QUOTE(speedy @ 2013 03 06, 09:59)
Kol neįlindau į šio forumo kelionių temą, apie Delfinus negirdėjau ir aš, nors Amara's išbandžiau.
Mano minėtas asmuo su Rixos, Maxim susipažinęs, nevažiuoja antrąkart ten pat, bet delfinai jam negirdėti.
Nesakau, kad jie blogi. Sakau tik kad populiarumas jų gana sąlyginis.
Mano minėtas asmuo su Rixos, Maxim susipažinęs, nevažiuoja antrąkart ten pat, bet delfinai jam negirdėti.
Nesakau, kad jie blogi. Sakau tik kad populiarumas jų gana sąlyginis.
Manau, kad tas jusu asmuo tikrai ne rodiklis galima kalbeti ka nori, gali tie Delphinai nepatikti (tarkim man jie neturi nieko, kas galetu sudominti ), bet kad Delphinu tinklas tikrai yra vienas zinomiausiu (aisku, jei aplamai domiesi viesbuciais) Antalijos regione ir, kad turi daug pliusu, kuriu pageidauja tautieciai, tai cia faktas. O kad kazkokios bobeles nezino, tai cia tik rodo, kad jos ne itin ir domisi pacios, ka agentura pasiulo, tas ir tinka. Nes jei pats esi domejesis nors kiek, tai pagrindinius tinklus tikrai turi zinoti, ne tiek jau ir daug tu tinklu yra. O turint omenyje, kad tai tinklai, tai besidomedamas ar benarsydamas vistiek busi ant kurio nors vieno viesbucio uztaikes. O jei jus tiek kartu buve Turkijoje, viename ir tame paciame regione, ir net negirdejote Delphinu tinklo, tai tik rodo tik jusu ziniu ribotuma, o ne tinklo nepopuliaruma