QUOTE(KristinaL @ 2013 03 21, 16:00)
Man bendroj masej - zvyras Akmenys - Kemere
Bet kaip kazkas rase, kad malonus masaziukas - man, asmeniskai, nelabai patinka tokios pakrantes Skirtingai nei Cobre - as uz smeliuka
Bet kaip kazkas rase, kad malonus masaziukas - man, asmeniskai, nelabai patinka tokios pakrantes Skirtingai nei Cobre - as uz smeliuka
Na, as niekada neagitavau vykti kazkur del akmenuku. Jei jau taip, tai as aplamai uz platformas, o jos pagrinde Bodrume Bet as visada uz gamtos grozi. Paesti visur gali gauti, blogiau ar geriau ar nuostabiai, saulute irgi gausi arba ne, nes neprognozuojama nesezono metu. bet jei jau moki pinigus, tai bent tada gali rinktis grazia vieta, papludimi ne per kelia, kas Alanijos puseje labai dazna. Todel ir rekomenduoju Kemera. Nebent tie akmenukai labai jau nepatinka. Bet tokiu atveju ne kazin kas lieka - viesas Kleopatros papludimys povestuvinei kelionei man kazkaip liudnai skamba . Apie 5zv gerus viesbucius pacioje Alanijoje, jei jau taip vistik norisi to smeleto Kleopatros papludymio, as kazkaip menkai girdejusi Jei jau taip, tada geriau viesbuciai Sides pasoneje. Ten bent jau i kaina jei ne kalnu grozis, tai pasivaiksciojimas promenada iki Sides iskaiciuotas