Idomia taktika pasirinko eco travel, skraidina viena karta savaiteje (ketvirtadieniais) naktiniais skrydziai, planuojama is VLN 1:30 (pavasari) - 22:50 (vasara), is TR 21:30 (pavasaris) 2:50 (vasara)
Bazini paketa sudaro tik skrydis (su rankiniu 5 kg bagazu) ir viesbutis visa kita extra paslaugos:
Regiztruotas bagažas iki 15 kg. 150 lt., iki 20 kg 170 lt.
Pervežimas nuo oro uosto iki viešbučio ir atgal 50 lt. asmeniui
Registracija internetu nemokama
Registracija oro uoste 28 lt.asm.
Pirminis įlaipinimas 15 lt. asm.
Vaiko vežimėlis 50 lt
Vėlyvas įsiregistravimas ir išsiregistravimas į/iš viešbučio už papildomą mokestį, kainą priklauso nuo viešbučio ir laikotarpio.
Kainos liepos men nuo 699 lt viesbuciu pasirinkimas labai skurdus (9 viesbuciai) visi apie Alanija 20 km spindulio
QUOTE(speedy @ 2013 02 11, 14:25)
O kuris organizatorius Lietuvoje jas turi?
As domemjausi, tai Udrius sake, kad bilietu atskirai jie nepardavineja. O gaila, man labai tiktu i viena puse nuskristi nebent udriaus zinios netikslios.
QUOTE(Cobre @ 2013 02 11, 19:30)
O kuris organizatorius Lietuvoje jas turi?
As domemjausi, tai Udrius sake, kad bilietu atskirai jie nepardavineja. O gaila, man labai tiktu i viena puse nuskristi nebent udriaus zinios netikslios.
Man ju ofise irgi taip sake gal kas pasikeis, bet kol kas ne
Svarstau varianta - pirkti ju ta pigiausia kelione, o viesbuti rezervuoti savarankiskai, nes tie ju nelabai zavi
QUOTE(bruc @ 2013 02 11, 18:37)
Man ju ofise irgi taip sake gal kas pasikeis, bet kol kas ne
Svarstau varianta - pirkti ju ta pigiausia kelione, o viesbuti rezervuoti savarankiskai, nes tie ju nelabai zavi
As irgi masciau, kat tai butu visai tinkamas variantas kazkam. Tik mums netinka, kad per trumpai ir tokiu atveju lieka keliavimui regionas, kuris mane ne taip labai domina. Atskristi ir vaziuoti iki Dalamano, o is ten namo skristi, mums butu tinkamiau, ir laikas tada nebutu taip ribojamas. O ir su naktiniu laiku, nuomojantis auto, yra savo niuansai. Todel ir domejausi tik skrydziu i viena puse i si oro uosta. Tai nuliudino mane, kad negalima
QUOTE(Cobre @ 2013 02 11, 18:54)
As irgi masciau, kat tai butu visai tinkamas variantas kazkam. Tik mums netinka, kad per trumpai ir tokiu atveju lieka keliavimui regionas, kuris mane ne taip labai domina. Atskristi ir vaziuoti iki Dalamano, o is ten namo skristi, mums butu tinkamiau, ir laikas tada nebutu taip ribojamas. O ir su naktiniu laiku, nuomojantis auto, yra savo niuansai. Todel ir domejausi tik skrydziu i viena puse i si oro uosta. Tai nuliudino mane, kad negalima
mane irgi domina tik skrydis, manau labai kvaila priristi skrydzius prie viesbuciu, nes gal as noriu tik skrydziu ir tokiu kaip as nemazai, o kur dar savarankisku kelioniu megegai, taip ir liekam priristi, na tikiuosi sezono pabaigoje pasiulys tik skrydziu...
Idomus ju sitas variantas su sitokiu pigiu kelioniu sprendimu...
QUOTE(Drute @ 2013 02 11, 21:22)
mane irgi domina tik skrydis, manau labai kvaila priristi skrydzius prie viesbuciu, nes gal as noriu tik skrydziu ir tokiu kaip as nemazai, o kur dar savarankisku kelioniu megegai, taip ir liekam priristi, na tikiuosi sezono pabaigoje pasiulys tik skrydziu...
tavo atveju, tai galetum laisvai imti pigiausia paketa. taciau tada trumpas viesnages laikas gaunasi. O jei imti ilgesni perioda, tada jau ir kaina kita
QUOTE(Cobre @ 2013 02 12, 10:56)
tavo atveju, tai galetum laisvai imti pigiausia paketa. taciau tada trumpas viesnages laikas gaunasi. O jei imti ilgesni perioda, tada jau ir kaina kita
na blogiausiu atveju, ty yra visai net neblogas atvejis is Vilniaus i Stambula, jau pardavinejami bilietai i vasarinius skrydzius is Stambulo i Antalija
Sveiki,
o kur ziurint skrydziu bilietus Vilnius - Turkija su Turkish Airlines?
o kur ziurint skrydziu bilietus Vilnius - Turkija su Turkish Airlines?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 08:33)
http://www.turkishairlines.com
Taip pat yra ir greitai.lt bei panasiuose puslapiuose
QUOTE(-Jzh- @ 2013 02 13, 09:42)
Aciu, pirma parasiau, tada pagalvojau
Bet tai nepigu, ar ne?
Pabandziau rugsejui 2+1, tai nuo 800 euru
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 02 13, 09:48)
Aciu, pirma parasiau, tada pagalvojau
Bet tai nepigu, ar ne?
Bet tai nepigu, ar ne?
Nezinau kuriai datai ziurejote ir kiek vaikui metu, bet radau uz 539 euru. O geguzes menesiui su Turkish airlines is Kijevo i Stambula yra skrydziu uz 95 eurai pirmyn-atgal.