Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(JM @ 2013 02 09, 14:30)

a nepabuvojus negali sakyti mirksiukas.gif delphinų privalumai ne teritorijoir t.t.

negaliu sakyti, kad neatitinka mano reikalavimu? dar ir kaip galiu. Visu pirma, man viesbutis turi buti grazioje vietoje, kitaip net nesuvokiu atostogu. Turi buti kuo maziau tautieciu, o paskutiniu metu, tai pageidauciau aplamai be ju atostogauti, kas labai sekmingai man pavykdavo. Jei kitiems svarbiau kiti dalykai, tai cia ju reikalas. Man aktualu kazkas kitkas. Maistas man aplamai paskutineje vietoje. Alkoholi, jei jau noriu, as galiu uz ji susimoketi, vistiek neisgersiu uz tiek tukstanciu, kiek yra sumokama uz viesbucius, kurie pilsto importinius gerimus. Kai paskuti karta maciau Turkijoje tautiecius, tai tas buvo Kemer resorte. Isikalbejom, kad jie antra karta sioje salyje. Na ir pagrindiniai ispudziai ir pasakojimai buvo apie maista viesbuciuose, buvo lyginama. TAda dar apie pacius viesbucius. Bendravimas buvo pagrinde apie tai, ka jie siandien ragavo, ka as ragavau naujo doh.gif Kai paklausiau, gal nori su automobiliu isvykti, kazka apziureti, paziurejo i mane, kaip i durne. Tipo jie gal pamastys, gal kur su tezais pavaziuos. bet gal, jei jau viesbutyje atsibos jiems ir ju mergaitei. Teko kalbintis ruselius, tie tai su mielu noru, jiems buvo svarbu kuo daugiau ispesti is atostogu.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 09, 13:41)
negaliu sakyti, kad neatitinka mano reikalavimu? dar ir kaip galiu. Visu pirma, man viesbutis turi buti grazioje vietoje, kitaip net nesuvokiu atostogu. Turi buti kuo maziau tautieciu, o paskutiniu metu, tai pageidauciau aplamai be ju atostogauti, kas labai sekmingai man pavykdavo. Jei kitiems svarbiau kiti dalykai, tai cia ju reikalas. Man aktualu kazkas kitkas. Maistas man aplamai paskutineje vietoje. Alkoholi, jei jau noriu, as galiu uz ji susimoketi, vistiek neisgersiu uz tiek tukstanciu, kiek yra sumokama uz viesbucius, kurie pilsto importinius gerimus. Kai paskuti karta maciau Turkijoje tautiecius, tai tas buvo Kemer resorte. Isikalbejom, kad jie antra karta sioje salyje. Na ir pagrindiniai ispudziai ir pasakojimai buvo apie maista viesbuciuose, buvo lyginama. TAda dar apie pacius viesbucius. Bendravimas buvo pagrinde apie tai, ka jie siandien ragavo, ka as ragavau naujo  doh.gif Kai paklausiau, gal nori su automobiliu isvykti, kazka apziureti, paziurejo i mane, kaip i durne. Tipo jie gal pamastys, gal kur su tezais pavaziuos. bet gal, jei jau viesbutyje atsibos jiems ir ju mergaitei. Teko kalbintis ruselius, tie tai su mielu noru, jiems buvo svarbu kuo daugiau ispesti is atostogu.

Dėl viešbučio vietos sutinku drinks_cheers.gif
Mes kai atostogavome lietuvių praktiškai nesutikome drinks_cheers.gif
Maistas man svarbus,bet ne pirmoje vietoje.O dėl viso kitko pritariu.....auto nuomuotis KAM??????? biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar parašYsiu jei rinktis viešbutį pasyviam poilsiui,tai ASMENIŠKAI rinkčiausi Delphin tinklą (išskyrus Botaniką,pagal dabartinę kainą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 09 vasario 2013 - 14:54
Tai kiekvienam skirtingu atostogu reikia blush2.gif
as ne uz ka per atostogas masinos nesinomuociau ,nes nemegstu per karsciu joku ekskursiju, jaigu noreciau pazintines keliones,tai vykciau be vaiku ir ne vasara.

Ir dar gal nuo zmogaus aktyvumo priklauso, jaigu istysus metus sedi ofise,gal per atostogas ir norisi to vazinejimo,bet kai visus metu gyveni aktyviai,tai per atostogas man tik norisi issigulinti biggrin.gif pavalgyti,paplaukioti,pasideginti biggrin.gif vienu zodziu patinginiauti.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 09, 14:57)
Tai kiekvienam skirtingu atostogu reikia  blush2.gif
as ne uz ka per atostogas masinos nesinomuociau ,nes nemegstu per karsciu joku ekskursiju, jaigu noreciau pazintines keliones,tai vykciau be vaiku ir ne vasara.

