Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

Aplankiau knygu muge ir siandien rolleyes.gif zmoniu atrode maziau ,nei vakar (buvau iki 13 val).....Smagu man ten...ir deja,deja,bet sveikas protas prakiso verysad.gif nusipirkau H.Mantel "Vilko dvaras",dabar pusmeti i knygynu puse ziuret negalesiu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2013 02 22, 16:07)
Aplankiau knygu muge ir siandien rolleyes.gif zmoniu atrode maziau ,nei vakar (buvau iki 13 val).....Smagu man ten...ir deja,deja,bet sveikas protas prakiso verysad.gif nusipirkau H.Mantel "Vilko dvaras",dabar pusmeti i knygynu puse ziuret negalesiu  unsure.gif  biggrin.gif

už 99lt? blush2.gif vadinasi turi skonį biggrin.gif bet tai ot, pradinė kaina buvo 145lt ir aiškino, kad tai už vardą ir t.t. o vis tiek va, kiek gali nuleisti.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2013 02 22, 17:21)
už 99lt?  blush2.gif  vadinasi turi skonį  biggrin.gif bet tai ot, pradinė kaina buvo 145lt ir aiškino, kad tai už vardą ir t.t. o vis tiek va, kiek gali nuleisti.

Taip,uz 99lt doh.gif bet proto neturiu biggrin.gif tai jauciu po kazkiek laiko ir dar nuleis,ale ,kad tas smalsumas doh.gif Isleido 600 egz. tirazu-300 su parasais,300 be ir jas pardavines tik Sofoklis. Beje,jau rezervave teises ir antrai knygai versti,bet dar neaisku ar vers...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 22 vasario 2013 - 16:36
Creed, tikiuosi, kad tavo paskutinis pirkinys bus vertas išleistos sumos. smile.gif Aš tai iš principo už tokią kainą knygos nepirkčiau, net jei jos ir norėčiau.

Emile Zola "Plasano užkariavimas". Negaliu sakyti, kad nepatiko, bet didelio malonumo irgi nepajutau. Daugiausia dėl to, kad daugumą veikėjų norėjosi gerai papurtyti arba ką nors blogesnio padaryti už visus bjaurius darbus ir kalbas. Geriausi, kaip dažnai būna Zola romanuose, liko labiausiai nuskriausti. O šiaip tai neblogas pavyzdys, ką galima pasiekti įvairiomis manipuliavimo priemonėmis.

Dabar skaitau Baricco "City". Siužeto atžvilgiu gana neįprasta knyga.
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2013 02 22, 17:35)
Taip,uz 99lt doh.gif bet proto neturiu biggrin.gif tai jauciu po kazkiek laiko ir dar nuleis,ale ,kad tas smalsumas doh.gif Isleido 600 egz. tirazu-300 su parasais,300 be ir jas pardavines tik Sofoklis. Beje,jau rezervave teises ir antrai knygai versti,bet dar neaisku ar vers...

Creed, nesigraužkit taip. console.gif Dabar teliks visiems pažįstamiems duot skaityt, o kitiems norintiems nuomoti, kad atsipirktų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 22 vasario 2013 - 21:20
Aš truputį nesuprantu tos knygų mugės paskirties g.gif Kažkaip galvoju, kad mugėse knygos turėtų būti pigesnės nei internete ar knygyne. O dabar, susimoki už įėjimą ir dar nusiperki ta pačia kaina kaip knygyne Vilko dvaras Tai koks tikslas? g.gif
Beje, greitomis žvilgtelėjau, amazone originalo kaina nuo 6 svarų prasideda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2013 02 22, 16:35)

tikėkis, kad nenuleis biggrin.gif aš prieš kelis metus Sližio albumą už 109 pirkau, dabar VKM 40... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2013 02 22, 22:19)
Creed, nesigraužkit taip. console.gif Dabar teliks visiems pažįstamiems duot skaityt, o kitiems norintiems nuomoti, kad atsipirktų.  4u.gif

Gera mintis bigsmile.gif reiks apie nuoma pagalvot biggrin.gif
QUOTE(liniokas @ 2013 02 23, 09:03)
Aš truputį nesuprantu tos knygų mugės paskirties  g.gif  Kažkaip galvoju, kad mugėse knygos turėtų būti pigesnės nei internete ar knygyne. O dabar, susimoki už įėjimą ir dar nusiperki ta pačia kaina kaip knygyne  Vilko dvaras Tai koks tikslas?  g.gif
Beje, greitomis žvilgtelėjau, amazone originalo kaina nuo 6 svarų prasideda  smile.gif

As tai negalvoju kokia kaina jos ten bus,man pati knygu muges atmosfera nepakartojama..
Na originalo kalba visada bus pigiau,bet deja,as ja skaityt tikrai negaliu unsure.gif gal koki svajoniu romana ir iveikciau,bet ne si biggrin.gif Aisku ,galiu rusu kalba skaityti,ten ji irgi perpus pigesne,bet kazkaip nesinori...

QUOTE(muminukas @ 2013 02 23, 09:31)
tikėkis, kad nenuleis biggrin.gif aš prieš kelis metus Sližio albumą už 109 pirkau, dabar VKM 40... doh.gif

Na kaip bus taip,vistiek pardavineti nezadu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2013 02 23, 09:26)
Na originalo kalba visada bus pigiau,bet deja,as ja skaityt tikrai negaliu unsure.gif gal koki svajoniu romana ir iveikciau,bet ne si biggrin.gif Aisku ,galiu rusu kalba skaityti,ten ji irgi perpus pigesne,bet kazkaip nesinori...

Na, man irgi norisi knygas skaityti gimtąja kalba, nu bet siutas ima, kai pamatau kaip yra plėšikaujama. Juk knygoms dar ir lengvatinis PVM taikomas. Liūdna unsure.gif

Na, apie nuomą tikrai galite pagalvoti biggrin.gif
Atsakyti
ai, pamiršau pasakyti, kad ketvirtadienį Dolitlę sutikau VKM smile.gif bet tik persimečiau pora žodžių, lėkiau į patriotų premijos teikimą.

kas nors skaitęėt Mano vardas - MArytė?

kenčiu VKM pasekmes - susuko nugarą, vos pajudu, vos pakvėpuoju, juoktis ir šukuotis kančia wacko.gif
Atsakyti
perskaiciau knyga Parduota - seip visai nieko knyga, tik labai mazai skaitymo, ir galo pritruko.
pradejau vakar skaityti Suguloves dukte - per vakara perskaiciau 70 psl tai irgi tokia itraukianti.
Atsakyti
skaitau Gerittsen Šėlas - įtampa, siaubas, kaip ir priklauso smile.gif
Atsakyti