Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(nireglina @ 2005 11 23, 18:33)
Esu mokytoja, tad dabar pas mus darbe Kalėdinių puošmenų gaminimo įkarštis. Pasinaudojau šia įdėja ir padariau eglutę. Dariau ne piramidę, o kūgį, gana didelį. Darbo labai daug. Ypač buvo sunku ištraukti kartoną, bet efektas- nerealus.  thumbup.gif  Manau, nei parduotuvėje tokio grožio nerastum. Eglės net nepuošiau, tik padariau viršūnei žvaigždę. Papuošiau klasę. Visi pamatę aikčiojo. Reikėtų ir namuose pasidaryti, tik nežinau ar užteks kantrybės.

kazkaip nesupratau.... g.gif
gal galima butu konkreciau kaip pvz ta kartona traukti?
Atsakyti
Labutis darbštuolės. 4u.gif
Va, turiu šiokią tokią problemėlę. ax.gif Gruodžio 31 dieną mano vestuvės, o švesime tokiame namelyje, kuris šiuo metu atrodo tragiškai. (ieškojome kur išsinuomoti, tik nebesuspėjome, nes daug kur prieš 2 mėn išnuomavo). Kadangi esu iš Ukmergės, tai į Vilniuje tiesiog finansiškai negalėjome kažko nuomotis. Taigi problema ta, kad man reikia kažkaip gražiai, ir kalėdiškai, ir neutraliai, (kad tiktų vestuvėms) papuošti tą namelį. Ten yra du kambariai. Pirmiausia su būsimu vyru tapetais (pigiais) išklijuosim sienas, nes ten namas iš medžių rąstų pastatytas prieš 70 metų, tai sienos tragiškai atrodo. Tai va. Kai sienas išklijuosim reikėtų kažkaip įdomiai papuošti, kad ir mums ir draugams būtų jauku. Tuo labiau, kad visi draugai ten yra buvę ir matė tą tragišką blink.gif doh.gif vidų. Tai būtų nuostaba jiems, kai pamatys kaip pas mus gražu.
Taigi, jei turite kokių minčių, siūlykite, nes būtinai kažkuo tai vis tiek reikės puošti. Balionai gal labai atsibodę, na Jūs, matau, esate labai išradingos, tai gal galėsite man padėti? Taigi lauksiu Jūsų minčių. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=lututee,2003 11 21, 02:09]
Nusibodo man tos pacios dekoracijos namuose -  langu apipurskimai, ant duru vainikelio pakabinimas, ir  puokstes padarymas.

niu as cia pasirodysu visai neismanele, bet ka dabar. pas mus namie niekad nebuvo galima apipurksti langu cry.gif o man taip grazu... tai siemet jau su draugu gyvenam atskirai, pasakykit kur formu gaut purskimui? labai grazu man tie visokie varpeliai ir pan... thumbup.gif
Atsakyti
Formu purskimui tikrai maciau Senukuose (as gyvenu Kaune, bet manau visur senukuose turi buti), bet yra atsirade Senukuose labai graziu stikliniu zvaigzdiu, angeleliu ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelis- @ 2005 11 23, 18:42)
kazkaip nesupratau.... g.gif
gal galima butu konkreciau kaip pvz ta kartona traukti?

Siūlai prie kartono neprilimpa, todėl jį ištraukti įmanoma. Tiesa, man sekėsi labai sunkiai. Vargau net 20 min. Lenkiau kartoną į vidų, kirpau. Kai buvo daugiau nei pusė nukirpta ar nuplėšta, paėmiau eglutę už viršūnės, smarkiau patraukiau kartoną ir jis iškrito. Nežinau, ar ką supratai. Sunku paaiškinti. Jei bandysi pati, viskas bus aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2005 11 24, 08:35)
Labutis darbštuolės. 4u.gif
Va, turiu šiokią tokią problemėlę.  ax.gif Gruodžio 31 dieną mano vestuvės, o švesime tokiame namelyje, kuris šiuo metu atrodo tragiškai. (ieškojome kur išsinuomoti, tik nebesuspėjome, nes daug kur prieš 2 mėn išnuomavo). Kadangi esu iš Ukmergės, tai į Vilniuje tiesiog finansiškai negalėjome kažko nuomotis. Taigi problema ta, kad man reikia kažkaip gražiai, ir kalėdiškai, ir neutraliai, (kad tiktų vestuvėms) papuošti tą namelį. Ten yra du kambariai. Pirmiausia su būsimu vyru tapetais (pigiais) išklijuosim sienas, nes ten namas iš medžių rąstų pastatytas prieš 70 metų, tai sienos tragiškai atrodo. Tai va. Kai sienas išklijuosim reikėtų kažkaip įdomiai papuošti, kad ir mums ir draugams būtų jauku. Tuo labiau, kad visi draugai ten yra buvę ir matė tą tragišką  blink.gif  doh.gif  vidų. Tai būtų nuostaba jiems, kai pamatys kaip pas mus gražu.
Taigi, jei turite kokių minčių, siūlykite, nes būtinai kažkuo tai vis tiek reikės puošti. Balionai gal labai atsibodę, na Jūs, matau, esate labai išradingos, tai gal galėsite man padėti? Taigi lauksiu Jūsų minčių. mirksiukas.gif

