Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(Salomeja @ 2013 02 20, 09:18)
ne visiems patinka
Mažai trūko,kad atprasčiau skaityt valgydama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 02 20, 09:18)
O aš "Gravitaciją" mažiausiai rekomenduočiau. Nes ne visiems patinka filmai, kur visokie kosmoso virusai virsta visokiais vėmalais, žmonės pūna ir sproginėja pūliais, o porelė superherojų bando išgelbėti pasaulį.

O cia ne spoilinimas?
Atsakyti
Fatimaallaa, oi, ką pamačiau paraše bigsmile.gif bigsmile.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O pati skaitau Alano Bradley „Saldumas pyrago dugne“. Visai įdomu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 vasario 2013 - 12:24
Fati, ir aš pamačiau biggrin.gif kaip smagu, patys didžiausi sveikinimai 4u.gif

O aš baigiau skaityti "Kol nenuėjau miegot". Autoriui, dėl kai kurių neapgalvotų dalykų, priekaištų tikrai turėčiau ir rašymo stilius silpnokas, bet pabaiga tikrai nustebino, už tai duodu pliusą.

Ir kadangi naktį dar nesimiegojo, tai pradėjau skaityti T. Gerritsen "Ledinis šaltis". Čia po jūsų nesenų pagyrų rolleyes.gif

Kas bus KM? Aš šeštadienį tikrai būsiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 20 vasario 2013 - 12:57
aš ryt VKM.

bibliotekoj gavau GEritsen Šėlas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 02 20, 12:20)
O cia ne spoilinimas?

Nebent apie kokį Saulėlydi pasakius: na jei jums patinka saldžios vaikiškos knygos, kur mergina nežino ar myli vilkolakį ar vampyrą yra spoilinimas, tai tada spoilinimas.
arba apie Harį Poterį jei pasakytum, kad tai puiki knyga, kur mokinukai burtininkai laksto po fantastinį pasaulį ir kovoja su piktuoju burtininku yra spoilinimas, tai tada spoilinimas smile.gif

Kitu atveju tik pasakyta kokio tipo tai knyga smile.gif
Atsakyti
ką reiškia spoilinimas?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 02 20, 16:21)
ką reiškia spoilinimas?

kai atskleidžiamas turinys (šiuo atveju knygos) mirksiukas.gif

Aš šiuo metu P. Ekman ,,Žinau, kad meluoji'' skaitinėju.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif atėjau pasidalinti knyginiais įspūdžiais ir ne tik smile.gif

Taigi, pirmiausiai apie prieš kelias dienas perskaitytą Phillipe Claudel "Pilkosios sielos". Nuo pirmųjų knygos puslapių įsijaučiau į knygą, pasakojimas atrodė tikrovišas, nuoširdus ir įdomus. Pasakojama apie miestelio esančio netoli fronto linijos gyvenimą, tų metų "grietinėlės" gyvenimo būdą ir galiausiai apie miestelyje įvykdytą žmogžudystę. Patiko sukurti charakteriai, bei gražus, nuoseklus ir paprastas pasakojimo būdas. Tiesa, nors šioje knygoje detektyvinė linija pradedama tikrai neblogai, o pabaigos net nežinojau kokios tikėtis, tačiau perskaičiusi pabaigą likau nei šokiruota, nei patenkinusi savo smalsumą. Manęs tiesiog neįtikino.

Šiuo metu skaitau Peter Mayle "Metai Provanse". Kol kas nei sužavėjo labai, nei norisi mesti (perskaičiau apie 100 psl.) smile.gif

Kitas naujas knyginis įvykis, pirmą kartą apsilankiau A. Mickevičiaus bibliotekoje. Ir, ir.. buvau šokiruota blink.gif Vaizdelis tikrai nekoks... Arba aš tiesiog labai išlepinta, anksčiau lankiausi Klaipėdoje simonaitytės bibliotekoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2013 02 20, 15:44)
kai atskleidžiamas turinys (šiuo atveju knygos)  mirksiukas.gif

aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2013 02 20, 11:22)
Fatimaallaa, oi, ką pamačiau paraše  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O pati skaitau Alano Bradley  „Saldumas pyrago dugne“. Visai įdomu  thumbup.gif

4u.gif Is yprocio nuspaudziau, bet aciu

Man si labai patiko, bet va prie kitu sios serijos daliu taip ir neprieinu.

QUOTE(Dorifore @ 2013 02 20, 11:57)
Fati, ir aš pamačiau  biggrin.gif kaip smagu, patys didžiausi sveikinimai  4u.gif

Kas bus KM? Aš šeštadienį tikrai būsiu  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif

As planuoju vaziuoti sestadieni. Taip pat sestadieni planuoja buti Vessta bei Pajauta.
Atsakyti

QUOTE(Argija @ 2013 02 20, 16:34)
Kitas naujas knyginis įvykis, pirmą kartą apsilankiau A. Mickevičiaus bibliotekoje. Ir, ir.. buvau šokiruota  blink.gif Vaizdelis tikrai nekoks... Arba aš tiesiog labai išlepinta, anksčiau lankiausi Klaipėdoje simonaitytės bibliotekoje  g.gif

Pisijutai laiko mašiną radus? lotuliukas.gif
Atsakyti