Truputeli ne i tema,bet gal kuri galetu pasakyti kokia mazdaug yra reali to arbatinuko-virduliuko kaina (tas kur skirtas turkiskai arbatai virti).
Pernai jau prisipirkau uz kosmine kaina arbatos tai siemet nenoreciau dar ir uz ta inda 7 kartus brangiau sumoketi.
QUOTE(gurmans @ 2013 03 20, 09:13)
Truputeli ne i tema,bet gal kuri galetu pasakyti kokia mazdaug yra reali to arbatinuko-virduliuko kaina (tas kur skirtas turkiskai arbatai virti).
Pernai jau prisipirkau uz kosmine kaina arbatos tai siemet nenoreciau dar ir uz ta inda 7 kartus brangiau sumoketi.
Idedu nuoroda su arbatinuku modeliais ir kainomis, pades orientuotis arbatinukai
QUOTE(Drute @ 2013 03 20, 10:20)
Sirdingai dekoju Oi kokie grazus visi.
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 19, 22:45)
Sveikos, Turkijos myletojos
Planuojame spalio menesi i Turkija medaus kopineti... Norejau pasiteirauti kaip oras spaly? ar jau labai salta? palnuojame ~spalio 12...
Planuojame spalio menesi i Turkija medaus kopineti... Norejau pasiteirauti kaip oras spaly? ar jau labai salta? palnuojame ~spalio 12...
Spalio menesi tvirtai sakyti, kad bus geras, ar blogas oras neimanoma, nes gali buti ivairus jau. Praeitais metais bent pvz Alanijoje, spalio menesio pradzioje palijo ne viena diena is eiles, paskui buvo kazkur 1,5 savaites labai grazu, apie 28 silumos, sauleta ir be lietaus, o paskui viena savaite beveik istisai pralijo... tad cia laimes dalykas, kad nebus labai salta, tai didesne tikimybe, bet ar bus sauletos dienos, loterija
QUOTE(Nodux @ 2013 03 20, 12:00)
Spalio menesi tvirtai sakyti, kad bus geras, ar blogas oras neimanoma, nes gali buti ivairus jau. Praeitais metais bent pvz Alanijoje, spalio menesio pradzioje palijo ne viena diena is eiles, paskui buvo kazkur 1,5 savaites labai grazu, apie 28 silumos, sauleta ir be lietaus, o paskui viena savaite beveik istisai pralijo... tad cia laimes dalykas, kad nebus labai salta, tai didesne tikimybe, bet ar bus sauletos dienos, loterija
ech... nuliūdinot aš jau taip visas viltis dėjau į spalį kelionių kainos spalio mėnesį labai viliojančios... bet iš tiesų, į kelionę tuo metu ruošiamės tik dėl to, kad iš darbo kitaip negaliu išsiprašyti nors vestuvės rugsėjo vidury... bet medaus kopinėjimą planuojame nukelti mėnesiu vėliau
QUOTE(GF FERRE @ 2013 03 20, 12:05)
Laba. Matau, kad yra gyvenanciu Turkijoje
Noriu paklaust ar ir i Turkija taip sunkiai eina pavasaris ir siluma kaip ir i Lietuva?
Planuoju su dukryte vykti balandzio pab/geguzes pard. Aisku mums nereikia +35
Tai idomu kaip ten dabar su orais ir koki turkai pranasauja si pavasari
Aciuks
Noriu paklaust ar ir i Turkija taip sunkiai eina pavasaris ir siluma kaip ir i Lietuva?
Planuoju su dukryte vykti balandzio pab/geguzes pard. Aisku mums nereikia +35
Tai idomu kaip ten dabar su orais ir koki turkai pranasauja si pavasari
Aciuks
na kazkaip gal man atrodo sunkiai, bet sunkokai, tiesa jau sauletomis dienomis apie 20 laipsniu silumos, eisime su dukryte i zaidimu aikstele, ten neuzpucia vejas, pries saulute nusivelku megztuka, pasedziu trumpomis rankovemis, bet naktiiiiiiiiiiii taip salta, nukrenta iki 8 laipsniu silumos, tai tas kontrastas labai nemalonus, bet balandi dienomis kai bus sauleta bus jau tikrai silta, o viesbuciuose yra kondicionieriai tai vakare ko gero ijungs pasildyti jei bus vesu. O turkai prastai pranasauja orus, tai nesiklausau pasiziuriu kelias dienias i prieki ir tai dazniausiai norvegiskame puslapyje, jie tikslesni gal jura dar saltoka bus ir baseinas gal, bet priklauso koki jus megstat as tai kojos iki birzelio nekisu, nes taip sakant galiu ir palaukti, kol bus silta.
Sveikos, planuojam birzeli i Turkija. Isgirtasis Botanikas jau uzimtas, kitu Delphin viesbuciu irgi negvaom. Vaziuojam su vaikais, tai svarbu, kad butu vaikam ten smagu.
Gal kas buvot Papiilon Zeugma ir Papillon Belvil viesbuciuose? Labai idomu informacija apie juos.
Gal kas buvot Papiilon Zeugma ir Papillon Belvil viesbuciuose? Labai idomu informacija apie juos.
QUOTE(GF FERRE @ 2013 03 20, 12:20)
Aisku.... orai kaip ir visur, nenuspejami
Dar noreciau patarimo del viesbuciu : renkuosi tarp AMARA DOLCE VITA LUXURY 5* ir Gural Premier Tekirova 5*. Man aktualu, kad 5 metu dukrytei butu kuo uzsiimti, kad azalia teritorija butu ir maisto noretusi kuo kokybiskesnio bei ivairesnio.
Aciu
Dar noreciau patarimo del viesbuciu : renkuosi tarp AMARA DOLCE VITA LUXURY 5* ir Gural Premier Tekirova 5*. Man aktualu, kad 5 metu dukrytei butu kuo uzsiimti, kad azalia teritorija butu ir maisto noretusi kuo kokybiskesnio bei ivairesnio.
Aciu
Amara Dolce vita ir mane sudomino Labai grazu ten turetu but.
Aciu
Aciu
Amaroj buvom kelis kartus, laabai patiko viskas norėčiau dabar į Gural, superinis viešbutis taip pat
Aciu
Aciu
Amara Dolce vita patiko
Gural,tai vaikam ner ka sveikt ten ,bent jau is foto ir aprasymo.