Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(KristinaL @ 2013 03 21, 16:00)
Man bendroj masej - zvyras biggrin.gif Akmenys - Kemere smile.gif
Bet kaip kazkas rase, kad malonus masaziukas - man, asmeniskai, nelabai patinka tokios pakrantes smile.gif Skirtingai nei Cobre wink.gif - as uz smeliuka smile.gif

Na, as niekada neagitavau vykti kazkur del akmenuku. Jei jau taip, tai as aplamai uz platformas, o jos pagrinde Bodrume mirksiukas.gif Bet as visada uz gamtos grozi. Paesti visur gali gauti, blogiau ar geriau ar nuostabiai, saulute irgi gausi arba ne, nes neprognozuojama nesezono metu. bet jei jau moki pinigus, tai bent tada gali rinktis grazia vieta, papludimi ne per kelia, kas Alanijos puseje labai dazna. Todel ir rekomenduoju Kemera. Nebent tie akmenukai labai jau nepatinka. Bet tokiu atveju ne kazin kas lieka - viesas Kleopatros papludimys povestuvinei kelionei man kazkaip liudnai skamba biggrin.gif . Apie 5zv gerus viesbucius pacioje Alanijoje, jei jau taip vistik norisi to smeleto Kleopatros papludymio, as kazkaip menkai girdejusi g.gif Jei jau taip, tada geriau viesbuciai Sides pasoneje. Ten bent jau i kaina jei ne kalnu grozis, tai pasivaiksciojimas promenada iki Sides iskaiciuotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 21, 15:54)
kai aš nebuvus Turkijoje, tai man turbūt betkur bus faina... bet norisi ten, kur geriausia smile.gif nes šiaip artimiausiu metu neplanuojame aplankyti tos pačios šalies du kartus biggrin.gif  tai norisi iškart vykti ten kur geriausia aplinka, gražiausia gamta, geriausias palūdimys ir t.t. nors visiškai sutinku, kad tai skonio reikalas.. na, bet vistiek smile.gif

del sito as jums pritariu. Cia ne tik skonio reikalas, bet ir pinigines storis dar lemia pasirinkima. Daug geru ir graziu tu viesbuciu yra, visi turi savo + ir -
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 21 kovo 2013 - 16:33
QUOTE(GF FERRE @ 2013 03 21, 16:23)
Kemer Resort turi labai nedidele teritorija, nors kalneliai yra ir vaikuciu baseinas yra. Maistas geras, aisku buvau seniai, gal pries kokius 7-8 metus. Dabar gal kas ir pasikeite.

as irgi ziurinejau Kemer resort, dar patiko tokio ydomaus dizaino Kemero viesbutukas, kur atrodo lyg miestelis...

Bet kaineles ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 21, 16:27)
Na, as niekada neagitavau vykti kazkur del akmenuku. Jei jau taip, tai as aplamai uz platformas, o jos pagrinde Bodrume  mirksiukas.gif  Bet as visada uz gamtos grozi. Paesti visur gali gauti, blogiau ar geriau ar nuostabiai, saulute irgi gausi arba ne, nes neprognozuojama nesezono metu.  bet jei jau moki pinigus, tai bent tada gali rinktis grazia vieta, papludimi ne per kelia, kas Alanijos puseje labai dazna. Todel ir rekomenduoju Kemera. Nebent tie akmenukai labai jau nepatinka. Bet tokiu atveju ne kazin kas lieka - viesas Kleopatros papludimys povestuvinei kelionei man kazkaip liudnai skamba  biggrin.gif . Apie 5zv gerus viesbucius pacioje Alanijoje, jei jau taip vistik norisi to smeleto Kleopatros papludymio, as kazkaip menkai girdejusi  g.gif  Jei jau taip, tada geriau viesbuciai Sides pasoneje. Ten bent jau i kaina jei ne kalnu grozis, tai pasivaiksciojimas promenada iki Sides iskaiciuotas  biggrin.gif

Mano postas ne del agitacijos, o tiesog prisiminiau, kad paciai smulkus akmenukai pliaze geris, o smeliui - ne smile.gif Del gamtos grozio - Kemeras vienareiksmiskai. Jei norisi gero hotel ir smulkaus zvyro, nes smelio man Turkijoje neteko aptikti smile.gif - Antalijos regionas ( Lara, tarkime), Side, is dalies Alanija. Sutinku del Kleopatros papludymio - romantiskam poilsiui nelabai, nelabai... , juk jis viesas miesto pliazas...
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 21, 17:27)
Na, as niekada neagitavau vykti kazkur del akmenuku. Jei jau taip, tai as aplamai uz platformas, o jos pagrinde Bodrume  mirksiukas.gif  Bet as visada uz gamtos grozi. Paesti visur gali gauti, blogiau ar geriau ar nuostabiai, saulute irgi gausi arba ne, nes neprognozuojama nesezono metu.  bet jei jau moki pinigus, tai bent tada gali rinktis grazia vieta, papludimi ne per kelia, kas Alanijos puseje labai dazna. Todel ir rekomenduoju Kemera. Nebent tie akmenukai labai jau nepatinka. Bet tokiu atveju ne kazin kas lieka - viesas Kleopatros papludimys povestuvinei kelionei man kazkaip liudnai skamba  biggrin.gif . Apie 5zv gerus viesbucius pacioje Alanijoje, jei jau taip vistik norisi to smeleto Kleopatros papludymio, as kazkaip menkai girdejusi  g.gif  Jei jau taip, tada geriau viesbuciai Sides pasoneje. Ten bent jau i kaina jei ne kalnu grozis, tai pasivaiksciojimas promenada iki Sides iskaiciuotas  biggrin.gif

Na romantikos povestuvinei kelionei nelabai gal is viso kazkuriam papludimi Turkijoj ir rastum. Kaip ir visur viesbuciai savo gultus sustate pakrantese ir tiek, o vietiniai juk nelabai ten ir vaiksto. Ne vieno besimaudancio vietinio per visa savaite nemateme smile.gif Cia del Kleopatros papludinio. Kita vertus, o kokia isskirtine pakrante buna uz miesto esanciuose viesbuciuose?! Jura ta pati, gultu dizainas skiriasi, o uz viesbuciu esanciose teritorijose, kaip ir visur skurdokas vaizdas. Cia mano nuomone, zinoma keliaujant su vaikais jau yra kiti prioritetai, bet keliaujant draugu kompanijoje ar su antraja puse, daug kas skiriasi tiek tie privalumai, tiek visi minusai.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 03 21, 17:25)
o uz viesbuciu esanciose teritorijose, kaip ir visur skurdokas vaizdas.

Kemero puseje gamta vistik grazi - buvote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 21, 15:54)
nes šiaip artimiausiu metu neplanuojame aplankyti tos pačios šalies du kartus biggrin.gif

O kaip jus tas salis lankote ? Atskrendat, pabunat viesbutyje, max 100 km spinduliu pakeliaujate ir jau uzskaitytas aplankymas ?
4 kartus buvau Antalijos apylinkese, nesijauciu Turkija aplankes blush2.gif
Atsakyti
Renkames kelione vasara i Turkija birzelio pabaigoje, siaip daug keliaujame bet dar nesame taip anksti uzsisakineja keliones paprastai perkam pora savaiciu iki keliones pradzios..

Kas galetu patart ar tinkamas laikas dabar uzsakyti ar vis tik laukti tos paskutines minutes? kol kas issirinkom viesbuti Meryan...
(gal temoje merginu agenturoje dirbanciu, brukstelkit temoje arba i az) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2013 03 21, 20:58)
Renkames kelione vasara i Turkija birzelio pabaigoje, siaip daug keliaujame bet dar nesame taip anksti uzsisakineja keliones paprastai perkam pora savaiciu iki keliones pradzios..

Kas galetu patart ar tinkamas laikas dabar uzsakyti ar vis tik laukti tos paskutines minutes? kol kas issirinkom viesbuti Meryan...
(gal temoje merginu agenturoje dirbanciu, brukstelkit temoje arba i az)  4u.gif  4u.gif

kad geriausios kainos buvo per isankstinius ispardavimus kurie jau senokai baigesi smile.gif

O paskutines minutes laukti, nezinau nezinau..jau pora metu nuvyle paskutines minutes,ju tiesiog nera .

O kainos jau dabar pakilusios, veliau manau dar siek tiek kils,bent jau praitais metais taip buvo
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 03 21, 19:56)
O kaip jus tas salis lankote ? Atskrendat, pabunat viesbutyje, max 100 km spinduliu pakeliaujate ir jau uzskaitytas aplankymas ?
4 kartus buvau Antalijos apylinkese, nesijauciu Turkija aplankes  blush2.gif

Na, as verciau vaziuoju 5 kartus i 5 skirtingas salis atostogauti, nei 5 kartus i ta pacia turkija... Aplanke esame nemazai, ne viena salis paliko ispudi, bet negriztam, nes norime pamatyti daugiau. Si isvyka pirma, kai planuojame daugiau guleti, o ne vazineti ir ziureti sali... Nematau cia nieko blogo, kad norime pasirinkti geriausia lokacija del to, kad artimiausiu metu neplanuosime ten grizti smile.gif

O jeigu atsakyt i jusu klausima, tai as tikai jauciuosi aplankiusi sali, jeigu apvazineju ja bent 10 km spinduliu biggrin.gif kitos salies spindulys net nenesa 100 km biggrin.gif o jeigu jau rimtai, tai kiek sugebi per atostogas, tai tiek ir apvazineji. Mes labiau aktyvus keliautojai, nei pasyvus, bet si karta planuojame ramesnes atostogas su nedaug ekakursiju..
Papildyta:
QUOTE(Noya @ 2013 03 21, 17:31)
del sito as jums pritariu. Cia ne tik skonio reikalas, bet ir pinigines storis dar lemia  pasirinkima. Daug geru ir graziu tu viesbuciu yra, visi turi savo + ir -

Del pinigines zinoma drinks_cheers.gif galima juk skristi uz 5000 ir uz 10000 biggrin.gif na, mes sakykime prie vidutinioku biggrin.gif kaip tikri lietuviai, norime isspausti maximuma is minimumo... Del to noriu kuo daugiau issiteirauti, tiek forume, tiek is aplinkiniu, kas yra buve, kad netektu nusivilti tarkime bloga viesbucio lokacija blush2.gif ir pan. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spectacular: 21 kovo 2013 - 21:48
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 21, 21:43)
O jeigu atsakyt i jusu klausima, tai as tikai jauciuosi aplankiusi sali, jeigu apvazineju ja bent 10 km spinduliu biggrin.gif kitos salies spindulys net nenesa 100 km biggrin.gif o jeigu jau rimtai, tai kiek sugebi per atostogas, tai tiek ir apvazineji. Mes labiau aktyvus keliautojai, nei pasyvus, bet si karta planuojame ramesnes atostogas su nedaug ekakursiju..

Sekmes jums lankant Turkija 4u.gif
Asmeniskai as labiau pajutau ja Stanbule per kelias dienas, nei per keliasdesimt dienu Antalijoj smile.gif nors suprantu, kad Stambulas yra labai kosmopolitskas miestas lyginant su neturistine provincija
Atsakyti
gal kas buvo kokie atsiliepimai ? Renakmes tarp siu :

INCEKUM BEACH RESORT HOTEL 5*

TURAN PRINCE RESIDENCE 5*

KIRMAN HOTELS LEODIKYA RESORT 5*

gal kas buvo ir gali daugiau papasokoti ?
Papildyta:
QUOTE(Irena_P @ 2013 03 21, 19:58)

(gal temoje merginu agenturoje dirbanciu, brukstelkit temoje arba i az)  4u.gif  4u.gif

Del birzelio tai manau bus brangiau siemet , kasmet brangsta Turkija doh.gif
pernaj ir mes emem paskutine minute - kai liko 4 dienos iki isvykimo, siemet manau bus be sansu taip gauti , tai reikia pasirupinti is anskto,beto kiek zinau pats sezonas prasideda jau nuo geguzes galo ir iki rugsejo vidurio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 22 kovo 2013 - 00:50