Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Noya @ 2013 03 20, 11:32)
Sveikos, planuojam birzeli i Turkija. Isgirtasis Botanikas jau uzimtas, kitu Delphin viesbuciu irgi negvaom. Vaziuojam su vaikais, tai svarbu, kad butu vaikam ten smagu.

negi visi 5 Delphinai sausakimši ?
Papildyta:
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 20, 10:10)
ech... nuliūdinot  verysad.gif  verysad.gif  aš jau taip visas viltis dėjau į spalį  lotuliukas.gif  kelionių kainos spalio mėnesį labai viliojančios... bet iš tiesų, į kelionę tuo metu ruošiamės tik dėl to, kad iš darbo kitaip negaliu išsiprašyti  blink.gif  verysad.gif  nors vestuvės rugsėjo vidury... bet medaus kopinėjimą planuojame nukelti mėnesiu vėliau ax.gif

Spalį mums buvo labai geras oras, tikrai daug geresnis, nei pavasarį thumbup.gif jūra šiltutėlė, vakarais jokių megztukų nereikėjo.
Atsakyti
musu datai irgi jau visi Delfinai jau issluoti.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 03 20, 22:17)
Spalį mums buvo labai geras oras, tikrai daug geresnis, nei pavasarį  thumbup.gif jūra šiltutėlė, vakarais jokių megztukų nereikėjo.

ne per seniausiai grizome is tenerifes, tai orais likome labai nusivyle, nors mano busimasis vyras pries pora metu buvo tenerifeje sausio menesi ir minejo, kad buvo geresni orai nei dabar (vasario pabaiga, kovo pradzia)... galvoju, kad nebutu mudviem koks uzkeikimas su tais orais... doh.gif
bet viesbuciu kainos salio menesi tai mane dziugina labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 20, 20:27)
ne per seniausiai grizome is tenerifes, tai orais likome labai nusivyle, nors mano busimasis vyras pries pora metu buvo tenerifeje sausio menesi ir minejo, kad buvo geresni orai nei dabar (vasario pabaiga, kovo pradzia)... galvoju, kad nebutu mudviem koks uzkeikimas su tais orais... doh.gif
bet viesbuciu kainos salio menesi tai mane dziugina labai  thumbup.gif

nieko keisto, kad sausį Tenerifėje ne kokie orai...nors ten amžinojo pavasario sala, bet vistiek, tokiais mėnesiais orai patys rizikingiausi.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 20, 20:27)

matyt per mažai vietų lietuvių organizatoriai užrezervavo biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(JM @ 2013 03 20, 21:36)
nieko keisto, kad sausį Tenerifėje ne kokie orai...nors ten amžinojo pavasario sala, bet vistiek, tokiais mėnesiais orai patys rizikingiausi.
Papildyta:

matyt per mažai vietų lietuvių organizatoriai užrezervavo  biggrin.gif

SM reklama, kaip veikia biggrin.gif

Pranarsiojau dar viesbuciu, siaubas, kaip sunku issirinkt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2013 03 20, 21:46)
SM reklama, kaip veikia  biggrin.gif

Pranarsiojau dar viesbuciu, siaubas, kaip sunku issirinkt  doh.gif

daugiau ne SM, o vieni per kitus

nes is pazystamu rato niekas SM pas mus nesedi iskyrus mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GF FERRE @ 2013 03 20, 14:20)
Aisku.... orai kaip ir visur, nenuspejami smile.gif

Dar noreciau patarimo del viesbuciu : renkuosi tarp AMARA DOLCE VITA LUXURY 5* ir Gural Premier Tekirova 5*.  Man aktualu, kad 5 metu dukrytei butu kuo uzsiimti, kad azalia teritorija butu ir maisto noretusi kuo kokybiskesnio bei ivairesnio.
Aciu

AMARA labai geras, ten net šaldytuvai-vitrinos paplūdimyje stovi su nestea ir pepsi skardinėmis - for free. Kai buvau, maniškiai mažesni buvo. Dėl kito nepasakysiu, bet Tekirova turkai sakė, kad tame regione AMARA geriausia,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 21 kovo 2013 - 01:52
QUOTE(JM @ 2013 03 20, 22:36)

aš turėjau omeny, kad sausio mėnesį geresni orai pasitaikė, nei kovo pradžioje unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Noya @ 2013 03 20, 22:46)
Pranarsiojau dar viesbuciu, siaubas, kaip sunku issirinkt  doh.gif

sutinku... man tiek daug gerų viešbučių atrodo yra doh.gif jau atrodo prasifiltruoju pagal visus kriterijus ir vistiek lieka iš kokių 5-7 rinktis doh.gif biggrin.gif

beje gal galite parekomenduoti kurioje pusėje geriau viešbutį rinktis... ta prasme Antalija, Alanija, Kermeras?? gal tai padės apsispręsti dėl viešbučio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 21, 08:35)

beje gal galite parekomenduoti kurioje pusėje geriau viešbutį rinktis... ta prasme Antalija, Alanija, Kermeras?? gal tai padės apsispręsti dėl viešbučio g.gif

As tik uz Kemera. Del gamtos aplinkui.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 20, 22:13)
Gural,tai vaikam ner ka sveikt ten ,bent jau is foto ir aprasymo.

Hm.., didziulis vandens parkas net su 25 kalneliais, visokie pripuaciami batutai ant vandens ir ant sausumos, vaikams ten rojus, o ne nera ka veikti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2013 03 21, 02:51)
AMARA labai geras, ten net šaldytuvai-vitrinos paplūdimyje stovi su nestea ir pepsi skardinėmis - for free. Kai buvau, maniškiai mažesni buvo. Dėl kito nepasakysiu, bet Tekirova turkai sakė, kad tame regione AMARA geriausia,

tai kad daug kur jie stovi biggrin.gif ta prasme geresniuose 5 zv viesbuciuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 20, 22:27)

cia tikriausiai deluxe ir botanic, nes ir i palace ir i imperial tikrai vietu yra kiek nori smile.gif na nebent jusu datai, bet kiek ziurejau(bent jau Imperial) bet kokia data pasirinkus, ismeta visus pasiulymus pvz Novature ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2013 03 20, 22:17)
negi visi 5 Delphinai sausakimši ?

nesamone biggrin.gif i botanica tai jo, pazistama norejo rezervuot, sake vietu nera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 21 kovo 2013 - 10:27
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 20, 21:13)
Amara Dolce vita patiko  wub.gif  wub.gif

Gural,tai vaikam ner ka sveikt ten ,bent jau is foto ir aprasymo.

Mano mergaitės pamatę pro langą tik Gural premier Tekirova tai jau akis išpūtė nuo kalnelių ir viso vaizdo, taip, kad ten manau pilna ką veikt vaikams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 21, 09:35)
aš turėjau omeny, kad sausio mėnesį geresni orai pasitaikė, nei kovo pradžioje unsure.gif
Papildyta:
sutinku... man tiek daug gerų viešbučių atrodo yra  doh.gif  jau atrodo prasifiltruoju pagal visus kriterijus ir vistiek lieka iš kokių 5-7 rinktis doh.gif  biggrin.gif

Mane Alanijos regionas labiausiai traukia vien del smeleto papludimio. Akemnuotu krantu nemegstu, rinkomes Kleopatros papludimi, ir man viai patiko. Visu isgirtame Botanike, smeliukas daugiau smulkaus zvyro, ir kazkaip krantas greiciau gileja, man keliaujant su vaikais tas irgi aktualu, nors jie patys nelabai vieni ejo i jura, nebent su akmenukais pazaist.
Atsakyti