Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(Graž*Kia @ 2007 11 16, 22:31)
Kam patinka lankstyt iš popieriaus,gali namus papuošt tokiom user posted imagežvaigždėm.
origamis 4u.gif yra ir schemos
dar origamis
ir dar

gal kam tiks...

ačiū, man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
ech gaila nemaciau kaip mantas eglutes puosia kazkaip ten kur buvau tango tv nerodo. verysad.gif gal zinot kada kartos? no riu uzmesti aky. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 19 lapkričio 2007 - 10:06
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 19, 10:05)
ech gaila nemaciau kaip mantas eglutes puosia kazkaip ten kur buvau tango tv nerodo.  verysad.gif  gal zinot kada kartos? no riu uzmesti aky.  mirksiukas.gif

Aš irgi doh.gif Prisiminiau kad turėjo rodyt jau tik po 12 h doh.gif Gal kas žino kada kartojimas? Bandžiau žiūrėt programoj - lyg ir nekartoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 19, 20:11)
Aš irgi  doh.gif Prisiminiau kad turėjo rodyt jau tik po 12 h  doh.gif Gal kas žino kada kartojimas? Bandžiau žiūrėt programoj - lyg ir nekartoja  unsure.gif

Tikrai kartoja, nes buvau pataikiusi, jei neklystu, šeštadienį. Klystu - radau programoje, penktadienį 13,30. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 11 19, 20:52)
Tikrai kartoja, nes buvau pataikiusi, jei neklystu, šeštadienį. Klystu - radau programoje, penktadienį 13,30. 4u.gif

Dėkui, žiūrėsiu. 4u.gif O gal kas matė ir galėtų pakomentuot? Kokias eglučių madas nupasakojo, kokios spalvos madingos per šias Kalėdas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 19, 21:13)
Dėkui, žiūrėsiu.  4u.gif O gal kas matė ir galėtų pakomentuot? Kokias eglučių madas nupasakojo, kokios spalvos madingos per šias Kalėdas?  ax.gif

Pagal Petruškevičių dominuos aukso, sidabro bei žalvario spalvos žaisliukai. Namus madinga puošti kalijomis ar kokiom kitom baltom gėlėm. Daugiau nepamenu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerigus: 19 lapkričio 2007 - 21:17
kadangi pernai musu namuos buvo tik stalas ir ciuzinys,nes buvo naujakuriu butas,tai namus puosem "augliuotomis"obels sakomis purkstomis aukso spalva ir bordo spalvos zaisliukais,minimalu,bet kad ir tusciuos namuos,norejos sukurti jaukuma,o siemet kai namai pilnai irengti puosim tikra egle,mandarinai,saldainiai..noriu kad namuose dvelktu kaledu dvasia,kvepetu mandarinais,gavzdikeliais ir kepamu keksu ir meduolaiis,spingsetu lemputes,o ir kaledu senis neaplenktu musu eglutes blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 11 19, 22:52)

aciuks.gif hi.gif reikes bent penktadieni nepraziopsoti. as irgi puosiau vienais metai obels saka tik baltai nudaziau. ir ten lietucio ir folijos zaisliuku dar kitu prikabinejau atrode super net graziau uz eglute thumbup.gif seis metais noreciau kazko neiparasu pasipuosti bet vis vien teks egle apkabineti, nes turiu mergaite tai kakzaip vaikui reikia parodyti kad kaledos asocijuojasi su eglutes puosimu.
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 20, 12:31)
aciuks.gif  hi.gif reikes bent penktadieni nepraziopsoti. as irgi puosiau vienais metai obels saka tik baltai nudaziau. ir ten lietucio ir folijos zaisliuku dar kitu prikabinejau atrode super net graziau uz eglute thumbup.gif  seis metais noreciau kazko  neiparasu pasipuosti bet vis vien teks egle apkabineti, nes turiu mergaite tai kakzaip vaikui reikia parodyti kad kaledos asocijuojasi su eglutes puosimu.

Na apskritai, tai Kaledos turetu asocijuotis ne su eglutes puosimu ar Kaledu senelio atejimu, o su Jezaus gimimo svente blush2.gif Visame krikscioniskajame pasaulyje taip yra - Kaledos pirmiausia Jezaus gimimo svente 4u.gif
As irgi nelabai uoli katalike, bet supazindinti vaikus noreciau, todel prie kuciu stalo simet skaitysiu istrauka is Biblijos, Mato evangelijos apie Jezaus gimima. ax.gif
Atsakyti
Prispirkau aš tampomo popieriaus tik kažkur neberandu ką ten apie juos rašėte?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pernai pabandžiau puošti keptais imbieriniais nameliais-meduoliais thumbup.gif Svarbiausiai , kad su vaikais tešlą kočiojom,su formelėmis darėme ant stalo valgymui ir pabandėm namelius išpjaustyti ir kabinti ant eglutės.Labai mielai atrodė ir visi gyrė thumbup.gif
Atsakyti
oho kiek kaip idomiai sugalvojor, bet itariu kiek daug darbo prie tu nameliu ir nemazai padaryt reik.
As niekaip neprisiruosiu angeliuku iskrakmolinti nufotkinti ir parodyti juos visus na siandien reiks prisiversti smile.gif
Atsakyti