Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE (Raideles @ 2004 11 09, 13:25)
Varvara, kaip tik siandien vaziavau pro sali - atrodo, kad toji parduotuve uzdaryta sad.gif

Akmeneliu pirkti maciau Jyske, o kai kokiu puosimo elementu - Thomas Phillipse.

Oj dekui dar karta, kaip tik siandien ruosiaus vaziuot, gerai kad perspejai, vaziuosiu i jyska tada wink.gif
Atsakyti
siaures miestelyje vln. yra tokia parduotuve kur pilna visokiu papuosimu,akmenuku,karoliuku,zaisliuku,geliu ir siaip graziu dalykeliu... bet pavadinimo tikrai neprisimenu(ant kampo sankryzoje) bet ten tikrai turetumet daug ko rast...
Atsakyti
Jeigu kalbam apie ta pacia pard. , tai ji persikele adresu ZIRMUNU 66, as vakar buvau tai 2 val. pravaiksciojau thumbup.gif
Atsakyti
Jo, ji dabar yra salia Thomas Philips, kur prie Zirmunu HYPER Rimi. Nuostabu, kiek ten visokiu graziu dalykeliu galima rasti smile.gif
Atsakyti
o gal zinote kur isigyti tokiu kliju kur floristai klijuoja visokias detales. tokie permatomi ir greitai sustingsta
Atsakyti
QUOTE (silvijak @ 2004 11 25, 10:49)
o gal zinote kur isigyti tokiu kliju kur floristai klijuoja visokias detales. tokie permatomi ir greitai sustingsta

floristikos parduotuvese ,bet senuku reklamoje maciau kad ir jie parduoda(beje zymiai pigiau;) ) taip par ir hyperimi reklamoj maciau tongue.gif bet parduotuvej neradau sad.gif
Seip labai geras daiktas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai pernai per Kalėdas buvau užsidegusi visokiom idėjom, tik kad visoms padaryti laiko pritrūkau... biggrin.gif Bet keletą padariau: Ant langų prinėriau nertų vitražų - t.y. nunėriau servetėlių, panašių į snaiges ir jas "įrėminau" į tvirtą vielą - apskritimą, kurį irgi apnėriau. Paskui nunėriau visą apvalų paveikslėlį su apsnigta bažnytėle ir irgi iškabinau kaip vitražą lange. Pririšau baltų kaspinų - gražu ir dieną, ir naktį, kai viduje dega šviesos,- gražiai atrodo. thumbup.gif Paskui iš eglės kankorėžių surišau eglutę, apipurškiau dirbtiniu sniegu - labai gražu pastatyti ant stalo. thumbup.gif Iš samanų, kankorėžių, įvairių viržių, prisirinktų iš miško, pasigaminau vainikus ant durų. Kas matė, tai sakė, kad kaip pirktiniai! Klausė, kur pirkti galima... biggrin.gif tongue.gif tongue.gif Iš eglės šakų galima surišti paprasčiausią vainiką, o į jo vidurį ant juostelių nuleisti kelis spalvotus burbulus - eglutės žaisliukus - ir jau galite kabinti kur nors prie sienos - labai gražu. Lygiai taip pat galite tokiais burbulais nukabinėti kambario šviestuvą - labai gražu... clap.gif
Atsakyti
QUOTE(vedita @ 2004 11 12, 10:55)
Jeigu kalbam apie ta pacia pard. , tai ji persikele adresu ZIRMUNU 66, as vakar buvau tai 2 val. pravaiksciojau thumbup.gif

Gal Shetelig? Nes siandien apvaiksciojau, bet abi buvo uzdarytis. Salia Thomas Philips maciau Shetelig durys yra..
Atsakyti
O jus man pasakykit, kaip vainika prikabinti ant duru g.gif Noriu pasipuosti laukujas duris, bet kaip blink.gif
Atsakyti
Man irgi įdomu būtų, kaip tą vainiką prikabinti. Jeigu durys medinės - tai viskas aišku, bet pas mane šarvuotos, tai vyras sakė niekaip nepasiseks. gal kas turite kokių idėjų?
Atsakyti
Saldžios idėjos tongue.gif :
1. Gražiai atrodo ant eglutės gabalinis cukrus ( baltas ir rudas ) , perrištas kaip dovanėlė ir pakabintas.
2. Į neaukštas stiklines įpilti smulkaus cukraus ir įstatyti po baltą žvakutę ( gražu ant šventinio stalo)

Po to dekoracijas suvartoti galima rolleyes.gif
Atsakyti
Man pernai tai nebuvo problemų pakabinti vainiką ant durų, o ant langų pakabinti nertus vitražus - irgi. smile.gif Nes ir durys buvo paprastos medinės, ir langai - seni. sad.gif O dabar, kai susidėjom šarvuotas duris ir plastikinius langus, tai irgi iškilo problema, kaip reikės juos pakabinti... blink.gif Tai sugalvojau: nusipirksiu priklijuojamų kabliukų ( tie, kur prilimpa), o po švenčių nuimsiu, kai jau nebereikės, ir nuvalysiu tą vietą, kur priklijuota buvo. clap_1.gif Kaip mano mintis? blink.gif O gal nelaikys vainiko ant durų? blink.gif Kaip manot? blink.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti