O aš vakar pradėjau skaityti "Kol nenuėjau miegoti" ir pusę iš karto perskaičiau trūksta kai kur logikos, bet įdomu, kaip viskas baigsis, nes nuojauta kužda, kad ne viskas taip gražu, kaip atrodo
Ir jau taip pat sudarinėju KM perkamų knygų sąrašą. Daug pirkti negaliu, nes paskui išskrendu, tai neturėsiu tiek vietos lagamine, bet, ko labai noriu, tai tikrai prigriebsiu
QUOTE(Dorifore @ 2013 02 19, 13:55)
Ir jau taip pat sudarinėju KM perkamų knygų sąrašą. Daug pirkti negaliu, nes paskui išskrendu, tai neturėsiu tiek vietos lagamine, bet, ko labai noriu, tai tikrai prigriebsiu
prašyčiau paviešinti savo sąrašą
T. Shah "Timbuktu"
A. Tapinas "Vilko valanda"
S. Beckett "Mirusiųjų šnabždesiai"
J. Žilinskas "KGB vaikai"
L. Lavaste "Mes. Lietuviai"
M. McCullough "Atsiminimai be nuobodybių"
T. Gerritsen "Tylioji"
J. Saramago "Kai mirtis nusišalina"
Kol kas tiek planuose, o kas nutiks, kai viską pamatysiu, nežinau
T. Gerritsen "Tylioji"
PIRMOS dvi taip pat mano sąraše
dėl LAvastės - vartei, skaitinėjai ją? patariu prieš perkant paskaitinėti, jei patiko suomiai, nebūtiniai patiks lietuviai iš savo dienraščio kriminalų skyrelio sudarė
dėl LAvastės - vartei, skaitinėjai ją? patariu prieš perkant paskaitinėti, jei patiko suomiai, nebūtiniai patiks lietuviai iš savo dienraščio kriminalų skyrelio sudarė
QUOTE(muminukas @ 2013 02 19, 14:27)
Žinau, skaičiau ne vieną atsiliepimą, kad knyga vidutiniška. Bet tai iš tų knygų, kurią noriu perskaityti pati ir susidaryti savo nuomonę.
QUOTE(Dorifore @ 2013 02 19, 14:24)
T. Shah "Timbuktu"
T. Gerritsen "Tylioji"
T. Gerritsen "Tylioji"
O viena yra ir mano sąraše, jei tik eisiu į mugę
QUOTE(Vėjų Laumė @ 2013 02 19, 11:21)
Nesutikčiau, manau jums reikėtų tikrai pabaigti skaityti šią knygą, kad suprastumėt, jog šioje knygoje yra daugiau nei tik seksas
Nes aš pvz. antrą knygos dalį pirksiu tikrai ne dėl to, kad ten bus ar nebus sekso scenų, bet dėl visai ko kito
Nes aš pvz. antrą knygos dalį pirksiu tikrai ne dėl to, kad ten bus ar nebus sekso scenų, bet dėl visai ko kito
geraii, įsiterpsiu ir aš kažkur internete paskaičiau ištrauką, tiesiog prisiverčiau, grynai tuščias svajonių romanas. Man net mintis nekiltų už ją mokėt 50 lt.
QUOTE(Dorifore @ 2013 02 19, 14:55)
O aš vakar pradėjau skaityti "Kol nenuėjau miegoti" ir pusę iš karto perskaičiau trūksta kai kur logikos, bet įdomu,
o kur čia trūko, neprisimenu?
---
Nusipirkau šiandien norimą knygą, dar bandau po truputį skaityt "Anapus fotografijų". Visai nekabina, tikiuos,kad toliau bus įdomiau
QUOTE(Salomeja @ 2013 02 19, 15:23)
O viena yra ir mano sąraše, jei tik eisiu į mugę
Kuri? Spėju T. Gerritsen Beje, šiąnakt sapnavau, kad perskaičiau knygą, paskui vaikštau po knygyną ir žiū ogi ta mano skaityta knyga yra B. Akunin "Aukso skrynia". Galvoju, tai ju čia ta knyga, kur Salomėja skaitė ir gyrė, o aš va jau perskaičiau ją
QUOTE(eliss @ 2013 02 19, 15:28)
o kur čia trūko, neprisimenu?
Nenoriu rašyti, nes atskleisiu knygos detales
QUOTE(Dorifore @ 2013 02 19, 16:36)
užgeltonink, aš skaičiau ją.
QUOTE(eliss @ 2013 02 19, 15:48)
užgeltonink, aš skaičiau ją.
Na man nelogiška pasirodė ta pati idėja, kad po nakties, išmiegojus, ji viską pamiršta. O kada tiksliai ta naktis prasideda? Kai kur rašo, kad vidurnaktį ji nemiega. O nuo kelių ryto jau viskas dingsta? Ar prabudus naktį jį dar prisimintų? Ar tiksliai, va 6 ryto ir bam, pamiršau. O jeigu prigerčiau kavos ar energetinio ir specialiai visą naktį nemiegočiau? Nežinau, gal dar paaiškės kas kaip, nes perskaičiau 180psl. Ir gal kitam tai nereikšminga detalė, bet man užkliuvo ir viskas
QUOTE(Dorifore @ 2013 02 19, 16:57)
aš kaip supratau, kad jei ji užmiega, pabudus nieko neprisimena,nesvarbu kada eina miegot. Jei nemiegotų , nieko nepamirštų.
QUOTE(Dorifore @ 2013 02 19, 13:55)
trūksta kai kur logikos,
man skaitant Pamokslininką į akis krito klaida - įdomu, ar autorės, ar vertimas blogai suredaguotas. iš pradžių rašė, kad vienas perzonažas buvo Tenerifėje, o paskui, kad grįžo iš Graikijos...