Gal kas esate buvę VOYAGE BELEK GOLF RESORT&SPA? Įtartinai geri atsiliepimai tripadvisor'yje Nepasitikiu atsiliepimais po to, kai aš apie vieną viešbutį parašiau nekokį papunkčiui www.tripadvisor.com ir po 2 dienų gaunu skambutį iš to viešbučio administratoriaus su prašymu atsiimti tą atsiliepimą, aišku ne už dyką
QUOTE(Saire* @ 2013 01 31, 00:14)
Gal kas esate buvę VOYAGE BELEK GOLF RESORT&SPA? Įtartinai geri atsiliepimai tripadvisor'yje Nepasitikiu atsiliepimais po to, kai aš apie vieną viešbutį parašiau nekokį papunkčiui www.tripadvisor.com ir po 2 dienų gaunu skambutį iš to viešbučio administratoriaus su prašymu atsiimti tą atsiliepimą, aišku ne už dyką
Man rodos MB ten vaziuoja kas met darbo reikalais, zinau kad Belek viesbutis ir pagal foto atrodo kad butent apie ta pati viesbuti kalbat. Tik kaip ir jau rasiau jis ten vaziuoja vasario pabaigoje, tai dar nebuna animacijos, dalis baseinu isleisti, bet siaip pats viesbutis sako super, maitinimas, pirtys viduje As dar pasiklausiu jo, bet manau kalbam apie ta pati viesbuti . Nes ten yra dideli golfo aikstynai ir vasario men. labai daug vokieciu buna, zaidzia golfa.
radau foto , tai paziurekit ar apie ta pati viesbuti kalbat (fotografuota vasario men. )
QUOTE(-luka- @ 2013 01 31, 08:48)
Man rodos MB ten vaziuoja kas met darbo reikalais, zinau kad Belek viesbutis ir pagal foto atrodo kad butent apie ta pati viesbuti kalbat. Tik kaip ir jau rasiau jis ten vaziuoja vasario pabaigoje, tai dar nebuna animacijos, dalis baseinu isleisti, bet siaip pats viesbutis sako super, maitinimas, pirtys viduje As dar pasiklausiu jo, bet manau kalbam apie ta pati viesbuti . Nes ten yra dideli golfo aikstynai ir vasario men. labai daug vokieciu buna, zaidzia golfa.
radau foto , tai paziurekit ar apie ta pati viesbuti kalbat (fotografuota vasario men. )
Šitame buvom birželį, tai RIU KAYA BELEK, superinis Pernai jis TRAVELLERS CHOICE AWARD
Pagal foto tikrai šis. Mums dvi savaitės neprailgo, SPA tikrai kai buvo 45 laipsniai, su maže slėpdavomės ten nuo karščio
o geguzes men Turkijoj kokios oro temperaturos mazdaug ar daznas lietus?
QUOTE(Maja Di @ 2013 01 31, 10:50)
Pradžiuginot, nes paskaitinėjus kai kurių pasisakymus, galvojau, kad kailinių balandį reiks Ačiū, jei jau vasarį taip žalia, tai balandį manau nesušalsim, kad tik lietaus nebūtų. Svarbu gera nuotaika
Balandi ten tikrai nesalta.Mes ten keliaujame kiekviena pavasari,sildomes,deginames,dziaugiames saule,maudomes.Vakare reiktu megztinio.
QUOTE(Petr@ @ 2013 01 31, 14:20)
o geguzes men Turkijoj kokios oro temperaturos mazdaug ar daznas lietus?
Alanijoje geguzi silta,virs 20.Kartais pasitaiko lietingu dienu,bet retai.Mes siemet vyksime ten birzelio pabaigoje.Lietaus jau nebesulauksime ,tikriausiai,bet bus gana karsta.Nenoreciau ten svilti liepos-rugpjucio menesiais.Per karsta.Balandis,geguze,rugsejis,spalis ir lapkritis-geriausi menesiai.
Luka, o kaip tavo MB ten patenka vasarį? Neskraidina iš LT niekas... Aš irgi noriu ten žiemą
QUOTE(Saire* @ 2013 01 31, 15:25)
Luka, o kaip tavo MB ten patenka vasarį? Neskraidina iš LT niekas... Aš irgi noriu ten žiemą
Ir Rygos i Stambulą, o iš ten i Antalija skrenda
vakar dienos saulute is Sides
o ir daugoiau pamatymu, pagalvojimu ir nustebimu jei idomu galite sekti mano puslapi Gyvenimas Turkijoje
o ir daugoiau pamatymu, pagalvojimu ir nustebimu jei idomu galite sekti mano puslapi Gyvenimas Turkijoje
QUOTE(-luka- @ 2013 01 29, 12:15)
Mes planuojame vykti 04 20. Visai patiko sitas viesbutis LONG BEACH RESORT & SPA 5 *
QUOTE(-luka- @ 2013 01 29, 13:21)
as ir renkuosi tarp Botaniko ir sito
Kadangi buvau abiejuose, pabandysiu pasakyti tik savo asmeninę nuomonę: abiejuose yra gerai, ir į abu viešbučius galėčiau grįžti, bet į Botaniką galėčiau važiuoti ir naktį pažadintas ir už pilną kainą ir be jokių apmastymų, o į Long Beach jeigu pasiūlytų labai labai gerą nuolaidą ir tai dar pagalvočiau. Galvočiau ne dėl to, kad Long Beach'e blogai, o dėl to, kad antrą kartą nesinori į tą pačią vietą.
Apie Long Beach rašiau kažkada:
http://www.supermama...;#entry47946951
G.U.
QUOTE(Gintaras.U @ 2013 02 01, 17:51)
Kadangi buvau abiejuose, pabandysiu pasakyti tik savo asmeninę nuomonę: abiejuose yra gerai, ir į abu viešbučius galėčiau grįžti, bet į Botaniką galėčiau važiuoti ir naktį pažadintas ir už pilną kainą ir be jokių apmastymų, o į Long Beach jeigu pasiūlytų labai labai gerą nuolaidą ir tai dar pagalvočiau. Galvočiau ne dėl to, kad Long Beach'e blogai, o dėl to, kad antrą kartą nesinori į tą pačią vietą.
G.U.
G.U.
Geri atsiliepimai Šįkart važiuojame dėl vandens atrakcijų, nes abu vaikai pernai-šiemet išmoko plaukti O gulbių iš ranksluosčių matyti neteko net Amara Dolce Vita. Nors ten kitas įdomus dalykas su kambarių aptarnavimu: neima palikto "bakšišo" Per dvi savaites visą dangoraižį sukrovėme iš monetų po lyrą
O į "delfinus" netraukia perskaičiau visus atsiliepimus ir nesupratau, ko ten važiuoja po kelis kartus
QUOTE(Saire* @ 2013 02 01, 00:26)
Per aplinkui, bet verta
Ir persedimas berods tik 2 val