Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(speedy @ 2013 02 01, 17:21)
O į "delfinus" netraukia  unsure.gif  perskaičiau visus atsiliepimus ir nesupratau, ko ten važiuoja po kelis kartus  g.gif

Augmenija. Daug daug augmenijos. Visa teritorija labai skoningai ir tvarkingai apželdinta. Nors man, kaip vyriškiui, nelabai besidominčiam augaliukais, galėtų būti "dzin", bet toks, ne vieną kartą girdėtas epitetas kaip "rojus žemėje" tam viešbučiui tinka.

Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2013 02 01, 20:44)
Augmenija. Daug daug augmenijos. Visa teritorija labai skoningai ir tvarkingai apželdinta. Nors man, kaip vyriškiui, nelabai besidominčiam augaliukais, galėtų būti "dzin", bet toks, ne vieną kartą girdėtas epitetas kaip "rojus žemėje" tam viešbučiui tinka.

Daug augmenijos ir AMARA WING RESORT. Be to jis pačiame Kemere, vietoj užknisančių apyrankių svečio kortelės, nemokamai minibare pepsi, 7up ir Efes Pilsen alus, o baruose pilsto tekilą Olmeca, džiną Beefeater ir Gordons, viskį John Walker už "viskas įskaičiuota" thumbup.gif
Bet "rojumi žemėje" to dar nevadinčiau - Amara Dolce Vita visas minibaro turinys dideliuose šaldytuvuose-vitrinose tiesiog paplūdimyje blink.gif O jų teritorija: du delfinai-botanikai telpa blink.gif ir visko dar daugiau...kambariai nuo 40 m2, su drabužinėm.
Gal aš ne nuo to galo su Turkija pažindintis pradėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 01 vasario 2013 - 20:06
laba,o sakykite,jei mes su dukryte 6 metukų skrisime kiek žvaigždučių reikia žiūrėti,mes planuojame nuo birželio 24 dienos dairytis kelionės 10 dienų.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 01, 20:02)
Gal aš ne nuo to galo su Turkija pažindintis pradėjau  blush2.gif

drinks_cheers.gif bet dauguma musu ta pacia klaida daro, o paskui supranta, kad ne uzdaroj viebucio teritorijoj yra idomumas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neringule @ 2013 02 01, 22:29)
laba,o sakykite,jei mes su dukryte 6 metukų skrisime kiek žvaigždučių reikia žiūrėti

Menesio klausimas didis.gif
Atsakyti
Ka rinktumetes Turkija ar Tenerife? ax.gif t.y.pliusai ir minusai abieju? Vyras subalamutijo, perziurejo kelis viesbucius, sako, varoom geriau I Tenerife doh.gif Na, gal ne taip paklausiau, kodel rinktumetes Turkija, o ne Tenerife ax.gif Ir ten ir ten nesu buvusi, buvau labia Egipta pamilusi, tai kadangi daug nardau, viskas ten tikdavo... O apie Turkija jau senai galvoju, kad reikia pliusa uzsideti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme_fatale: 02 vasario 2013 - 12:56
QUOTE(femme_fatale @ 2013 02 02, 11:49)
Ka rinktumetes  Turkija ar Tenerife?  ax.gif  t.y.pliusai ir minusai abieju? Vyras subalamutijo, perziurejo kelis viesbucius, sako, varoom geriau I Tenerife  doh.gif  Na, gal ne taip paklausiau, kodel rinktumetes Turkija, o ne Tenerife  ax.gif  Ir ten ir ten nesu buvusi, buvau labia Egipta pamilusi, tai kadangi daug nardau, viskas ten tikdavo... O apie Turkija jau senai galvoju, kad reikia pliusa uzsideti  4u.gif

buvau ir ten ir ten biggrin.gif visur važiuočiau,manau čia labai dideli skirtumai.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 02 02, 14:12)
buvau ir ten ir ten biggrin.gif visur važiuočiau,manau čia labai dideli skirtumai.

o jeigu kelione planuojama balandzio pab.-geguzes pr. - kur geriau?
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2013 02 02, 12:13)
o jeigu kelione planuojama balandzio pab.-geguzes pr. - kur geriau?

