Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(prinsese @ 2013 03 15, 18:32)
Niekur neparasyta, kad ekskursijos bus vokieciu kalba. Vokieciu kompanija tik organizuoja, o grupes bus dvi, tie kurie kalba angliskai ir tie , kurie rusiskai. Del to problemu tikrai nera. Kelione i Manavgati ir pasiplaukiojima galima rinktis uz 30 Eu, bet galima ir nesirinkti, o buti savo viesbuty ar kur kitur. Kita diena taip pat galima rinktis ekskursija i Alanija uz 25 Eu. As del to ir paprasciausiai klausiau ar verta rinktis tas ekskursijas ar idomu ir atitinka kaina. Del kainos jau supratau, kad neverta, o del idomumo?....

Aš nuo balandžio 2 važiuosiu į šią kelionę, ekskursijų su agentūra nesirinksim, geriau iš vietinių nusipirkt mirksiukas.gif . Žiūrėsim vietoj, gal jau užteks ir tų nemokamų ekskursijų jei geras oras bus, o jei prastesnis, planuojam pirkt ekskursijas iš vietinių. Mes pasirinkom rusakalbį gidą.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 03 15, 18:40)
Aš nuo balandžio 2 važiuosiu į šią kelionę, ekskursijų su agentūra nesirinksim, geriau iš vietinių nusipirkt mirksiukas.gif . Žiūrėsim vietoj, gal jau užteks ir tų nemokamų ekskursijų jei geras oras bus, o jei prastesnis, planuojam pirkt ekskursijas iš vietinių. Mes pasirinkom rusakalbį gidą.

Taigi susitiksim oro uoste balandzio 2d. thumbup.gif . Kiek zinau skrendam apie 11val ryto.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2013 03 15, 18:58)
Taigi susitiksim oro uoste balandzio 2d. thumbup.gif . Kiek zinau skrendam apie 11val ryto.

Taip, tik svarbu į kelionę gerą nuotaiką pasiimt ir viskas bus OK. Kažkada buvom Kroatijoj, mūsų grupė visa superinė, atvažiavo nauji, tai gidas mus išlydėdamas sakė, kad retai tokia gera, kaip mūsų grupė būna, mat naujieji atvykę buvo viskuo nepatenkinti- ir jūra per šalta ir saulė per karšta ir viskas jiems blogai. Taip visad, kai koks vienas zanūda atsiranda, visus poilsiautojus išdiriguoja.
Atsakyti
QUOTE(Zaniene @ 2013 03 14, 15:05)
Tiesa, viešbutis Lioness 4* 4u.gif

Patikslinsiu: aš rašiau apie viešbutį Dinler liepos mėnesį (3 suaugę ir vienas vaikas.)
Pasmulkinsiu: Skrydis ir kambarys kainuotų 4990 toliau + 1 didelis lagaminas 170 Lt + pervežimas 50x4 - 200 Lt įregistravimas 229x4 - 916 Lt išregistravimas lygiai tiek pat 916 Lt - viso 7190 Lt
Būtinai pasidalinkite įspūdžiais grįžusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 03 15, 19:15)
Taip, tik svarbu į kelionę gerą nuotaiką pasiimt ir viskas bus OK. Kažkada buvom Kroatijoj, mūsų grupė visa superinė, atvažiavo nauji, tai gidas mus išlydėdamas sakė, kad retai tokia gera, kaip mūsų grupė būna, mat naujieji atvykę buvo viskuo nepatenkinti- ir jūra per šalta ir saulė per karšta ir viskas jiems blogai. Taip visad, kai koks vienas zanūda atsiranda, visus poilsiautojus išdiriguoja.

Taigi, taigi smile.gif Tiksliai pastebeta. Labai nekantraujam ir laukiam sios keliones. O , kad iskilo klausimu vienokiu ar kitokiu, tai naturalu. Kai skrisim i Turkija dar ir dar n.kartu, tai i kai kuriuos klausimus ir mes galesim atsakyti ir padeti pradedantiems zaliukams biggrin.gif
Atsakyti
Cia Turkijos tema, tai akivaizdu, kad zmones turkiskai isiaudrina biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
[quote=Drute,2013 03 16, 11:33]
Cia Turkijos tema, tai akivaizdu, kad zmones turkiskai isiaudrina biggrin.gif

smagu , yra zmoniu kurie moka dziaugtis thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys koks maždaug yra atstumas nuo Meryan viešbučio iki žaliojo kanjono? Ar teks šioje išvykoje kur toli eiti ar aukštai lipti? Man tai labai svarbu, nes mamytei sunku vaikščioti.
Atsakyti
mes kadangi i alanija vaziuojam, tai jau zinom pas ka ir kokias imsime ekskursijas smile.gif imsime i pirti, ekskursija po alanija, turkiska nakti, diskoteka jachtoje, veliau jachta diena, zaliaji kanjona ii KAS (aspendos, side ir kursunlu)smile.gif

Papildyta:
http://vk.com/doc528...c34be8f3ee43e46
kainos ekskursiju alanijoje
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2013 03 15, 18:25)
Patikslinsiu: aš rašiau apie viešbutį Dinler liepos mėnesį (3 suaugę ir vienas vaikas.)
Pasmulkinsiu:  Skrydis ir kambarys kainuotų  4990  toliau  + 1 didelis lagaminas  170 Lt + pervežimas 50x4 - 200 Lt  įregistravimas 229x4  - 916 Lt išregistravimas lygiai tiek pat 916 Lt - viso  7190 Lt
Būtinai pasidalinkite įspūdžiais grįžusi  4u.gif

mes irgi vaziuosim i Dinleri 04.18 du suauge savaitei mums kainuos po 1234(cia viska pripliusavus:isankstini ysiregistravima-issiregistravima,didelis lagaminas,pervezimas.su eco).man irgi idomu ar kas buve sitam viesbuti,labai noreciau suzinoti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Laba, mes i Bodrumą važiuojam gegužės 10d. su vaikais mažais ir močiutėm. Iškilo toks klausimas, gal kas pažįsta kokį vietinį gidą? kas pavedžiotų po miestą. nesudėtingu maršrutu, kad močiutes ir vaikai nepavargtu per daug smile.gif Gerai būtų jei kalbėtų rusiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2013 03 16, 13:57)
Gal kas pasakys koks maždaug yra atstumas nuo Meryan viešbučio iki žaliojo kanjono? Ar teks šioje išvykoje kur toli eiti ar aukštai lipti? Man tai labai svarbu, nes mamytei sunku vaikščioti.

Nuo Meryan viesbucio iki Zaliojo kanjono bus apie valanda kelio (priklausomai, i kiek viesbuciu dar uzsuks). Si kelione tikrai nera varginanti. keliu valandu pasiplaukiojimas laivu po kanjona, atgaiva akiai ir sielai smile.gif Jei pirksite ekskursija su pietumis, tai gali tekti palipti laipteliais iki terasos, kur padengti stalai. Bet nera labai status laiptai, neaukstai wink.gif
Atsakyti