Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Kistina @ 2013 02 06, 11:33)
man atrodo, šiemet agentai jį labai siūlo  biggrin.gif Gavom ir mes spec pasiūlymą Botanikui, bet pasižiūrėję turistų nuotraukas labai nusivylėm. Be to, Alanijos pusėj jau buvom, mus labiau Kemeras sužavėjo  wub.gif

Kemeras ir man labai patiko wub.gif wub.gif

bet si karta pasiaukojau del vaiku, tiek promogu jokiam Kemero meisto viesbutyje nerasim doh.gif
Tai pasirinkome Botanika smile.gif kalbejau su keliom pazystamom agentem,tai visom botanikas uz deluxa fainesnis smile.gif na mes turesim proga abiejose apsilankyti,tada ir palyginti galima bus smile.gif

O del senumo,mes kambary tikrai netunosime visa diena schmoll.gif
tad pirmuma teikiau augmenijai, graziam sodui wub.gif pramogom ir demesiu vaikam wub.gif ir zinoma maisto ivairovei..

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 06, 13:25)
Kemeras ir man labai patiko  wub.gif  wub.gif

bet si karta pasiaukojau del vaiku, tiek promogu jokiam Kemero meisto viesbutyje nerasim doh.gif
Tai pasirinkome Botanika smile.gif

Botanikas irgi ne mieste. O uz kemero ribu yra pilna tu viesbuciu.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 02 06, 08:11)
o kuriame  jis regione?

Jei skrisit is LT, leisites Milos oro uoste (bodrumas), ir tada kokias 4 val autobusiuku doh.gif mes nakti vaziavom, is oro uosto pajudejom apie 1 nakties, viesbutyje (kusadasio centre) buvom apie 5 ryto 4u.gif bet efesas tik 18 km thumbup.gif o jei rinksites alanija, tai autobusu vaziuosit apie 3 val, +jei keliausit i efesa kelione iki beprotybes ir is viesbucio vel i oro uosta. Vienareiksmiskai Kusadasi, ten ir liaudis kita... Vieni skandinavai ir britai cool.gif

Saire- kada pernai skridot? galvoju ka man daryti.... ar riikuoti su oru ir rinktis balandi/geguzes pradzia ar laukti rugsejo pab/spalio pradzios, priezastys liniuoteje wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2013 02 06, 14:30)
Jei skrisit is LT, leisites Milos oro uoste (bodrumas), ir tada kokias 4 val autobusiuku  doh.gif  mes nakti vaziavom, is oro uosto pajudejom apie 1 nakties, viesbutyje (kusadasio centre) buvom apie 5 ryto  4u.gif bet efesas tik 18 km  thumbup.gif  o jei rinksites alanija, tai autobusu vaziuosit apie 3 val, +jei keliausit i efesa kelione iki beprotybes ir is viesbucio vel i oro uosta. Vienareiksmiskai Kusadasi, ten ir liaudis kita... Vieni skandinavai ir britai  cool.gif 

Saire- kada pernai skridot? galvoju ka man daryti.... ar riikuoti su oru ir rinktis balandi/geguzes pradzia ar laukti rugsejo pab/spalio pradzios, priezastys liniuoteje  wub.gif  cool.gif

Kusadasi man labiau Graikija nei Turkija, jau vien dėl alyvmedžių giraičių wub.gif O liaudis tikrai kita mirksiukas.gif Daug pačių turkų be užsieniečių.

Mes skridom su 3 mėn. lelka wub.gif birželio 10-24, na jau ten beveik 4 mėn. suėjo 2.gif
Mes daug kartų skridom balandį- gegužę, tai kažkaip negąsdina oras visai, jei ir nulyja, tai toks tropinis lietutis...Aš abejočiau ne dėl oro, o dėl vandens jūroje, man reikia šilto, tai tuomet būna toks normalus, ne 26 laipsniai bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasiulyti gera viesbuti 5* Beleke
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2013 02 06, 15:08)

O kokie Jūsų reikalavimai viešbučiui? Kiekvieno lūkesčiai skirtingi mirksiukas.gif Su vaikučiais? Kokio amžiaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saire*: 06 vasario 2013 - 15:27
QUOTE(Lukaja @ 2013 02 06, 15:08)

Bent iš rekomendacijų tai tarkim Maxx Royal, Rixos, Gloria, Susesi, Gural premier 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2013 02 06, 13:48)
Botanikas irgi ne mieste. O uz kemero ribu yra pilna tu viesbuciu.

tai ir rasiau,kad si karta rinkomes ne miesto viesbuti, del vaiku smile.gif manau liksime patenkinti,bent jau visi aplinkui buvo ir svaigsta nuo botaniko smile.gif o tuo labiau,kad mes neisrankus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 02 06, 15:52)
o tuo labiau,kad mes neisrankus smile.gif

jeigu neišrankūs keliauja į 5* AI Botaniką, tai kaip reiktu vadinti tuos, kurie renkasi 3* BB
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 02 06, 16:00)
jeigu neišrankūs keliauja į 5* AI Botaniką, tai kaip reiktu vadinti tuos, kurie renkasi 3* BB

as turiu omenyje,kad zmones 5*viesbuciuose sugeba prie visko prisikabinti smile.gif

mes ne tokie smile.gif tikiu,kad bus liuks wink.gif
Tuo labiau,kad labai mum patiko Meder restor viesbutuke wink.gif ytariu,kad pusei forumo butu ss jis biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal cia kas buvot MAJESTY CLUB TARHAN BEACH HV-1? nes atsiliepimai tai nuo 0 iki 10 blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 02 06, 09:18)
ir dar daug ten visko nemokamai  biggrin.gif

nieko ten nėra NEMOKAMAI biggrin.gif viskas jau įskaičiuota į kainą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 06 vasario 2013 - 20:32