Labas
QUOTE(eliss @ 2013 02 16, 15:40)
turbūt paliksiu vasarai, dabar per daug niūru tokias knygas skaityt. Pamažu kaupiuosi "Sofi pasirinkimui"
Nežinau, kas ten tokio Anželos pelenuose, neskaičiau tos knygos, bet jei jau šią knyga atidedi vasarai, tai Sofi pasirinkimas tikrai nėra geresnis pasirinkimas
.
Tos knygos kulminacinio epizodo nepamirštu iki šiol, nors knygoms ir jų turiniui tikrai nesu jautri.
QUOTE(eliss @ 2013 02 16, 09:23)
Per Panoramą mačiau, kaip rinko geriausių knygų dvyliktuką. Atseit, lietuviams reik rašyti bele ką, nesvarbu, kad apie nieką
Gryna tiesa, pripaisto kažkokių šizofreninių nesąmonių ir oii, kaip visi alpsta
Kaip tik dabar skaitau
Kazio Sajos Skudurėlių taką. Pastaruoju metu esu labai pamėgus lietuvių tokio žanro (atsiminimų) literatūrą, bet šis autorius tikrai išskirtinis, nes kliūva knygoje ir lietuviams ir kolegoms rašytojams.
Bet kalba ir raštas - nuostabūs, ir knyga tikrai šauni, įdomu skaityti apie rašytojo vaikystę, jaunystę, kūrybą. Kaip ir
šiandieninis sveikinimas Vasario 16-osios proga.
Dar perskaičiau man labai patikusios
Suzanne Collins Bado žaidynių antrą dalį Pavojinga meilė. Beveik taip pat įdomu, kaip ir pirmoji, laukiu bibliotekoje trečiosios dalies. ir reiks galvot, ką čia dar paskaičius iš jaunimo literatūros.
Gintaras Grajauskas Istorijos apie narsųjį riterį Tenksalota ir drakoną misterį Kaindlį. Pavarčiau, atrodo, lyg ir vaikams, didelės raidės, stilius kaip pasakos. Bet man vaikų literatūra patinka, o kaip pradėjau skaityti, pasirodo, visai čia nevaikams. Labai labai gera knyga, bus mano mėgstamiausia. Ir linksma, ir liūdna, ir ironiška.. Labai patiko.