Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Sveiki.
Domina atisliepimai apie Saphir 4* viesbuti
http://www.novaturas...HIR/noCity/true
Planuojam keliauti 9 dienom geguzes pabaigoje. Domina skirtumas tarp deluxe ir paprastu kambariu smile.gif Bei aptarnavimo lygis 4u.gif
Atsakyti
sveiki, balandzio pabaigoje, geguzes pradzioje planuojame aplankyti Turkija. Planuojame vaziuoti su 1,9 m. dukryte. kadangi keliaujame su mazu vaiku noretume gero viesbucio, kur geras ir kokybiskas maistas, AI, didele viesbucio teritorija, svara, yra vaiku zaidimo aiksteles, gal net meniu pritaikytas vaikams. Gal kas galetumet toki rekomenduoti? 5* viestuciu pilna, bet deja daugelis neatitinka tu 5*.. tai baisu neapsirikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_84 @ 2013 03 04, 14:35)
sveiki, balandzio pabaigoje, geguzes pradzioje planuojame aplankyti Turkija. Planuojame vaziuoti su 1,9 m. dukryte. kadangi keliaujame su mazu vaiku noretume gero viesbucio, kur geras ir kokybiskas maistas, AI, didele viesbucio teritorija, svara, yra vaiku zaidimo aiksteles, gal net meniu pritaikytas vaikams. Gal kas galetumet toki rekomenduoti? 5* viestuciu pilna, bet deja daugelis neatitinka tu 5*.. tai baisu neapsirikti smile.gif

Delphin Botanic
Atsakyti
QUOTE(justina_84 @ 2013 03 04, 15:35)

Taip pat galiu parasyti, kad drasiai vaziuokite i Delphin Botanic. Tiesa, mums teko ten vaziuoti su didesne dukra, jai tuomet buvo 7 metai. Bet maciau daugybe vaikuciu mazu, viskas ten labai gerai, ir maistas liuks, ir teritorija grazi ir didele, ir ramiu kampeliu daug. Siemet atostogoms renkames kita sali, bet labai mielai sugriztume i si viesbuti, tik va pernai kiek zinau ten buvo labai daug lietuviu, tik jeigu tai netrukdo, tai ilsetis galima, man tai nelabai patinka. Man vienintelis sio viesbucio trukumas tai, kad nera vidaus baseino, bet jei turite maza vaika, tai, manau, neaktualu. Zinoma, yra ir dar brangesniu viesbuciu, juose gal dar geriau, bet mano akimis vargu ar verta moketi dar daugiau uz atostogas Turkijoje.
Atsakyti
QUOTE(agnieszka1 @ 2013 03 01, 18:52)
sveikos,

su vyru planuojam geguzes pradzioj skrysti i Turkija,kazkur geguzes 1-5 d..kaip galvojat ne per salta mums bus smile.gif ar idegsim nors kiek biggrin.gif
Planuojam i Alanijos mietsa,Gazipasa kurorta.gal kas girdejot apie Gazipasa kurorta?nes jokios informacijos niekur nerandu...tai truputi nejauku kazkaip...
viesbuti issirinkom ,,The Titan Inn Resort 5*'' ka gero ar blogo galit apie ji pasakyti 4u.gif  buciau labai dekinga uz bet kokia informacija blush2.gif

Gazi Pasa oro uostas, ne kurortas, atostogausite Alanijoje (tiksliau jos prieeigose) ten dazniausiai buna silciausia Turkijoje 4u.gif

As planuoju balandi idegti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2013 03 04, 20:06)

As planuoju balandi idegti  ax.gif

Aš irgi ax.gif , bet svarbiausia bus ne per karšta ir galima bus kažką apžiūrėt 4u.gif . Vien degintis, ne man mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos,

Ziuriu, daug atsiliepimu apie Delpin Botanic. Mes geguzes 13 leksim tenai su beveik metinuke ir keturmete. Tikiuos, nusivilt neteks.

Sakykit, koks papludimys sio viesbucio, ar butini vandens batai? Ir koks oras geguzes vidury? Kiek mazdaug laipsniu? O vanduo ar jau tinkamas maudynems vaikam?
Atsakyti
QUOTE(Tivi @ 2013 03 04, 21:18)
Sveikos,

Ziuriu, daug atsiliepimu apie Delpin Botanic. Mes geguzes 13 leksim tenai su beveik metinuke ir keturmete. Tikiuos, nusivilt neteks.

