Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Gal kas esate buvę VOYAGE BELEK GOLF RESORT&SPA? Įtartinai geri atsiliepimai tripadvisor'yje g.gif Nepasitikiu atsiliepimais po to, kai aš apie vieną viešbutį parašiau nekokį papunkčiui www.tripadvisor.com ir po 2 dienų gaunu skambutį iš to viešbučio administratoriaus su prašymu atsiimti tą atsiliepimą, aišku ne už dyką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2013 01 31, 00:14)
Gal kas esate buvę VOYAGE BELEK GOLF RESORT&SPA? Įtartinai geri atsiliepimai tripadvisor'yje g.gif Nepasitikiu atsiliepimais po to, kai aš apie vieną viešbutį parašiau  nekokį  papunkčiui www.tripadvisor.com ir po 2 dienų gaunu skambutį iš to viešbučio administratoriaus su prašymu atsiimti tą atsiliepimą, aišku ne už dyką   lotuliukas.gif

Man rodos MB ten vaziuoja kas met darbo reikalais, zinau kad Belek viesbutis ir pagal foto atrodo kad butent apie ta pati viesbuti kalbat. Tik kaip ir jau rasiau jis ten vaziuoja vasario pabaigoje, tai dar nebuna animacijos, dalis baseinu isleisti, bet siaip pats viesbutis sako super, maitinimas, pirtys viduje 4u.gif As dar pasiklausiu jo, bet manau kalbam apie ta pati viesbuti smile.gif . Nes ten yra dideli golfo aikstynai ir vasario men. labai daug vokieciu buna, zaidzia golfa.

radau foto , tai paziurekit ar apie ta pati viesbuti kalbat (fotografuota vasario men. biggrin.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 31 sausio 2013 - 09:12
QUOTE(-luka- @ 2013 01 31, 08:48)
Man rodos MB ten vaziuoja kas met  darbo reikalais, zinau kad Belek viesbutis ir pagal foto atrodo kad butent apie ta pati viesbuti kalbat. Tik kaip ir jau rasiau jis ten vaziuoja vasario pabaigoje, tai dar nebuna animacijos, dalis baseinu isleisti, bet siaip pats viesbutis sako super, maitinimas, pirtys viduje  4u.gif As dar pasiklausiu jo, bet manau kalbam apie ta pati viesbuti  smile.gif . Nes ten yra dideli golfo aikstynai ir vasario men. labai daug vokieciu buna, zaidzia golfa.

radau foto  , tai paziurekit ar apie ta pati viesbuti kalbat (fotografuota vasario men.  biggrin.gif )

user posted image
user posted image

lotuliukas.gif Šitame buvom birželį, tai RIU KAYA BELEK, superinis thumbup.gif Pernai jis TRAVELLERS CHOICE AWARD thumbup.gif
Pagal foto tikrai šis. Mums dvi savaitės neprailgo, SPA tikrai wub.gif kai buvo 45 laipsniai, su maže slėpdavomės ten nuo karščio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saire*: 31 sausio 2013 - 10:54
o geguzes men Turkijoj kokios oro temperaturos mazdaug g.gif ar daznas lietus?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 01 31, 10:50)
Pradžiuginot, nes paskaitinėjus kai kurių pasisakymus, galvojau, kad kailinių balandį reiks lotuliukas.gif Ačiū, jei jau vasarį taip žalia, tai balandį manau nesušalsim, kad tik lietaus nebūtų. Svarbu gera nuotaika 4u.gif

Balandi ten tikrai nesalta.Mes ten keliaujame kiekviena pavasari,sildomes,deginames,dziaugiames saule,maudomes.Vakare reiktu megztinio.
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 01 31, 14:20)
o geguzes men Turkijoj kokios oro temperaturos mazdaug  g.gif ar daznas lietus?

Alanijoje geguzi silta,virs 20.Kartais pasitaiko lietingu dienu,bet retai.Mes siemet vyksime ten birzelio pabaigoje.Lietaus jau nebesulauksime ,tikriausiai,bet bus gana karsta.Nenoreciau ten svilti liepos-rugpjucio menesiais.Per karsta.Balandis,geguze,rugsejis,spalis ir lapkritis-geriausi menesiai.
Atsakyti
Luka, o kaip tavo MB ten patenka vasarį? Neskraidina iš LT niekas... Aš irgi noriu ten žiemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2013 01 31, 15:25)
Luka, o kaip tavo MB ten patenka vasarį? Neskraidina iš LT niekas... Aš irgi noriu ten žiemą  4u.gif

Ir Rygos i Stambulą, o iš ten i Antalija skrenda 4u.gif
Atsakyti
vakar dienos saulute is Sides smile.gif

user posted image

o ir daugoiau pamatymu, pagalvojimu ir nustebimu jei idomu galite sekti mano puslapi Gyvenimas Turkijoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drute: 01 vasario 2013 - 13:30
QUOTE(-luka- @ 2013 01 29, 12:15)
Mes planuojame vykti 04 20. Visai patiko sitas viesbutis LONG BEACH RESORT & SPA 5 *

QUOTE(-luka- @ 2013 01 29, 13:21)
as ir renkuosi tarp Botaniko ir sito

Kadangi buvau abiejuose, pabandysiu pasakyti tik savo asmeninę nuomonę: abiejuose yra gerai, ir į abu viešbučius galėčiau grįžti, bet į Botaniką galėčiau važiuoti ir naktį pažadintas ir už pilną kainą ir be jokių apmastymų, o į Long Beach jeigu pasiūlytų labai labai gerą nuolaidą ir tai dar pagalvočiau. Galvočiau ne dėl to, kad Long Beach'e blogai, o dėl to, kad antrą kartą nesinori į tą pačią vietą.

Apie Long Beach rašiau kažkada:
http://www.supermama...;#entry47946951

G.U.
Atsakyti
QUOTE(Gintaras.U @ 2013 02 01, 17:51)
Kadangi buvau abiejuose, pabandysiu pasakyti tik savo asmeninę nuomonę: abiejuose yra gerai, ir į abu viešbučius galėčiau grįžti, bet į Botaniką galėčiau važiuoti ir naktį pažadintas ir už pilną kainą ir be jokių apmastymų, o į Long Beach jeigu pasiūlytų labai labai gerą nuolaidą ir tai dar pagalvočiau. Galvočiau ne dėl to, kad Long Beach'e blogai, o dėl to, kad antrą kartą nesinori į tą pačią vietą.

Apie Long Beach rašiau kažkada:
http://www.supermama...;#entry47946951

G.U.

Geri atsiliepimai thumbup.gif Šįkart važiuojame dėl vandens atrakcijų, nes abu vaikai pernai-šiemet išmoko plaukti biggrin.gif O gulbių iš ranksluosčių matyti neteko net Amara Dolce Vita. Nors ten kitas įdomus dalykas su kambarių aptarnavimu: neima palikto "bakšišo" blink.gif Per dvi savaites visą dangoraižį sukrovėme iš monetų po lyrą lotuliukas.gif
O į "delfinus" netraukia unsure.gif perskaičiau visus atsiliepimus ir nesupratau, ko ten važiuoja po kelis kartus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 01 vasario 2013 - 16:24
QUOTE(Saire* @ 2013 02 01, 00:26)
Per aplinkui, bet verta thumbup.gif

Ir persedimas berods tik 2 val thumbup.gif
Atsakyti