Ir dar gal nuo zmogaus aktyvumo priklauso, jaigu istysus metus sedi ofise,gal per atostogas ir norisi to vazinejimo,bet kai visus metu gyveni aktyviai,tai per atostogas man tik norisi issigulinti  biggrin.gif pavalgyti,paplaukioti,pasideginti biggrin.gif vienu zodziu patinginiauti.

drinks_cheers.gif sutinku,kiekvienam savo poilsis. Man irgi nuo intensyvaus darbo norisi tik pasyviu atostogu,tam labai tinka TR rolleyes.gif

skaitau su sypsena jusu diskusija, toks gincas kam kuris viesbutis labiau patinka biggrin.gif
visiems VIENO geriausio viesbucio tikrai nebus , vieni turi savu kriteriju, kiti kitus, kiekvienas skirtingai vertina ta pati viesbuti,tad kam gincytis ir kazka irodinet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mulate*: 09 vasario 2013 - 15:37
QUOTE(JM @ 2013 02 09, 16:33)
Parašysiu iš asmenines patirties...Delphin Botanic ar Deliux nesirinkčiau vien dėl pakrantės schmoll.gif aštriai akmenuota,nepatogus įėjimas į jūrą,status krantas,o jau Botanike ir vaizdas atsigręžus į viešbutį tikrai .....
Baseinuose ir atrakcionuose galiu pasimaudyti ir vandens parke LT,ne tam važiuojame,kad sumokėti beprotiškus pinigėlius .....netiesa  schmoll.gif nes net ir didesnėse teritorijose yra norimiausios "zonos",kur viskas vietoje biggrin.gif o ten vietos tikrai ne per daugiausia........tai galbūt ne viešbučių bėda,o pačių mūsų,mes drąsiai nuiminėjome rankšluosčius ir užėmėme vietas ten,kur matomai niekas neateina,bet "vietą" laiko....O geresniuose viešbučiuose užimti vietas leidžia .....
Dėl vaikų žiūrėjimo,tai taip ir parašykite,kad norite,jog vaikus prižiūrėtu,kaip savaitiniame darželyje biggrin.gif .....
netiesa,didesnė teritorija negarantuoja įvairesnios veiklos schmoll.gif
Papildyta:
.......
a nepabuvojus negali sakyti mirksiukas.gif delphinų privalumai ne teritorijoir t.t.
......

Piktas, negatyvus ir visiškai neinformatyvus pasisakymas verysad.gif
Didžiausia "delfinų" advokatė rašo: "užteko vienos popietės,kad Botanike apsinuodyčiau", "Delphin Botanic ar Deliux nesirinkčiau vien dėl pakrantės", "delphinų privalumai ne teritorijoj" (tai kur visdėlto blink.gif ) "mes drąsiai nuiminėjome rankšluosčius " (suprantu kodėl "Cobre" šalinasi tokių poilsio vietų biggrin.gif, nuvedi vaikus į tualetą, o grįžęs randi ... drąsiai nuimtus doh.gif ).
Gal yra norinčių ten važiuoti doh.gif
Nejaugi sunku suprasti, kad sumokant "beprotiškus pinigėlius"(ar mažesnius ir jau protingus) ieškome visumos mūsų manymu maksimaliai patenkinančios mūsų poreikius.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 09, 16:57)

drinks_cheers.gif
Su vaikais į Turkiją pažintiniais tikslais važiuoti verta. Bet užtenka vieno karto. Pasaulyje yra daug ką vaikams parodyti. Tada ir žvaigdučių 5 nereikia, ir reikalavimai viešbučiui - tik pernakvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 09 vasario 2013 - 16:05
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 09, 14:57)

Nezinau, kaip kam del aktyvumo, cia jau kiekvienam savo spresti ir tikrai kiekvieno poreikiai skirtingi. Todel ir rasiau, kad prioritetai yra skirtingi ir delfinai neatitinka maniskiu, todel sakyti, kad vien uzmesti uztenka aki i tarkim KR ir Delfinus ir jau viskas aisku. Man tikrai uztenka uzmesti, nes matau aplinka. Todel jus galite tik sau taikyti tokius apibudinimus konkretaus viesbucio.
O ta pavyzdi sakiau ne todel, kad siulyciau visiems vazinetis, bet todel, kad pagrindinis kriterijus ir pagrindine pramoga daug kam viesbuciuose yra paedimas.
Bet kaip ten bebutu, tai ju reikalas, as nelakstau po viesbuti ir leksciu is po nosies niekam neatimineju biggrin.gif Lai pavalgo nors karta metuose biggrin.gif

QUOTE(*Mulate* @ 2013 02 09, 15:37)
visiems VIENO geriausio viesbucio tikrai nebus , vieni turi savu kriteriju, kiti kitus, kiekvienas skirtingai vertina ta pati viesbuti,tad kam gincytis ir kazka irodinet  ax.gif

drinks_cheers.gif tas tiesa, kas vienam geris, tas kitam yra blogis. Ir aplamai, uzsiciklinti ant vieno viesbucio yra keista. Nebent, tai vienintelis viesbutis toje vietoveje, kuris idealiai tinka.
Atsakyti
as visai noreciau visus delfinus pamatyti,tiksliau ne tik pamatyti,o pailseti ..Gal sakau pavyks per 5metelius biggrin.gif
Tik va klausimas, visi jie toli nuo miesto ?gal visgi yra koks delfinas mieste? g.gif

Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 09, 16:09)
Su vaikais į Turkiją pažintiniais tikslais važiuoti verta. Bet užtenka vieno karto. Pasaulyje yra daug ką vaikams parodyti. Tada ir žvaigdučių 5 nereikia, ir reikalavimai viešbučiui - tik pernakvoti.

