QUOTE(ramimama @ 2013 02 20, 12:01)
Norejau pasiklausti gal kam teko Turkijoje rinktis ekskursija i Jeruzale ?Ar labai varginanti kekione ,kiek mazdaug kainuoja ?
Kelione lektuvu nemanau, kad labai varginanti gali but, kaina apie 400 doleriu.
Turiu skubu pasiulyma 1 asm. merginai, geguzes 17-24 d. vykti kartu is Vilniaus i Turkija netoli Didimo miestelio (viesbutis PALM WINGS BEACH RESORT 5 *, viskas iskaiciuota kaina 1780 Lt) kainos kasdien kinta. Tektu gyventi dvivieciame kambaryje su 35 m. mergina.
MB vakar nuskrido i Antalija . Gyvena RIXOS LARES HOTEL . Atsiliepimus galesiu parasyti veliau jai kam idomu
QUOTE(-luka- @ 2013 02 21, 16:20)
MB vakar nuskrido i Antalija . Gyvena RIXOS LARES HOTEL . Atsiliepimus galesiu parasyti veliau jai kam idomu
Labai įdomu, saulutėj dar tikriausiai nesikaitins .
QUOTE(-luka- @ 2013 02 21, 15:20)
Parasykit
QUOTE(Maja Di @ 2013 02 21, 16:24)
Kodel? Va kokia fotke radau
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 21, 16:48)
Kodel? Va kokia fotke radau
Fantastika , ir žmonių, tikriausiai, dar nedaug .
QUOTE(Maja Di @ 2013 02 21, 15:24)
as jau buvau rasius, kad jis kasmet vaziuoja tokiu laiku ir visada ir pasidegina ir pasimaudo ir fotkiu buvau ikelus
Sveiki. Kadangi 2 metus keliavome automobiliu, tai iškilo klausimas dėl skrydžio į Turkiją. Jei vietą lėktuve rezervuosiu internetu, atsispausdinsiu įlaipinimo kvitą, ar reikės registruojamą bagažą atiduoti bendroje eilėje, ar tam yra atskiras stalelis?
QUOTE(-luka- @ 2013 02 21, 17:12)
as jau buvau rasius, kad jis kasmet vaziuoja tokiu laiku ir visada ir pasidegina ir pasimaudo ir fotkiu buvau ikelus
Prisimenu, bet prieš porą dienų viena narė buvo įkėlus sniegą .
Sveiki,nepykit, jei klausimas kartojasi, negaliu sekti visos temos, tik parasykite viesbuti, kuriame apsistojus galima, eiti, i kitus to tinklo viesbucius, mums aktualu, kad butu didele teritorija, kad vaikai vieame baseine issimaude, galetu nuleliauti i kita viesbuti issimaudyti. Ir dar klausimas, ar yra panasus viesbutis i simena sun club, kad gyventume bungaluose, o butu didele teritorija, zalia. Aciukas, kas nepatinges parasyti.