Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(speedy @ 2013 03 06, 09:59)
Kol neįlindau į šio forumo kelionių temą, apie Delfinus negirdėjau ir aš, nors Amara's išbandžiau.
Mano minėtas asmuo su Rixos, Maxim susipažinęs, nevažiuoja antrąkart ten pat, bet delfinai jam negirdėti.
Nesakau, kad jie blogi. Sakau tik kad populiarumas jų gana sąlyginis.

Manau, kad tas jusu asmuo tikrai ne rodiklis biggrin.gif galima kalbeti ka nori, gali tie Delphinai nepatikti (tarkim man jie neturi nieko, kas galetu sudominti biggrin.gif ), bet kad Delphinu tinklas tikrai yra vienas zinomiausiu (aisku, jei aplamai domiesi viesbuciais) Antalijos regione ir, kad turi daug pliusu, kuriu pageidauja tautieciai, tai cia faktas. O kad kazkokios bobeles nezino, tai cia tik rodo, kad jos ne itin ir domisi pacios, ka agentura pasiulo, tas ir tinka. Nes jei pats esi domejesis nors kiek, tai pagrindinius tinklus tikrai turi zinoti, ne tiek jau ir daug tu tinklu yra. O turint omenyje, kad tai tinklai, tai besidomedamas ar benarsydamas vistiek busi ant kurio nors vieno viesbucio uztaikes. O jei jus tiek kartu buve Turkijoje, viename ir tame paciame regione, ir net negirdejote Delphinu tinklo, tai tik rodo tik jusu ziniu ribotuma, o ne tinklo nepopuliaruma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 03 06, 10:49)
Manau, kad tas jusu asmuo tikrai ne rodiklis  biggrin.gif  galima kalbeti ka nori, gali tie Delphinai nepatikti (tarkim man jie neturi nieko, kas galetu sudominti  biggrin.gif ), bet kad Delphinu tinklas tikrai yra vienas zinomiausiu (aisku, jei aplamai domiesi viesbuciais) Antalijos regione ir, kad turi daug pliusu, kuriu pageidauja tautieciai, tai cia faktas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif panasiai taip norejau rasyti smile.gif pliusai ir minusai - individualus reikalas, bet kad Delfinai nepopuliarus ir nezinomi - sorry smile.gif
Atsakyti
Po tokios rašliavos pradeda atrodyti: jei nebuvai kultiniuose delfinuose, apskritai nebuvai turkijoje padoriai blush2.gif
Galite atvėsti, rašiau, kad turbūt geri tie jūsų delfinai, tik įdomaus (užkabinančio) ten nieko nėra doh.gif Šįkart ruošėmės ankstyvam kelionės pirkimui (nuo lapkričio pradžios) gerą mėnesį studijavome pasiūlymus. Gal ten ir buvo kur nors žymusis delfinu viešbučių tinklas bet jis niekuom neukliuvo. Apie jį sužinojau tik čia. Klausinėjausi pusę mėnesio kas čia per stebuklas ir niekas dorai nesugebėjo paaiškinti (kažkiek gal JM). Neneigiu, kad kataloguose yra nuotraukėlės ir agenturų puslapiuose yra, ir LABAI DAUG yra čia.
Gali susidaryti įspūdis, kat ten vos ne MEKA lietuvių turistams lotuliukas.gif su vienu atrakcionų parku trims dideliems viešbučiams lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 03 06, 12:49)
...Manau, kad tas jusu asmuo tikrai ne rodiklis   biggrin.gif  ...

"Rodiklių" čia nėra ... nei asmuo, nei aš, nei ka Jūs manote ...
Tiesiog atskiri faktai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 kovo 2013 - 12:17
Viskas cia gerai, karsciuotis nereikia smile.gif "Neuzkliuti" Delfinai gali, bet buvo rasoma, kad apie Delfinus neteko girdeti ir jie nezinomi, nepopuliarus. Tai va tik tame ir kontrargumentai. Tarkime, kai mes susiruoseme i TR, tuomet ant bangos buvo Simena, Marti Myra. Juose nebuvome, neatitiko musu pageidavimu, bet apie juos puikiai zinome smile.gif Apie bet koki viesbuciu tinkla, tarkime Rixos, Iberostar, Amara, Papillon, tikrai garsiai smile.gif girdima smile.gif O pasirinkimas - individualus reikalas wink.gif
Atsakyti
Labas:)

gal yra kokiu atsiliepimu apie si viešbuti?

http://www.minituras.lt/?q=node/317
Atsakyti
Sveiki visi keliautojai !-Gal kas buvote balandžio mėn.( data tik dėl oro sąlygų ) Alanijoje ,,Grand Kaptan,, viešbutyje.Pasirinkome HB maitinimą.-Laukiame išsamaus atsąkymo-komentaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusinis: 06 kovo 2013 - 14:26
visiems beplanuojant atostogas mestelesiu siandienos nuotrauka.

user posted image

daugiau nuotrauku ar siaip pastebejimu buna mano puslapyje gyvenimas Turkijoje

Tiesa apie viesbucius as ne kokia konsultante, nes esu buvusi gal tik viename, bet siaip apie realybe galesiu jums atsakyti smile.gif ar patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drute: 06 kovo 2013 - 14:32
QUOTE(piperpuke @ 2013 03 06, 14:33)
Labas:)

gal yra kokiu atsiliepimu apie si viešbuti?

http://www.minituras.lt/?q=node/317

Cia apartamentai su virtuvemis, kaip uz 500-700 lt manau nereikia tiketis kalneliu ir patalines keitimo kas diena 4u.gif
Kaip man tiktu blush2.gif bet yra gi kam ir delfinai netinkami cool.gif
kiek domejausi vieta gera- beveik centras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2013 03 06, 18:22)
... bet yra gi kam ir delfinai netinkami ...

lotuliukas.gif
Štampais mastote. Čia toks etalonas tipo: "ir delfinai" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 07, 07:53)
lotuliukas.gif
Štampais mastote. Čia toks etalonas tipo: "ir delfinaidoh.gif

o kas cia juokingo biggrin.gif yra yra,kam ir Delfinai prasti cool.gif
Atsakyti
jungiuosi prie jusu, skrendu geguzes vidury i turkija, pirmakart, tikiuosi patiks ir nesusalsiu i raga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 07, 10:59)
jungiuosi prie jusu, skrendu geguzes vidury i turkija, pirmakart, tikiuosi patiks ir nesusalsiu i raga biggrin.gif

gegužės vidury tikrai nesušalsi, temperatura bus ~30 biggrin.gif
Atsakyti