Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Cobre @ 2013 02 06, 00:42)
traukite burtus, nebus ant ko kaltes suversti  biggrin.gif  kuria amara renkates?

dolce, bet nezinau, taip intuityviai, pries wing irgi nenusistaciusi, kaina nesiskiria beveik ax.gif ka rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2013 02 05, 23:49)
dolce, bet nezinau, taip intuityviai, pries wing irgi nenusistaciusi, kaina nesiskiria beveik  ax.gif  ka rekomenduotumet?

Dolce. Kazko man rodosi, kad Botanikas prastesnis turetu buti biggrin.gif Bent jau taip visada budavo.
Bet be burtu net nebandykit mirksiukas.gif biggrin.gif
Nepamirskite, kad amaros rusu megiamos. bet gal nemaisys smile.gif O Dolce vienas geriausiu viesbuciu, tai bent jau del to neabejokite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 06 vasario 2013 - 00:18
QUOTE(Saire* @ 2013 02 06, 01:36)
Kam aktualu EFESAS, važiuokit į KUSHADASI. Iš ten labai arti mirksiukas.gif

o kuriame jis regione?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 06 vasario 2013 - 07:12
dolce, bet nezinau, taip intuityviai, pries wing irgi nenusistaciusi, kaina nesiskiria beveik  ax.gif  ka rekomenduotumet?

Dolce Vita wub.gif man pats paciausias wub.gif wub.gif wub.gif Winge gerai,bet yra minusu,maza teritorija, mums pasitaike pensininku daug blush2.gif Dolce Vitoj gali buti minusas,kad iki miestelio toloka,iki Kemero su taksu vaziavom, O Wingas paciam Kemere.
Atsakyti
Gal teko ka girdeti apie si viesbuti? kiek zinau lietuviai ji atidare smile.gif

http://www.novaturas...TRAVILAUGU/apie
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2013 02 06, 08:52)
Gal teko ka girdeti apie si viesbuti? kiek zinau lietuviai ji atidare  smile.gif
http://www.novaturas...TRAVILAUGU/apie

drinks_cheers.gif "Senuku" prezidentas A.Rakauskas
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 02 06, 09:56)
drinks_cheers.gif "Senuku" prezidentas A.Rakauskas

Oho , na taip panasu i Harmoni park mirksiukas.gif is nuotrauku atrodo neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2013 02 06, 01:49)

Dolce Vita thumbup.gif jei nesugadino jos "klientūros iš rusijos" epizodai per "Naša Raša" (filmuota būtent ten). Bent jau man rusai ten nekliuvo. Visi elgėsi normaliai. Ir nebuvo jų ten dauguma. Buvo daug turkų. Viešbutis solidus ir personalas gerai paruoštas.
Jei negąsdina labai didelė teritorija, tai veikti ten yra kas. Daug "a la Carte", ypač vertas žuvies restoranas, su gyva muzika (tas viršuje):
user posted image
Iš jo superinis vaizdas:
user posted image
Nemokamai galima pusryčiauti jūroje viešbučiui priklausančiame laive (kartą per savaitę):
user posted image
ir dar daug ten visko nemokamai biggrin.gif
Jei nėra reikalo, kad viešbutis būtų mieste, tada Dolce Vita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 vasario 2013 - 10:20

Dolce buvom du kart, gryžčiau dar kart, Wing ir labai patiko wub.gif Iš Dolce veža viešbučio autobusas labai dažnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 02 05, 22:25)
Botaniko  unsure.gif  visos dabar gi ten renkasi  cool.gif

lotuliukas.gif Botaniko renesansas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 02 06, 00:15)
Dolce. Kazko man rodosi, kad Botanikas prastesnis turetu buti  biggrin.gif Bent jau taip visada budavo.

Botanikas gerokai paprastesnis smile.gif Deluxas irgi, manau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saire* @ 2013 02 05, 21:42)

Aš Botaniko nesirinkčiau su vaikais vien dėl akmenuoto  kranto schmoll.gif

Tokiu atveju, atkrenta visos Kemero apylinkes ir nemazai Alanijos smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 02 05, 22:50)
na taip, jei ne i botanika, tai net geda sakyti tada  biggrin.gif  as nesuvokiu, kodel siemet ji taip gausiai atrado  g.gif  visada buvo, visada vaziuodavo, bet taip masikai forume, kad ji rinktusi, tai pirmi metai  g.gif  atrodo, kad nebeliko jokiu kitu geru viesbuciu  g.gif  aisku, kainu tai as nesekiau, bet nejau visur kitur tapo nebeiperkama?  g.gif
Anksciau buvo Beleko viesbuciai, Lara, nes arti su maziais vaziuoti ir viesbuciai tipo neblogi, Sideje viesbuciai. Pagaliau kemere irgi rinkosi labai ivairius. Siemet  praktiskai vien Botanikas  g.gif  Rodos, kad net su Simena tokios manijos nebuvo, o juk Botanikas ir tada sekmingai veike, bet daug kas sake, kad senas, apsiures, papludimys "karjere" ir pan., jei jtau taip, tai tada bent jau i Deluxe. O siemt tai jau superinis viesbutis, superiskesniu ir nera  g.gif  Ziuresim, kas bus kitais metais, net idomu pasidare  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
As asmeniskai, del tokios gausos tautieciu, jo nebesirinkciau. Bet cia mano nuomone. Esu rasiusi ne karta - nemegstu a la Palangos ar Sventosios. Jau 2011 m. buvo daug lietuviu, bet siemet - anslagas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaL: 06 vasario 2013 - 11:04
QUOTE(astulka1 @ 2013 02 06, 07:11)
o kuriame  jis regione?

KUSADASI priklauso Egėjo regionui
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 05, 23:50)
na taip, jei ne i botanika, tai net geda sakyti tada  biggrin.gif  as nesuvokiu, kodel siemet ji taip gausiai atrado  g.gif  visada buvo, visada vaziuodavo, bet taip masikai forume, kad ji rinktusi, tai pirmi metai  g.gif  atrodo, kad nebeliko jokiu kitu geru viesbuciu  g.gif  aisku, kainu tai as nesekiau, bet nejau visur kitur tapo nebeiperkama?  g.gif
Anksciau buvo Beleko viesbuciai, Lara, nes arti su maziais vaziuoti ir viesbuciai tipo neblogi, Sideje viesbuciai. Pagaliau kemere irgi rinkosi labai ivairius. Siemet  praktiskai vien Botanikas  g.gif  Rodos, kad net su Simena tokios manijos nebuvo, o juk Botanikas ir tada sekmingai veike, bet daug kas sake, kad senas, apsiures, papludimys "karjere" ir pan., jei jtau taip, tai tada bent jau i Deluxe. O siemt tai jau superinis viesbutis, superiskesniu ir nera  g.gif  Ziuresim, kas bus kitais metais, net idomu pasidare  biggrin.gif

man atrodo, šiemet agentai jį labai siūlo biggrin.gif Gavom ir mes spec pasiūlymą Botanikui, bet pasižiūrėję turistų nuotraukas labai nusivylėm. Be to, Alanijos pusėj jau buvom, mus labiau Kemeras sužavėjo wub.gif
Atsakyti