kaip su maistu?
ar uzsakinejote kazka lektuve?
ar leido isinesti gerti pvz , sumustiniu..nes vaikai mano jau nebe kudikiai, tai mastau ar prisikabintu skridom jau senokai,tai dar mazi buvo..
dabar jau 4 ir 6m
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 15, 16:21)
kaip su maistu?
ar leido isinesti gerti pvz , sumustiniu..nes vaikai mano jau nebe kudikiai, tai mastau ar prisikabintu skridom jau senokai,tai dar mazi buvo..
dabar jau 4 ir 6m
dabar jau 4 ir 6m
pirmyn imsim kokiu sushiu su savim,dar kazko,gerimus nusipirksim, gal duty free arba lektuve,o skrydziui atgal uzsakinesim maistuka,ir atnesa pirmiems ,kas is anskto uzsisakes
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 15, 17:44)
pirmyn imsim kokiu sushiu su savim,dar o skrydziui atgal uzsakinesim maistuka,ir atnesa pirmiems ,kas is anskto uzsisakes
ir maistas visai neblogas tas kur is anksto uzsakomas, ir irankiai metaliniai, ir pirmiems atnesa, ir vietos automatiskai lektuve rezervuotos priekyje
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 15, 16:45)
ir maistas visai neblogas tas kur is anksto uzsakomas, ir irankiai metaliniai, ir pirmiems atnesa, ir vietos automatiskai lektuve rezervuotos priekyje
tai reiks uzsisakyti ir nesukti sau galvos
o kur reikia uzsakineti ?agenturoi ?
pasidalinkite patirtim ka valgote
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 15, 17:20)
kaip su maistu?
dabar jau 4 ir 6m
dabar jau 4 ir 6m
Drasiai galima imti sumustinius , vaisius , sausainiusit t.t. savarbu kad neskystas maistas butu , o gerimus galima pirkti praejus patikras
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 15, 15:52)
tai gal ne su airbus skridot nes boingai tai puse velnio, bet tas ju airbus tikrai tragedija Kiek skridom su vaiku, tai visad priekyje rezervuodavo vietas
to jau nepasakysiu su kuo skridom, kazkaip man ne iki to buvo
o del vaiku, tai tas ir keisciausia. as ramiai sau galvojau, kad busim priekyje, bet kokioj 3 ar 4 eilej nuo galo sedejom, uz musu irgi su vaikais sedejo..
maisto mes neuzsisakinejom, pagrauzt sausainiu turejom, atsigert nusipirkom lektuve.. vaikai miegojo visa skyrdi, nebuvo kada jiems valgyt
gal yra buvusiu Voyage Belek viesbutyje? Kokie atsiliepimai?
mums kazkaip valgyt neprireike, buvom siektiek isideje, o ir skrendant vaikai kazkiek miegojo, tai nebent tik atsigerti , o ir skrendam i sali kur maisto i valias ,tai nesinorejo jau lektuve prisivalgyt
Mes irgi uzsisakeme maistuka lektuve,bent veikti bus ka skrydzio metu
Aciu SM narei Bretai uz padoria nuolaida kelionei ir mielas dovaneles
Kreipkites jei kas ieskote keliones,maloniai pasiulys ir geras nuolaidas padarys
Kreipkites jei kas ieskote keliones,maloniai pasiulys ir geras nuolaidas padarys
QUOTE(slaugute99 @ 2013 02 15, 19:18)
Mes irgi uzsisakeme maistuka lektuve,bent veikti bus ka skrydzio metu
o tai kaip ta maista uzsisakyti
paziurejau visai gerai bsu visiem cezario salotos kad nepersivalgyti lektuve
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 15, 16:45)
jei uzsisakote maitinima lektuve, tai dar nereiskia, kad sedesite priekinese eilese Vietas lektuve keleiviai gali prisiskirti patys (diena pries skrydi) arba agenturos darbuotojas, arba skrydzio diena oro uoste.
QUOTE(hermess @ 2013 02 15, 18:01)
Panašu, kad atsiliepimų nebus Aš irgi klausiau, bet tyla Jau apsispendę pasirinkt jį, ar jau pasirinkot? Kada skrendate?
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 15, 17:20)
kaip su maistu?
dabar jau 4 ir 6m
dabar jau 4 ir 6m
Mes praeitą vasarą kai skridome,užsisakėme maistą.Ėmėme komplektus po 39lt.Maistas mums nelabai patiko.Atnešė komplektus tokius "palamdytus",neatitiko meniu.Be to,vieninteliai lėktuve valgėme iš anksto užsakytą maistą Jautėmės šiek tiek nejaukiai.Šiemet nusprendėme neužsisakinėti Pirmyn geriau įsimesime kokį sumuštinį,o kavos lėktuve nusipirksime.Grįžtan imsime iš viešbučio sausą paketą,manau pakaks.
Kas liečia meniu,šiemet jis turtingesnis,daugiau pasirinkimo,yra ir pigesnių komplektų.Gal šiemet ir kokybė geresnė.Iš kitos pusės,gal visai ir neblogai užsisakyti maistą lėktuve,ypač jei atskridus dar reikia važiuoti kokias dvi valandas iki viešbučio.Praeitais metais meniu buvo skurdesnis,kokybė šiaip sau(aišku,restorano niekas ir nesitikėjo)gal dėl to ir paliko įspūdį,kad be reikalo išmesti pinigai... arba mums tiesiog nepasisekė