QUOTE(JM @ 2013 02 09, 14:30)
negaliu sakyti, kad neatitinka mano reikalavimu? dar ir kaip galiu. Visu pirma, man viesbutis turi buti grazioje vietoje, kitaip net nesuvokiu atostogu. Turi buti kuo maziau tautieciu, o paskutiniu metu, tai pageidauciau aplamai be ju atostogauti, kas labai sekmingai man pavykdavo. Jei kitiems svarbiau kiti dalykai, tai cia ju reikalas. Man aktualu kazkas kitkas. Maistas man aplamai paskutineje vietoje. Alkoholi, jei jau noriu, as galiu uz ji susimoketi, vistiek neisgersiu uz tiek tukstanciu, kiek yra sumokama uz viesbucius, kurie pilsto importinius gerimus. Kai paskuti karta maciau Turkijoje tautiecius, tai tas buvo Kemer resorte. Isikalbejom, kad jie antra karta sioje salyje. Na ir pagrindiniai ispudziai ir pasakojimai buvo apie maista viesbuciuose, buvo lyginama. TAda dar apie pacius viesbucius. Bendravimas buvo pagrinde apie tai, ka jie siandien ragavo, ka as ragavau naujo Kai paklausiau, gal nori su automobiliu isvykti, kazka apziureti, paziurejo i mane, kaip i durne. Tipo jie gal pamastys, gal kur su tezais pavaziuos. bet gal, jei jau viesbutyje atsibos jiems ir ju mergaitei. Teko kalbintis ruselius, tie tai su mielu noru, jiems buvo svarbu kuo daugiau ispesti is atostogu.