Labai grazu daug mazyciu zvakuciu pridelioti visur: ant stalu, palangiu na, kur tik i galva sauna. Ir brangiai tai nekainuos, o efektas tikrai thumbup.gif is karto jaukiau pasidaro...kadangi vestuves, tai galima ir gyvu geliu kompoziciju padeliot...tokie kuklus pasiulymai is mano puses ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2005 11 24, 08:35)
Va, turiu šiokią tokią problemėlę.  ax.gif Gruodžio 31 dieną mano vestuvės, o švesime tokiame namelyje, kuris šiuo metu atrodo tragiškai.... Taigi problema ta, kad man reikia kažkaip gražiai, ir kalėdiškai, ir neutraliai, (kad tiktų vestuvėms) papuošti tą namelį. ... Taigi, jei turite kokių minčių, siūlykite, nes būtinai kažkuo tai vis tiek reikės puošti. Balionai gal labai atsibodę, na Jūs, matau, esate labai išradingos, tai gal galėsite man padėti? Taigi lauksiu Jūsų minčių. mirksiukas.gif

aš šiemt stiklinį namų prieangį papuošiau labai pigiai, bet man gražu, galima taip langus puošti arba šviestuvus, palubės balkius, jei ten namelis senesnio stiliaus ir tie balkiai yra: su dukra sulaužėm gabaliukais putų polistirolo ir tuos gabaliukus suvėriau ant siūlo, tada tuos "varveklius" sukabinau ant lango skirtingo ilgio gabalais, tarp jų dar ant dovanų juostelės pakabinau keletą burbulų ir labai gražiai atrodo ir kainavo tik 12 burbulų ir juostelė apie 7 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2004 12 21, 09:57)
O dar , tik nenufotkinau burbulus iš siulų. Darom taip, pripučiam balioną, užrišam kad galima būtų atrišti ir apsukam siūlais paprastais, daug sukam iš visų pusių. Tad paimam PVM klijų, biški vandens ir mirkom tą siūlų burbulą į tuos klijus, geria kad visi siūlai būtų šlapi. Kai išdžiūsta išleidžiam atsargiai balioną ir turim nuostabų burbulą kaip voratinklis..[ rolleyes.gif /COLOR]

Truputį supaprastinsiu tecnologiją mirksiukas.gif . Pripučiam balioną,paimam norimosspalvos siūlą, silikatinių klijų buteliuką (tokie plastmasiniai būdavo, net nežinau, ar dabar yra blush2.gif ), įveriam siūlą į adatą ir buteliuko apačioj jį perveriam kiaurai - tada siūlas atsiduria klijuose. Ištrauktą klijuotč galą lipdom pri baliono ir pirmyn - vyniojam vyniojam. Kadangi siūlas lipnus, tai neslidinėja nuo baliono ir nesudėtinga tolygiai apvyniot. Be to, silikatiniai klijai, ne taip, kaip PVA, nekeičia siūlo spalvos. Padžiaunam burbulą, o išdžiūvus išleidžiam balioną (aš sprogdinau biggrin.gif ) ir jį ištraukiam. Teko taip padaryti didžiulę papūgą - vaizdas buvo thumbup.gif , net gaila buvo atiduot blush2.gif
Atsakyti
O cia negalima ikelti foto?... g.gif
Atsakyti
kokiu liuks minčiū radau thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zinot puslapi kur galima rasti angelu karpiniu ar ko panasiaus labai reik .
dekoju is anksto
Atsakyti
QUOTE(jjjj @ 2005 12 03, 21:35)
gal kas zinot puslapi kur galima rasti angelu karpiniu  ar ko panasiaus labai reik  .
dekoju is anksto
Smagiausia yra kurti patiems tuos angeliukus ir visa kita thumbup.gif . Pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti