Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(wulfis @ 2013 03 11, 16:48)
Sveiki, na va turiu bilietus savaitei y Alanija liepos menesy ir turiu jums keleta klausimu... Visu pirma kokiu transportu galima nusigauti is Gazipasa oro uosto iki Alanijos ir kokios kainos?
Visu antra prisiskaiciau visokiu baisiu atasiliepimu apie ten tvyranty karsty liepos menesy, kad geriau neskrist ten tuo metu ir pan. ir pasidare gana neramu... Ar tikrai ten buna taip karsta, bijau sau sveikata pagadinti ir savo bendrakeliaivems, nesinori silumos smugio gauti :/// Ar labai skiriasi ten karstis nuo lietuvisko karscio vasara...?
Aciu labai.

ko gero ecotravel siulomas pervezimas (25 lt/asm) bus pigiausias, tuo labiau naktis 4u.gif

karsti bus karstas, bet man tai nekele bedu dar nei vienais metais, buna vidurdieni ir +50 cool.gif kepure, saules kremas butinas, daug vandens ir pirmyn megautis atostogomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, keliaujantys i Turkija 4u.gif

Gal kas esate buve Alanijos viesbutyje DINLER http://www.ecotravel...TRADINLERH/apie biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės - aš gal irgi čia tokia ne visai "lietuviška" pasirodysiu. bet labai mažai informacijos randu apie gerus 3-4 žv. viešbučius - gal tikrai verta sukurti atskirą temutę? nes mes su šeima buvom 2 kartus 5 žv., vieną kartą 3 žv. - mums tikrai nereikia tų visų blizgaliukų ir restoranų gausos - mums reikia gero maisto ir gero poilsio cool.gif - gal kas gali rekomenduoti vidutinės klasės šaunius viešbutukus?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 03 13, 00:00)
Mergaitės - aš gal irgi čia tokia ne visai "lietuviška" pasirodysiu. bet labai mažai informacijos randu apie gerus 3-4 žv. viešbučius - gal tikrai verta sukurti atskirą temutę? nes mes su šeima buvom 2 kartus 5 žv., vieną kartą 3 žv. - mums tikrai nereikia tų visų blizgaliukų ir restoranų gausos - mums reikia gero maisto ir gero poilsio  cool.gif  - gal kas gali rekomenduoti vidutinės klasės šaunius viešbutukus?
Ačiū  smile.gif

na mes siais metais pasirinokome xperia kandelor, labai geri atsiliepimai ir rusu ir lietuviu svetainese, tai manau geras. buvome dar artemiss princess irgi geras, geras maitinimas, kambariai geri. bet aisku nepalyginsi paskutinii su 5zv .
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 03 12, 23:00)
Mergaitės - aš gal irgi čia tokia ne visai "lietuviška" pasirodysiu. bet labai mažai informacijos randu apie gerus 3-4 žv. viešbučius - gal tikrai verta sukurti atskirą temutę? nes mes su šeima buvom 2 kartus 5 žv., vieną kartą 3 žv. - mums tikrai nereikia tų visų blizgaliukų ir restoranų gausos - mums reikia gero maisto ir gero poilsio  cool.gif  - gal kas gali rekomenduoti vidutinės klasės šaunius viešbutukus?
Ačiū  smile.gif

Mums agentė iš 4* viešbučių labai rekomendavo AKKA CLAROS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujokexxx @ 2013 03 12, 14:45)
Sveiki, keliaujantys i Turkija 4u.gif

Gal kas esate buve Alanijos viesbutyje DINLER http://www.ecotravel...TRADINLERH/apie biggrin.gif

