Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Banga @ 2013 02 07, 16:08)
Sveiki,

O kokie atsiliepimai apie viesbucius:
Miracle Resort
Papillon Belvil

Ar nors vienas vertas demesio?  ax.gif
4u.gif

As buciau uz Papillon belvil (pernai buvom ji issirinke, bet paskutine minute pakeitem, nes nesutapo dvieju seimu nuomone)- senas, bet jaukus, zalias. Is Papillonu gal silpniausias (cia kaip Botanikas is Delphinu), bet tinklas rimtas smile.gif
Miracle esam mate is isores - grandas smile.gif Aisku, salia Antalija, netoli oro uosto.
Deliokites + ir - pagal poreiki. Apgyvendinimas -Belvil - namukai, Miracle - didelis pastatas.
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 07, 15:19)

O tai Botanikas tikriausiai jauneja su metais biggrin.gif

jisai ne jauneja,bet jis kiek skaiciau tikrai vertas savo pinigu mirksiukas.gif visa kita atperka ta senuma jo.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 07, 17:31)
jisai ne jauneja,bet jis kiek skaiciau tikrai vertas savo pinigu mirksiukas.gif visa kita atperka ta senuma jo.

Nu jus ivardinot tik tai, kad nevertas tu pinigu, nes paseno, tai gal suprastejo visa kita ten? Nes kad viesbutis paseno, ir del to nevertas pinigu, tai tikrai ne rodiklis, pati ta patvirtinote del Botaniko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2013 02 07, 16:43)
Nu jus ivardinot tik tai, kad nevertas tu pinigu, nes paseno, tai gal suprastejo visa kita ten? Nes kad viesbutis paseno, ir del to nevertas pinigu, tai tikrai ne rodiklis, pati ta patvirtinote del  Botaniko 4u.gif

man atrodo nereikia net vardinti, vien nuotraukas paziureti pakanka 4u.gif ir matysis ka turi botanikas ir ka resortas smile.gif man botanikas daug vertingesnis savo sodu, zaluma, atrakcijom bei animacija vaikam..

mes kazkaip snekame apie visiskai skirtingus viesbucius smile.gif suprantu diskutuotume tarp botaniko ir deluxo , tai galiam dar pasigincioti ,kuris geresnis,bet ne botanikas su kemer resortu .
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 07, 16:52)
man atrodo nereikia net vardinti, vien nuotraukas paziureti pakanka 4u.gif ir matysis ka turi botanikas ir ka resortas smile.gif man botanikas daug vertingesnis savo sodu, zaluma, atrakcijom bei animacija vaikam..

mes kazkaip snekame apie visiskai skirtingus viesbucius smile.gif suprantu diskutuotume tarp botaniko ir deluxo , tai galiam dar pasigincioti ,kuris geresnis,bet ne botanikas su kemer resortu .

Jei kaina butu labai panasi, tai rinkciausi Kemer resorta. Mano reikalavimus jis tenkina, o delfinai visiskai neatitinka. Taip, kad gerumas, salyginis dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 07, 17:04)
Jei kaina butu labai panasi, tai rinkciausi Kemer resorta. Mano reikalavimus jis tenkina, o delfinai visiskai neatitinka. Taip, kad gerumas, salyginis dalykas.

suvedziau pagal save: birzelio 11 atskrendant 2+EXB 9 naktim Kemer resortas standart land view 200 lt pigesnis už Botaniko economy kambarį smile.gif

O kuo Botaniko economy skiriasi nuo standarto ?

Jeigu Tezturas nemeluoja Botanikas pastatytas 1988 (atnaujintas 2010), nudėvėtas Kemer resortas 2003 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 07 vasario 2013 - 17:17
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 02 07, 17:14)
suvedziau pagal save: birzelio 11 atskrendant 2+EXB 9 naktim Kemer resortas standart land view 200 lt pigesnis už Botaniko economy kambarį smile.gif

O kuo Botaniko economy skiriasi nuo standarto ?

mmm, lieka ant auto nuomos ir sulciu Cirali soduose lotuliukas.gif tongue.gif Arba nueiti pasikebabinti i restoraneli wub.gif
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif kemer resorto neimciau,nes veiksmo ten tikrai per mazai. uz tokia kaina doh.gif
nebent be maziu vaziuoti smile.gif bet tada imtumem ir paprastesni viesbutuka su vyru smile.gif
Atsakyti
Sveiki! Labai džiaugiuosi radusi šią diskusiją thumbup.gif Gal kas pagelbėtų apsisprendime? Vyksime su dviem vaikais: 5 m ir 1 m bus, kai rugsėjį keliausim. Norėtųsi, kad viešbutis ne per toliausiai oro uosto būtų, kad būtų kokios karuselės didžiąjam, mažajam vaikiškas meniu (nors gerai pagalvojus, juk vis tiek rasčiau tinkamo maisto) ir dar svarbu, kad būtų žalumos ir mažiau triukšmingų vietų mažojo užmigdymui vežimėlyje. Renkuosi tarp šių:
VOYAGE BELEK GOLF&SPA
PAPILLON ZEUGMA
DELPHIN DIVA
CORNELIA DIAMOND GOLF&SPA
g.gif
Norėčiau į AMARA DOLCE, bet gal kitąmet, kai mažasis didesnis bus (abejoju dėl atstumo iki viešbučio)
Kokios Jūsų nuomonės? O gal kitų pasižvalgyti?
Labai pagelbėtumėt 4u.gif , nes mažylis retokai leidžia palandžioti po internetą.
Dėkoju!
Atsakyti
Gal kas zino kokia vidutiniskai oro temperatura buna kovo gale - balandzio pradzioje Turkijos pajuryje?
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2013 02 07, 19:12)
Turkijos pajuryje?

Kuriam ? Vidurzemio, Egejo, Marmuro, Juodosios juros ?
Atsakyti
Antalija, Alanija ir pan smile.gif
Atsakyti