Kokios trukmes tokia kelione turetu buti? g.gif doh.gif Daug kas negali sau leisti tiek laiko atostogauti, kad galetu Turkija aplekti, net jei tai tik tarkim pakrante, nuo Alanijos iki Kusadasio biggrin.gif Arba jus menkai zinote, ka galima lankyti Turkijoje, o salis tikrai didziule, ne siaip didesne uz Lietuva smile.gif

As tarkim puikiai apkeliavau dali mano pageidaujamo marsruto Turkijoje per du kartus, abu kart ilsedamasi 5zv. g.gif Dali pamaciau su ekskursijomis, bet tai buvo mano pirmoji viesnage sioje salyje, tai tiek, kad pamaciau, patiko, taciau ekskursijos ne man - daug nuovargio, mazai malonumo. Kai gali sau ta leisti, tada kodel ne 5 zv? Juolab, kad nebuvo poreikio kraustytis is vienos vietos i kita.
Jei kraustaisi, tada taip, galima imti ir maziau zv, o galima imti ir prabangiai - viskas i pajamas atsiremia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 09 vasario 2013 - 16:30
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 09, 18:25)
as visai noreciau visus delfinus pamatyti,tiksliau ne tik pamatyti,o pailseti ..Gal sakau pavyks per 5metelius biggrin.gif
Tik va klausimas, visi jie toli nuo miesto ?gal visgi yra koks delfinas mieste? g.gif

Tą patį galvojau po pirmosios Amaros (Dolce Vita) mirksiukas.gif Paskui antroje (Wing Resort) supratau, kad tos trečios (Club Marine) man nereikia lotuliukas.gif Kodėl? Todėl, kad po pirmosios ir antrosios, nieko nauja nebepamatysiu. Ypač po pirmosios biggrin.gif Dabar ieškome viešbučiuose kitų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 09, 16:25)

Laroje esantys visai butu patogus tam, kad apziureti Antalija.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 09, 15:09)
Piktas, negatyvus ir visiškai neinformatyvus pasisakymas  verysad.gif
Didžiausia "delfinų" advokatė rašo: "užteko vienos popietės,kad Botanike apsinuodyčiau", "Delphin Botanic ar Deliux nesirinkčiau vien dėl pakrantės", "delphinų privalumai ne teritorijoj" (tai kur visdėlto  blink.gif ) "mes drąsiai nuiminėjome rankšluosčius " (suprantu kodėl "Cobre" šalinasi tokių poilsio vietų  biggrin.gif, nuvedi vaikus į tualetą, o grįžęs randi ... drąsiai nuimtus doh.gif ).
Nejaugi sunku suprasti, kad sumokant "beprotiškus pinigėlius"(ar mažesnius ir jau protingus) ieškome visumos mūsų manymu maksimaliai patenkinančios mūsų poreikius.

Nesprękite pagal savo emocijas,kitų emocijų 4u.gif
Kadangi esu buvusi keturiuose Delphinuose,tai ir turiu atitinkamą SAVO nuomonę.Ir galiu palyginti šiuos viešbučius,jų privalumus ir minusus.
O apie informatyvumą tai,mes iš kiekvienos kelionės grižę parašome fotoreportažą,taip pat ir apie visus mūsų aplankytus Delphinus,tad prieš pasisakant reikėtų ir pasidomėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2013 02 09, 15:09)
(suprantu kodėl "Cobre" šalinasi tokių poilsio vietų  biggrin.gif, nuvedi vaikus į tualetą, o grįžęs randi ... drąsiai nuimtus doh.gif ).

neinterpretuokite savaip 4u.gif jei vieta "užimta" pusę dienos,tai tikrai nepasigėdyčiau tokios "užimtos" vietos ir užimti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 09 vasario 2013 - 16:41
QUOTE(Cobre @ 2013 02 09, 18:31)
Laroje esantys visai butu patogus tam, kad apziureti Antalija.

Gero toje Antalijoje nedaug. Buvau. Ten galima greitai ir problemų apturėti. Vienas toks paslaugus vietinis vaikinukas mums ir olandams kelią į jachtų uostą rodė. Į skirtingas puses doh.gif Mes su juo kalbėjome rusiškai, o olandai angliškai. Nesunku buvo susigaudyti. Vos "atsimazinome" nuo to paslaugaus vietinio. O tai mums kryptis buvo pro daugiaaukščių kiemus doh.gif Bangkoko lušnynuose ir tai saugiau schmoll.gif
Atsakyti