4u.gif laba, domėjausi ecotravel paslaugomis. Viešbutis neblogas, radau daug gerų atsiliepimų, kelionės kaina nedidelė, tačiau... ecotravel nemažai dar reikia pridėti: bagažas (su 5kg rankiniu - mažokoka) vadinasi 150-170 už lagaminą į abi puses; nuvežimas nuo oro uosto iki viešbučio ir atgal (rašo nuo 25 Lt žmogui, tačiau realiai kaunuoja 50 Lt žmogui; prie viešbučio atsirasite apie 4 val nakties, įregistracija tik nuo 14 val, pusę dienos sėdėti kad ir paplūdimyje ir laukti - nelabai smagu, lygiai taip pat ir kelionė atgal - skrydis tik 3 nakties o išregistravimas iki 12 val. Žinoma lagaminus galima palikti viešbučio saugykloje ir pusę paros blaškytis paplūdimyje. Norint užsisakyti ankstyvą įregistravimą kainuoja apie 230 žmogui tiek pat ir už išregistravimą. Mums keturiems draugytė paskaičiavo apie 2300 Lt papidomai, nors šiaip "be papildomų patogumų" kelionė būtų tikrai labai pigi gal 5200 už savaitę keturiems žmonėms. Su "papildymu" doh.gif tai jau geras kitas viešbutis ir be naktinėjimo.
Atsakyti
sveiki, kiek skaitau, visi pagrinde apie viešbučius klausia-komentuoja-rašo smile.gif man tai visai neaktualu, vis tiek daugiausia atsiliepimų ieškai prie konkretaus viešbučio, ir jų pilna smile.gif susidarai savo individualią nuomonę iš daugelio komentarų, nuotraukų ir pan. Bet labai trūksta išsamesnės informacijos vienoje vietoje apie ekskursijas. Vat pavyzdžiui, mane domina, ką verta pamatyti viešint netoli Kemero. Nes jei iš tikro iki Pamukalės 6 val., tai nelabai norisi dieną praleisti autobuse... Mane domina, ką Kemero regione galima - verta pamatyti, visos dienos nepraleidžiant autobuse smile.gif Gal kas turi patirties, kuria galėtų pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2013 03 13, 16:46)
sveiki, kiek skaitau, visi pagrinde apie viešbučius klausia-komentuoja-rašo smile.gif man tai visai neaktualu, vis tiek daugiausia atsiliepimų ieškai prie konkretaus viešbučio, ir jų pilna smile.gif susidarai savo individualią nuomonę iš daugelio komentarų, nuotraukų ir pan. Bet labai trūksta išsamesnės informacijos vienoje vietoje apie ekskursijas. Vat pavyzdžiui, mane domina, ką verta pamatyti viešint netoli Kemero. Nes jei iš tikro iki Pamukalės 6 val., tai nelabai norisi dieną praleisti autobuse... Mane domina, ką Kemero regione galima - verta pamatyti, visos dienos nepraleidžiant autobuse smile.gif Gal kas turi patirties, kuria galėtų pasidalinti?

Tikra tiesa jau senokai niekas nekalba, nesidomi nei apie pakeliavimą savarankiškai, nei apie ekskursijas.
Mes ilsėjomes ir Kemere, nuomavomes mašiną - savarankiškai pakeliavome.Taip pat ėmeme kelias ekskursijas Demrė – Myra – Kekova ir kita Pamukalė.
Atsakyti
kaip as noreciau butent Pamukale aplankyti,bet agenturoi sako su vaikais nelabai unsure.gif labai toli bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 13, 20:28)
kaip as noreciau butent Pamukale aplankyti,bet agenturoi sako su vaikais nelabai unsure.gif labai toli bus verysad.gif

Mes su vaikais visur vykome.Ir į Pamukalę (iš Kemero) ir iš Antalijos į Kapadokiją dviems dienoms (tada dukrai buvo 3,5 metai).Jokių nesklandumų nebuvo, vaikai puikiai jautėsi, ekskursijomis likome patenkinti visi.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 03 13, 21:34)
Mes su vaikais visur vykome.Ir į Pamukalę (iš Kemero) ir iš Antalijos į Kapadokiją dviems dienoms (tada dukrai buvo 3,5 metai).Jokių nesklandumų nebuvo, vaikai puikiai jautėsi, ekskursijomis likome patenkinti visi.

O kiek laiko vykstama į Pamukalę iš Kemero?
Atsakyti
QUOTE(ievuze.t @ 2013 03 13, 17:46)

Manau, kad apskritai visas Antalijos taip sakant Vidurzemio juros regionas labai idomus, patrauklus ir turtingas ivairiausiu pramogu.

Tarkime Olimpo kalnas, kur manoma gyvenu graiku/romenu dievai ir visa mitologija, jau apie ivairiu miestu, likusius griuvesius vien ka kalbeti, ju tikrai daug, as anksciau apie visus tupinedavau, aikciodavau, o dabar, pfff dar vieni, nes ju Turkijoje neitiketinas kiekis.
Taip pat netoli nuo Kemero yra Demre, Myra, Kekova, deja apie kainas nezinau, bet gal kas is vaziavusiu patars.

O siaip va elementarus ir populiauriausios lankytinos vietos stai cia:
Ka veikti aplink Kemer'a

o egzotikos megejai stai renkasi kelione pesciomis Liku kelias

Tai is esmes atsizvelkite i savo ir draugu poreikius, istorija ar gamta, o gal nuotykiai ir rinkites, o jau agenturos issiners is kailio, kad tik ju paslaugas pirktumete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drute: 14 kovo 2013 - 00:00