LAbai bus gražu kai jie bus sukabinti.
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 11 22, 16:09)
stai ikeliu kaledinius nertus angeliukus eglutes papuosimui
tik labai atsiprasau uz apsvietima nuotraukos
tik labai atsiprasau uz apsvietima nuotraukos
Gražiai atrodys jūsų eglė Ir iš kur tiek kantrybės
Apelsinų tikrai nedžiovinsiu ,vaikai nurankios jiems nespėjus apdžiūt
Na nuo apelsinu kvapas, tikriausiai , na kaip ir ideja puosti radiatorius
Raganaite, tavo angeliukai labai labai grazus, gaila, kad prastai matosi , tik pasakyk: is kur tiek kantrybes
Raganaite, tavo angeliukai labai labai grazus, gaila, kad prastai matosi , tik pasakyk: is kur tiek kantrybes
QUOTE(Eva... @ 2007 11 22, 13:33)
Mano namu radiatoriai kolkas ispuosti taip
Ka su tais apelsinais darysiu toliau dar nesugalvojau svarbiausia,cia prisikaicius sugalvojau,kad man reikia ju prisidziovint Gal ant laiptu tureklu kabinsiu Na,bet jau kai ka nors padarysiu,tai ir jum parodysiu
Ka su tais apelsinais darysiu toliau dar nesugalvojau svarbiausia,cia prisikaicius sugalvojau,kad man reikia ju prisidziovint Gal ant laiptu tureklu kabinsiu Na,bet jau kai ka nors padarysiu,tai ir jum parodysiu
pas mane tas pats
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 22, 13:59)
jei as taip ispuosciau savo radijatorsiu tai mano vyras sakytu kokiu tu cia samanizmu uzsiimineji.
Tai maniskis taip ir sake O kai pasakiau,kad turbut paskui juos ant tureklu graziai nuleisiu tai jo reakcija mazdaug tokia buvo ''pirma konkoreziai tualete kabejo,dabar apelsinai ant tureklu,ka dar prigalvosi...'' P.S. kazkada,buvau sugalvojusi ispuost tulika konkoreziais nes jis pas mus toks gana didelis,daug erdves... tai maniskis bambejo ant manes,atseit,sedi tualete,bet jauties kaip miske
QUOTE(kriziukas @ 2007 11 22, 14:46)
o juos vartyt reikia? ar ir taip išdžius?
Niu as juos pavartau ,kad ''neprikeptu'' prie to popierinio ranksluoscio... beje,jie pas mane jau nuo pirmadienio taip,o dar nelabai sausi
QUOTE(Eva... @ 2007 11 22, 21:14)
Tai maniskis taip ir sake O kai pasakiau,kad turbut paskui juos ant tureklu graziai nuleisiu tai jo reakcija mazdaug tokia buvo ''pirma konkoreziai tualete kabejo,dabar apelsinai ant tureklu,ka dar prigalvosi...'' P.S. kazkada,buvau sugalvojusi ispuost tulika konkoreziais nes jis pas mus toks gana didelis,daug erdves... tai maniskis bambejo ant manes,atseit,sedi tualete,bet jauties kaip miske
čia tai prajuokinai
ką tie vyrai išmano apie meną va mes tai...
QUOTE(ddaivux @ 2007 11 22, 20:27)
Ir as ta pati sakau
nu nezinau ir as kartais stebiuosi is kur pas mane tiek kantrybes as jau kaip uzsispiriu tai turiu butinai iki galo padaryt man miela, patinka ir smagu kas su rankdarbiais susija ar su siuvimu. Tai tarpe nerimo angeliuku dar nuneriau drauges suneliui dvejus batelius pasigimde neseniai (na cia ne i tema ).
Ir as issivaizduoju, kad turetu but vaizdas grazus tik mama sake, kad siemet bus brangios egles.
Ir as issivaizduoju, kad turetu but vaizdas grazus tik mama sake, kad siemet bus brangios egles.
QUOTE(Uogiux @ 2007 11 20, 21:45)
Ka, tu , tikrai nepykstu ir manau, kad cia kiekvieno asmens pasirinkimas: tiketi ar netiketi, tai tiesiog kaip pastebejimas, kas gi yra tos Kaledos ir is kur jos kilusios Zinoma, tai pirmiausia seimos svente, susitikimai, malonus pokalbiai, taure vyno ir pan. As ir pati ne uoli katalike, bet esu ir krikstyta ir sliuba emusi ir vaikai mano krikstyti, todel manau, kad bus teisinga, jei supazindinsiu vaikus su Kaledu kilme.
Bet kokiu atveju, linksmu ir laimingu sv. Kaledu
Bet kokiu atveju, linksmu ir laimingu sv. Kaledu
Esate tikri SAUNUOLIAI
Papildyta:
QUOTE(Eva... @ 2007 11 22, 12:33)
Mano namu radiatoriai kolkas ispuosti taip
O as apelsinus tai yra ju zieveles dziovinu taip Nulupu zievele taip,kad ji raitytusi,kaip butu nuskusta be pertraukos,kai pradei skusti ir nssustoji ratu ir skuti iki galo,tada padarau,kaip rozytes,susmaigstau pagaliukais(arba dantu krapstukais ) ir i orkaite,kad butu ant pacios maziausios ugnies,taip pora dienu.........ir gaunasi,ir papuosimai,kaip rozytes ir galima juos kabinti,aisku pagaliukus istraukiame,nes sudziuve islaiko forma
Sveikutės sugundė apelsinų idėja smagu būtų jais stalą ar kažkokį kamputį namie papuošti. Bet greičiau patarkit, ką puošti
O dėl kankorėžių WC tai Reikėjo dar laikraščio padėti, jei jau vyrui taip mišką priminė O dabar sumąsčiau, kad aš apelsinais galėčiau vonios kambarį apkamšyti Varau apelsinų pirkti
O dėl kankorėžių WC tai Reikėjo dar laikraščio padėti, jei jau vyrui taip mišką priminė O dabar sumąsčiau, kad aš apelsinais galėčiau vonios kambarį apkamšyti Varau apelsinų pirkti
QUOTE(Eva... @ 2007 11 22, 23:14)
Niu as juos pavartau ,kad ''neprikeptu'' prie to popierinio ranksluoscio... beje,jie pas mane jau nuo pirmadienio taip,o dar nelabai sausi
prisijuokiau is taves, nepyk nuotaika praskaidrinai nesupranta tie musu vyrai apie mena ir orginalius papuosimus nu savarbu mums grazu.
Papildyta:
o laikrastis tai irig nebloga ideja tikriai gamta primintu.
Man tai vyras dėl konkorėžių tuoalete jokių pretenzijų nereiškia Nors jie pas mane jau seniai stovi