Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(vejunai @ 2013 03 21, 15:21)
Mane Alanijos regionas labiausiai traukia vien del smeleto papludimio. Akemnuotu krantu nemegstu, rinkomes Kleopatros papludimi, ir man viai patiko. Visu isgirtame Botanike, smeliukas daugiau smulkaus zvyro, ir kazkaip krantas greiciau gileja, man keliaujant su vaikais tas irgi aktualu, nors jie patys nelabai vieni ejo i jura, nebent su akmenukais pazaist.

Alanijos regione daug smeletu papludymiu? smile.gif O Kleopatros papludymys argi ne viesas, su mokamais gultais? Ir salia yra geresniu 5 sv viesbuciu, nes kiek suprantu, tai Spectacular iesko kazko tokio ? Cia be sarkazmo, tiesiog klausimai.
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2013 03 21, 15:21)
Mane Alanijos regionas labiausiai traukia vien del smeleto papludimio. Akemnuotu krantu nemegstu, rinkomes Kleopatros papludimi, ir man viai patiko. Visu isgirtame Botanike, smeliukas daugiau smulkaus zvyro, ir kazkaip krantas greiciau gileja, man keliaujant su vaikais tas irgi aktualu, nors jie patys nelabai vieni ejo i jura, nebent su akmenukais pazaist.

Botanike akmenys, kazka maisote.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 21, 08:35)
aš turėjau omeny, kad sausio mėnesį geresni orai pasitaikė, nei kovo pradžioje unsure.gif
Papildyta:
sutinku... man tiek daug gerų viešbučių atrodo yra  doh.gif  jau atrodo prasifiltruoju pagal visus kriterijus ir vistiek lieka iš kokių 5-7 rinktis doh.gif  biggrin.gif

beje gal galite parekomenduoti kurioje pusėje geriau viešbutį rinktis... ta prasme Antalija, Alanija, Kermeras?? gal tai padės apsispręsti dėl viešbučio g.gif

aha, o dar pradedi gilintis, dar narsyt ,ziurek ir vel islenda visokiu idomiu, patraukliu viesbuciu biggrin.gif
Man asmeniskai del gamtos grozio tai Kemeras traukia.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 03 21, 15:31)
Botanike akmenys, kazka maisote..  g.gif

Na gal ne akmenys, bet stambus zvyras. Ir juroj koks metras ar daugiau stambus akmenukai.
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2013 03 21, 15:40)
Na gal ne akmenys, bet stambus zvyras. Ir juroj koks metras ar daugiau stambus akmenukai.

Jums gal zvyras, man tai akmenys..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 21 kovo 2013 - 15:52
QUOTE(Noya @ 2013 03 21, 16:38)
aha, o dar pradedi gilintis, dar narsyt ,ziurek ir vel islenda visokiu idomiu, patraukliu viesbuciu  biggrin.gif
Man asmeniskai del gamtos grozio tai Kemeras traukia.

kai aš nebuvus Turkijoje, tai man turbūt betkur bus faina... bet norisi ten, kur geriausia smile.gif nes šiaip artimiausiu metu neplanuojame aplankyti tos pačios šalies du kartus biggrin.gif tai norisi iškart vykti ten kur geriausia aplinka, gražiausia gamta, geriausias palūdimys ir t.t. nors visiškai sutinku, kad tai skonio reikalas.. na, bet vistiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2013 03 21, 16:52)
user posted image

mes tenerifėje buvome pataikę į štai tokį papludimį... lipau į vandenyną, tai kojom masažiukas buvo neblogas biggrin.gif negaliu sakyti, kad nemalonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 21, 16:28)
Alanijos regione daug smeletu papludymiu?  smile.gif  O Kleopatros papludymys argi ne viesas, su mokamais gultais? Ir salia yra geresniu 5 sv viesbuciu, nes kiek suprantu, tai Spectacular iesko kazko tokio ? Cia be sarkazmo, tiesiog klausimai

Mes gyvenome pries pat papludimi, keliaujant be vaiku rinkomes 3 zvaigzdziu, nes norejome keliauti po eskursijas. Salia yra tikrai ir 5 zvaigzduciu normaliu viesbuciu, bet aisku teritorijos viesbuciu nera dideles, kaip kad uz miesto esanciu viesbuciu. Papludimys smelis, viesas, mums gultai nekainavo nieko.

QUOTE(doruta @ 2013 03 21, 16:31)
Botanike akmenys, kazka maisote..  g.gif

Tirkai nemaisom, pernai geguzes menesi tikrai buvo zvyras lotuliukas.gif nebent anskciau arba siais metais uzpyle gero smeliuko smile.gif

QUOTE(KristinaL @ 2013 03 21, 16:40)

Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos ir keliautojai 4u.gif

Mes taipogi planuojam kelione i Turkija, beje tai bus pirma kelione i sita sali. Perskaiciau kelias paskutinias Turkijos temas, bet apie viesbucius visgi mazoka info, isskyrus visus delphinus doh.gif

Gal kas turit svieziu atsiliepimu apie Kemer Resort 5*???Planuojam vykti geguzes25d. Ar bus vaikuciams kas veikti, kaip animacija?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 03 21, 15:52)
user posted image

Man bendroj masej - zvyras biggrin.gif Akmenys - Kemere smile.gif
Bet kaip kazkas rase, kad malonus masaziukas - man, asmeniskai, nelabai patinka tokios pakrantes smile.gif Skirtingai nei Cobre wink.gif - as uz smeliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2013 03 21, 16:00)
Man bendroj masej - zvyras biggrin.gif Akmenys - Kemere smile.gif
Bet kaip kazkas rase, kad malonus masaziukas - man, asmeniskai, nelabai patinka tokios pakrantes smile.gif Skirtingai nei Cobre wink.gif - as uz smeliuka smile.gif

Kemere, kur buvome, lygiai tokie patys akmenys, kaip ir Botanike.. Na ne esme.. Smelis bet kuriuo atveju man geriausias.
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2013 03 21, 10:21)
Hm.., didziulis vandens parkas net su 25 kalneliais, visokie pripuaciami batutai ant vandens ir ant sausumos,  vaikams ten rojus, o ne nera ka veikti ax.gif
Papildyta:

cia tikriausiai deluxe ir botanic, nes ir i palace ir i imperial tikrai vietu yra kiek nori smile.gif na nebent jusu datai, bet kiek ziurejau(bent jau Imperial) bet kokia data pasirinkus, ismeta visus pasiulymus pvz Novature ax.gif
Papildyta:

nesamone biggrin.gif i botanica tai jo, pazistama  norejo rezervuot, sake vietu nera ax.gif

sory jau kazkur ne taip foto ir parasyma paziurejau g.gif

Delfino nei vieno nera musu datai Novature ir jau senokai smile.gif
Papildyta:
Oi Kemere mum labai patiko papludimis jokios avalynes nereikejo smile.gif aisku ne Palangos smeliukas,bet mum patiko wub.gif is vis Kemeras mum labai grazus miestelis wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2013 03 21, 16:59)

Gal kas turit svieziu atsiliepimu apie Kemer Resort 5*???Planuojam vykti geguzes25d. Ar bus vaikuciams kas veikti, kaip animacija?

Kemer Resort turi labai nedidele teritorija, nors kalneliai yra ir vaikuciu baseinas yra. Maistas geras, aisku buvau seniai, gal pries kokius 7-8 metus. Dabar gal kas ir pasikeite.
Atsakyti