Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2013 02 25, 10:53)
Sveika,
Atsimenu ir aš tą viešbutį.Vakarais taip,jis atrodė labai gražiai. Jis taip pat,kaip ir Aqua yra naujos statybos ir atsiliepimai geri.Kai važiavom į Alaniją,aš  jį "tyrinėjau"pro langą.Man taip pat buvo kilusi mintis apsilankyti šiame viešbutyje biggrin.gif Mano vaikams yra aktualūs vandens kalneliai, o Kahyjoj jų tik keli,tai nugalėjo Botanikas.Aišku,vaikai vaikams nelygu.Kitiems vaikams kalneliai nelabai ir reikalingi biggrin.gif
Na,gal ateityje ir mes į Kahyją nukeliausim biggrin.gif Lauksim atsiliepimų apie šitą viešbutį biggrin.gif O beje,kada jūs keliausite?

birželio 29 d. 12 naktų wub.gif mums irgi kalneliai aktualus, bet kelionės kaina pagrindinis kriterijus. Botaniką negalim sau leisti, nors ir aplinka ten pasakiška wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 25 vasario 2013 - 12:58
Sveiki,gal kam teko buti sitam viesbutuke Selin resort & spa 5,skrysim su 7metu dukryte. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2013 02 25, 13:45)
birželio 29 d. 12 naktų wub.gif mums irgi kalneliai aktualus, bet kelionės kaina pagrindinis kriterijus. Botaniką negalim sau leisti, nors ir aplinka ten pasakiška wub.gif

Sveika,
Ir vėl šiemet prasilenksime doh.gif Mes skrendame birželio 18 d.Gal kitais metais kaip nors g.gif Gal ir į tą patį viešbutį? biggrin.gif
Taip,šiemet Botanikas gerokai pabrangęs doh.gif Sako,dar brangs g.gif Aplamai,Turkija yra gerokai pabrangusi.Jau praeitais metais gidė sakė,kad kainos "auksinės",o šiemet turbūt jau ir "platininės" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2013 02 25, 19:42)
Sveika,
Ir vėl šiemet prasilenksime doh.gif Mes skrendame birželio 18 d.Gal kitais metais kaip nors g.gif Gal ir į tą patį viešbutį? biggrin.gif
Taip,šiemet Botanikas gerokai pabrangęs doh.gif Sako,dar brangs g.gif Aplamai,Turkija yra gerokai pabrangusi.Jau praeitais metais gidė sakė,kad kainos "auksinės",o šiemet turbūt jau ir "platininės" doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif labai pabrango kelionės doh.gif papildomai 0,25 etato paėmiau, kad galėčiau vaikus į Turkija nuvežti doh.gif nžn. kitais metais gal teks dar daugiau dirbti arba laikas keisti kelionės kryptį ax.gif gal kitais metais ir susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 25 vasario 2013 - 20:01
QUOTE(oaze 2 @ 2013 02 25, 18:56)
drinks_cheers.gif labai pabrango kelionės doh.gif papildomai 0,25 etato paėmiau, kad galėčiau vaikus į Turkija nuvežti doh.gif nžn. kitais metais gal teks dar daugiau dirbti arba laikas keisti kelionės kryptį ax.gif gal kitais metais ir susitiksim  mirksiukas.gif

Niekada nereikėjo papildomai padirbėti,nes visad į TR vykdome su kažkokiais spec pasiūlymais...tiesiog reikia išlaukti.Ir kalniukų kiekis niekada neimponavo,vaikams tikrai ne vien tik to reikia.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 02 25, 22:26)
Niekada nereikėjo papildomai padirbėti,nes visad į TR vykdome su kažkokiais spec pasiūlymais...tiesiog reikia išlaukti.Ir kalniukų kiekis niekada neimponavo,vaikams tikrai ne vien tik to reikia.

Tikrai ne vien to, bet to gerrio, tikrai vaikams per daug nebuna mirksiukas.gif
O laukti man nervai nelaiko blush2.gif
Ka galetumet pasakyti apie sita Delphin Botanik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 25 vasario 2013 - 22:32
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 25, 21:26)
Tikrai ne vien to, bet to gerrio, tikrai vaikams per daug nebuna  mirksiukas.gif
O laukti man nervai nelaiko blush2.gif
Ka galetumet pasakyti apie sita Delphin Botanik

Didžiausias gėris vaikams šalia esantys tėveliai mirksiukas.gif
O šis viešbutis išnagrinėtas nuo iki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 02 26, 00:08)
Didžiausias gėris vaikams šalia esantys tėveliai mirksiukas.gif
O šis viešbutis išnagrinėtas nuo iki  mirksiukas.gif

Teveliai buna ir namie, o visa tema skaityt dar kelias atgal ax.gif kaip cia pasakius
bet aciuv 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 02 25, 22:26)

JM savo repertuare lotuliukas.gif pati protingiausia lotuliukas.gif tu JM gali išviso nedirbti smile.gif o mano situacija kitokia. Ir jei tavo vaikui nereikia kalnelių, tai nereiškia , kad mano 15 metų sūnus nenori smagiai praleisti laiką rolleyes.gif Ir dar šansų sulaukti gero pasiūlymo 6 žmonėms birželio mėn. doh.gif
P.S logotipas tikrai tau tinka devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 26 vasario 2013 - 08:07
QUOTE(daluzenik @ 2013 02 25, 23:58)
Teveliai buna ir namie, o visa tema skaityt dar kelias atgal  ax.gif  kaip cia pasakius
bet aciuv 4u.gif

drinks_cheers.gif
tai vava ne tik tevu reikia smile.gif
As irgi emiau Botanika del veiklos ivairoves ir del ispudingo jo sodo bei augmenijos wub.gif jau laukiu nesulaukiu,kada skrisime wub.gif

Zinoma po keliones jau kaip desiu vaizdu,tai desiu wub.gif bus visiem aiskiau kas ir kaip ten. o tikiu,kad bu slabai labai wub.gif nes visi is savu aplinkui Botaniku buvo suzaveti. Sako tai viesbutis,i kuri tikrai norisi sugrizti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 vasario 2013 - 08:43
Sveiki gegužės mėn vykstame į Palm Wings Beach resort 5* Didime, gal kas buvote, įdomu kokia nuomonė? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(oaze 2 @ 2013 02 25, 21:56)
drinks_cheers.gif labai pabrango kelionės doh.gif papildomai 0,25 etato paėmiau, kad galėčiau vaikus į Turkija nuvežti doh.gif nžn. kitais metais gal teks dar daugiau dirbti arba laikas keisti kelionės kryptį ax.gif gal kitais metais ir susitiksim  mirksiukas.gif

Na kiek žiūrinėjau Europos viešbučiai dar brangiau gaunasi ypač imant viskas įskaičiuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 02 25, 23:26)
...tiesiog reikia išlaukti.Ir kalniukų kiekis niekada neimponavo,vaikams tikrai ne vien tik to reikia.

Čia Jūsų nuomonė ... ir ne daugiau.
Mes šiemet viešbutį rinkomės būtent dėl vandens kalnelių thumbup.gif
Nes turime du varlius, kurie pamatė tą filmuką ir šiemet išmoko plaukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 26 vasario 2013 - 09:31