Sakykit, koks papludimys sio viesbucio, ar butini vandens batai? Ir koks oras geguzes vidury? Kiek mazdaug laipsniu? O vanduo ar jau tinkamas maudynems vaikam?

Sio viesbucio papludimy akmenuotas. Be batu nelabai, Kai mes buvom pries kelis metus tai krantas iskart gileja, manau, kad ir dabar nepasikeite. Geguzes vidury visko gali buti, pernai buvome nuo geguzes 18, buvo ne karsta, kelias dienas apsiniauke, lijo, man buvo net per salta, ir vaikai sake, kad tikejosi daugiau silumos. vaikams maudytis mano nuomone gali buti saltoka, bet cia jau kaip dievas duos.
Atsakyti
QUOTE(Eziukas123 @ 2013 03 04, 20:33)
Sio viesbucio papludimy akmenuotas. Be batu nelabai, Kai mes buvom pries kelis metus tai krantas iskart gileja, manau, kad ir dabar nepasikeite. Geguzes vidury visko gali buti, pernai buvome nuo geguzes 18, buvo ne karsta, kelias dienas apsiniauke, lijo, man buvo net per salta, ir vaikai sake, kad tikejosi daugiau silumos. vaikams maudytis mano nuomone gali buti saltoka, bet cia jau kaip dievas duos.

Ir gilėja ir kranto akmenukai aštrūs.
Jei jau rekomenduoti iš Delphin tai geriau Diva,Imperial ar Palace.
Su vaikais arčiausiai oro uosto,krantas normalus,ne akmenukai,bet ir ne Nidos smėlis.
Bet kadangi iš Delphinų Botanikas pigiausias,todėl ir populiariausias.
Mes praeitais metais buvome gegužės pradžioje...dukrai nebuvo šalta maudytis...baseinuose biggrin.gif bet maniškei šilumos mažai reikia,užsigrūdinusi biggrin.gif jūroje man tikrai šalta buvo ir apsiniaukusių dienų buvo,kurias išnaudojome keliavimui.Ir vandens kalniukai ne visada veikė,jei lietus lyja.
Bet reikia viską įvertinti,nes gegužę pigiau nei rugsėjį,todėl ir niuansų visokių yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 04 kovo 2013 - 21:48
JM Delfin Botanic populiarus tikrai ne del to,kad pygiausias smile.gif kas gali vaziuoti i Botanika, gali manau ir i kitus Delfinus.Bet tikrai esme ne tame, Botanikas populiariausias butent del savo sodo grozio, augmenijos .
O tobulu viesbuciu niekur nera smile.gif

Kiekvienas renkasi pagal save, musu draugai buvo visuose,bet siemet renkasi Botanika,bet ne del to ,kad pygu doh.gif
Papildyta:

Del oro,tai praitais metais geguze tikrai buvo labai prasta wink.gif Nors mes esame vaziave geguzes 9diena, ir oras buvo fantastiskas +25-30laips, mum pats tas wub.gif
Tai vyras sako, praitais metais buvo prastas,tai siemet bus geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 04, 21:03)
JM Delfin Botanic populiarus tikrai ne del to,kad pygiausias smile.gif kas gali vaziuoti i Botanika, gali manau ir i kitus Delfinus.Bet tikrai esme ne tame, Botanikas populiariausias butent del savo sodo grozio, augmenijos .
O tobulu viesbuciu niekur nera smile.gif

Kiekvienas renkasi pagal save, musu draugai buvo visuose,bet siemet renkasi Botanika,bet ne del to ,kad pygu  doh.gif

Gali būti,tik kainų skirtumas tikrai labai ryškus.Todėl manau ir įtakoją populiarumą,nes viešbutis tikrai neblogas ir kaina atitinka kokybę.
Kiekvienais metais jaučiasi tendecija,kur pasirenkama viešbučiai pritaikyti šeimoms ir pakankamai geri ir kaina ne per didžiausia.
Bet kai to paties viešbučio tinklo kainos ryškiai skiriasi,tai manau pasirenkamas viduriukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 04 kovo 2013 - 22:16
Populiarus Delphin tarp šio forumo dalyvių ir jų draugų biggrin.gif
Mūsų artima pažįstama su drauge į Turkija važiuoja porą kartų per metus (pavasarį ir rudenį) ir apie jokį delfiną nėra girdėjusi blink.gif
Atsakyti