :
F. P. Abellan "Garsiausi pasaulio nusikaltimai ir nusikalteliai"
K. Almenas "Lietingos dienos"
I. Sayer, D. Botting "Hitleris ir jo moterys"
LaTulipe paveluoti sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Valio valio valio!!! FB įdėtas youtube pusantros valandos įrašas su T. Shah Vilniuje, reiks rasti laiko peržiūrėti. turbūt naktį aukosiu... doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(brangiakaile @ 2013 02 25, 10:20)

K. Almenas "Lietingos dienos"

negirdėjusi tokios, reikia pagooglinti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 02 26, 12:20)
Valio valio valio!!! FB įdėtas youtube pusantros valandos įrašas su T. Shah Vilniuje, reiks rasti laiko peržiūrėti. turbūt naktį aukosiu...  doh.gif  biggrin.gif

Tai gal reikėjo ir to įrašo nuorodą įdėti. rolleyes.gif Kiti irgi nori pažiūrėti. mirksiukas.gif
Atsakyti