Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 10:48)
Aciu, pirma parasiau, tada pagalvojau blush2.gif
Bet tai nepigu, ar ne?
Pabandziau rugsejui 2+1, tai nuo 800 euru unsure.gif

Iš savo patirties galiu pasakyti, kad rugsėjį visada bilietai brangesni. Čia labiau ten gyvenančios gali pakomentuoti-baigiasi pas juo ramadanas ir jie visi keliauja. Tikrai visada mokam gerokai daugiau skrisdami rugsėjo mėn., nei gegužės-birželio mėn. Čia su turkų avialinijom.
Atsakyti
Kokia valiuta geriau veztis - eura, doleri ar vietine?
Atsakyti
O kas skirdo praitasi metais su novaturu,kaip jum lektuvas? blush2.gif
jau drauge sake lektuves tai caro laiku , visas sulopytas blink.gif doh.gif internete dabar prisiskaiciau,kad rimtai gelda ne lektuvas doh.gif
jau baisu darosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 vasario 2013 - 15:16
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 13, 15:16)
O kas skirdo praitasi metais su novaturu,kaip jum lektuvas?  blush2.gif
jau drauge sake lektuves tai caro laiku , visas sulopytas  blink.gif  doh.gif internete dabar prisiskaiciau,kad rimtai gelda ne lektuvas  doh.gif
jau baisu darosi lotuliukas.gif

tai tie patys turbut lektuvai,ir tezai ir novaturas sudare sutartis su small planet airlines ax.gif
man ir nepatinka,ypac airbus ju,tokia skardine, netupde syki taip prastai,siaubas schmoll.gif
is tikruju,butu neblogai ,kad atsilieptu kas ir apie lektuvus siemet papasakotu,gal pasikeitus situcija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 13, 17:16)
tai tie patys turbut lektuvai,ir tezai ir novaturas sudare sutartis su small planet airlines ax.gif
man ir nepatinka,ypac airbus ju,tokia skardine, netupde syki taip prastai,siaubas schmoll.gif
is tikruju,butu neblogai ,kad atsilieptu kas ir apie lektuvus siemet papasakotu,gal pasikeitus situcija ax.gif

koks siaubas doh.gif

man skridziai daug sveikatos atima, dabar dar ir su skardine reiks skristi bijau.gif
Papildyta:
radau pora atsiliepimu doh.gif

------------
Pastaba "Novaturas" : ar pakol kuris nors "Small Planet" lektuvas (nu, lektuvu ta sulopyta is kniedintu prikniedintu gabalu baltai purvinos spalvos daiktas, issiaiskinau - 37'iu metu senumo "Boeing 737" ) nenukris kur nors i Lukasenkos "bulbes", susimastys, kuom ju (cia tinka ir "Tez'ui" - lektuve ir tu ir tu klientai sedi) klientai skraido, ar per ta litu besivaikyma Jums to nesimato ? Vat kai vienas koks "bumpteles" zemen su 150 "poilsio istroskusiu", tada jau visi sauks... Cia ne apie tai, kad uzsienio saliu oro uostuose geda lipt is tokios griuvenos, prastesniu oro laineriu neteko matyti... , bet apie tai, kad tai ne kitaip, kaip tiksinti bomba...

--------------
Tiesa lektuvas skraidinantis turistus tikrai baisus,sulopytas, vos pakilo, pasileido dumai ir svilesiu kvapas, visi labai issigando.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 13, 18:45)
koks siaubas  doh.gif

man skridziai daug sveikatos atima, dabar dar ir su skardine reiks skristi  bijau.gif
Papildyta:
radau pora atsiliepimu  doh.gif
------------
Pastaba "Novaturas" : ar pakol kuris nors "Small Planet" lektuvas (nu, lektuvu ta sulopyta is kniedintu prikniedintu gabalu baltai purvinos spalvos daiktas, issiaiskinau - 37'iu metu senumo "Boeing 737" ) nenukris kur nors i Lukasenkos "bulbes", susimastys, kuom ju (cia tinka ir "Tez'ui" - lektuve ir tu ir tu klientai sedi) klientai skraido, ar per ta litu besivaikyma Jums to nesimato ? Vat kai vienas koks "bumpteles" zemen su 150 "poilsio istroskusiu", tada jau visi sauks... Cia ne apie tai, kad uzsienio saliu oro uostuose geda lipt is tokios griuvenos, prastesniu oro laineriu neteko matyti... , bet apie tai, kad tai ne kitaip, kaip tiksinti bomba...
--------------
Tiesa lektuvas skraidinantis turistus tikrai baisus,sulopytas, vos pakilo, pasileido dumai ir svilesiu kvapas, visi labai issigando.

Na taip, lektuvai kaip pastebejau pernai kazkaip labai daznai gesdavo, bent jau taip reikia manyti. nes bent jau pernai vis atidedavo skrydzius kiek teko skaityt spaudoje. Pavyzdziui mums griztant is Turkijos skrydi atidejo gal kokios 6 valandom ar net daugiau, sake kilo techniniu nesklandumu dar lietuvoje. Tai va, tik aisku, kad nieko mes cia nepakeisime, belieka pasikliauti pilotu profesionalumu.
Atsakyti
sakykit, ar Turkijoj kava skani, negaliu gyvent be normalios kavos, gal reikia įsidėt savos ir kambary išsivirt ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 02 14, 10:19)
sakykit, ar Turkijoj kava skani, negaliu gyvent be normalios kavos, gal reikia įsidėt savos ir kambary išsivirt ax.gif .

Man skani turkiska kava. Bet ji patinka ne visiems. Stiproka, karsteli smile.gif Tad sunku pasakyti, ar ji patiktu Jums wink.gif
Atsakyti
o su Ryanairs jus skrendat savarankiskai uzsisake kelione,ne per organizatorius ,ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 02 14, 11:19)

Man tai nepatinka turkiška kava. :lotuliukas:Ji man rūgšti ir aromatas šiaip sau. Aišku,čia skonio reikalas biggrin.gif
Šiaip,aš visada su savimi, kur bekeliaučiau, vežuosi kavą iš Lietuvos.Turiu mažą el.spiralę,tad visada galima išsivirti kavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2013 02 14, 21:29)
Man tai nepatinka turkiška kava. :lotuliukas:Ji man rūgšti ir aromatas šiaip sau. Aišku,čia skonio reikalas biggrin.gif
Šiaip,aš visada su savimi, kur bekeliaučiau, vežuosi kavą iš Lietuvos.Turiu mažą el.spiralę,tad visada galima išsivirti kavos biggrin.gif

Kažkada turėjau tokią tarybinę spiralę, bet nežinau kur ji, jau ir nebeužkaisdavo gerai, gal išmečiau, kažin ar prekiauja jomis kur g.gif . Tikrai gal geriau nerizikuot ir įsidėt tikros kavos ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 02 14, 10:19)

Yra visokios, Turkiška kava tokio ypatingo skonio, ne visiems patinka, bet viešbučiuose, kavinėse yra "paprastos" mirksiukas.gif Viešbučiuose stovi aparatai tokie kaip ir LT rolleyes.gif
Atsakyti