Tada geriau rinkčiausi Kanarus.Nes oras ten ištisus metus daugmaž panašus.O su Turkija jau rizika dėl oro.Pati atostogavau ir gegužės pradžioje Turkijoje praeitais metais-fotoreportažas irgi yra.Tai jūroje net nesimaudžiau,man asmeniškai per šalta ir lietingų dienų pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 02 02, 14:16)
Tada geriau rinkčiausi Kanarus.Nes oras ten  ištisus metus daugmaž panašus.O su Turkija jau rizika dėl oro.Pati atostogavau ir gegužės pradžioje Turkijoje praeitais metais-fotoreportažas irgi yra.Tai jūroje net nesimaudžiau,man asmeniškai per šalta ir lietingų dienų pasitaikė.

tai vat pagrinde del oro ir atsirado dvejoniu, nes vesimes vaikus, o tiem - near skirtumo kur, bile tik baseinai su kalneliais yra smile.gif o man paciai dzin tas oras, as labiau su fotoaparatu po apylinkes pasibastyciau, net ir per lietu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2013 02 02, 12:23)
tai vat pagrinde del oro ir atsirado dvejoniu, nes vesimes vaikus, o tiem - near skirtumo kur, bile tik baseinai su kalneliais yra smile.gif o man paciai dzin tas oras, as labiau su fotoaparatu po apylinkes pasibastyciau, net ir per lietu  ax.gif

tai jei blogas oras ir kalneliai neveikia..pvz jei lyja lietus.
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2013 02 02, 13:35)
Ieskau pasiulymu I Tenerife, bet nepasakyciau, kad labia daug pasirinkimo

Jei ieškote per agentūras tai tikrai bus žymiai brangiau ir pasirinkimas mažesnis, siūlau geriau ieškotis bilietukų ir viešbučio atskirai mirksiukas.gif Mes taip ir darėme,sutaupėme nemažai.
Beto dar noriu pasakyti,kad ten viešbučiai kiek kitokie,nėra tiek daug viešbučių su vandens kalneliais ir visais kitais priedais,kai iš viešbučio net gaila išlisti biggrin.gif
Mes rinkomes 3 žv viešbutį,nes daug keliavome,o ilsėjomes prie vandenyno wub.gif ( bet ten viešbučių žv europines)Bet užtat fantastiškas Siam parkas wub.gif ten jau veiklos turi ir maži ir dideli
http://www.siampark.net/
Loro parkas
http://www.loroparque.com/
Monkey park
http://www.monkeypark.com/
O čia fotoreportažas,jei norėsit pasižiūrėti
http://www.supermama...howtopic=792571
Bet kadangi čia Turkijos tema,tai nebeterškim jos,o čia SM Kanarų tema
http://www.supermama...howtopic=896888
Pirmame puslapyje sudėtos visos reikalingos nuorodos mirksiukas.gif pasižiūrėkit mačiau klausimų atkris.

Atsakyti
Sveiki,

kažkas klausinėjo apie Fulya viešbutį - buvom pereitais metais, keliausim ir šiemet, nuo gegužės pirmos. beje - gal kas nors ruošiasi tuo pačiu metu? Pereitais metais buvo šaunu rasti draugę maniškei.
Fulya viešbutis priklauso Camelia world'ui, kurį sudaro trys viešbučiai - Fulya, Camelia ir Selin. Selin daugiau rusų, Camelia - pigesnis. Vandens kalneliai 7-8 metų vaikui - kaip tik, maistas nuostabus, pasirinkimas begalinis, jokių miksų, viskas pritaikyta įnoringiem europiečiams. Kambariai dideli, tvarkingi, su didelėm voniom, dideliais balkonais. Jokios gatvės, jūros krantas - smėliukas.
Ieškojom kitų pasiūlymų, galvojom, kad reikia pakeisti vietą, bet nieko įdomiau neradom, delfinų nenorėjom. Jei kas ruošiasi atostogauti vienam iš
trijų viešbučių tuo laiku, būtų malonu sužinoti.
Atsakyti