Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Norejau pasiklausti gal kam teko Turkijoje rinktis ekskursija i Jeruzale ?Ar labai varginanti kekione ,kiek mazdaug kainuoja ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2013 02 20, 12:01)
Norejau pasiklausti gal kam teko  Turkijoje  rinktis ekskursija i Jeruzale  ?Ar  labai varginanti kekione ,kiek mazdaug kainuoja ?  smile.gif

Kelione lektuvu nemanau, kad labai varginanti gali but, kaina apie 400 doleriu.
Atsakyti
Turiu skubu pasiulyma 1 asm. merginai, geguzes 17-24 d. vykti kartu is Vilniaus i Turkija netoli Didimo miestelio (viesbutis PALM WINGS BEACH RESORT 5 *, viskas iskaiciuota kaina 1780 Lt) kainos kasdien kinta. smile.gif Tektu gyventi dvivieciame kambaryje su 35 m. mergina. biggrin.gif
Atsakyti
MB vakar nuskrido i Antalija . Gyvena RIXOS LARES HOTEL . Atsiliepimus galesiu parasyti veliau jai kam idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 02 21, 16:20)
MB vakar nuskrido i Antalija . Gyvena RIXOS LARES HOTEL . Atsiliepimus galesiu parasyti veliau jai kam idomu  4u.gif

Labai įdomu, saulutėj dar tikriausiai nesikaitins ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 02 21, 15:20)
MB vakar nuskrido i Antalija . Gyvena RIXOS LARES HOTEL . Atsiliepimus galesiu parasyti veliau jai kam idomu  4u.gif

Parasykit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 02 21, 16:24)

Kodel? Va kokia fotke radau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 21, 16:48)
Kodel? Va kokia fotke radau biggrin.gif

Fantastika wub.gif , ir žmonių, tikriausiai, dar nedaug thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 02 21, 15:24)

as jau buvau rasius, kad jis kasmet vaziuoja tokiu laiku ir visada ir pasidegina ir pasimaudo biggrin.gif ir fotkiu buvau ikelus smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Kadangi 2 metus keliavome automobiliu, tai iškilo klausimas dėl skrydžio į Turkiją. Jei vietą lėktuve rezervuosiu internetu, atsispausdinsiu įlaipinimo kvitą, ar reikės registruojamą bagažą atiduoti bendroje eilėje, ar tam yra atskiras stalelis?
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 02 21, 17:12)
as jau buvau rasius, kad jis kasmet vaziuoja tokiu laiku ir visada ir pasidegina ir pasimaudo  biggrin.gif ir fotkiu buvau ikelus  smile.gif

Prisimenu, bet prieš porą dienų viena narė buvo įkėlus sniegą ax.gif .
Atsakyti
Sveiki,nepykit, jei klausimas kartojasi, negaliu sekti visos temos, tik parasykite viesbuti, kuriame apsistojus galima, eiti, i kitus to tinklo viesbucius, mums aktualu, kad butu didele teritorija, kad vaikai vieame baseine issimaude, galetu nuleliauti i kita viesbuti issimaudyti. Ir dar klausimas, ar yra panasus viesbutis i simena sun club, kad gyventume bungaluose, o butu didele teritorija, zalia. Aciukas, kas nepatinges parasyti.
Atsakyti