Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 14, 21:01)
na kiekvienas derinam pagal save vieniem patinka tradicijos,kiti troksta naujoviu ax.gif
Grazu pas tave turetu buti rolleyes.gif

mirksiukas.gif Man patinka juoda ir balta spalva interjere,prie jų dedu kažkokia dar viena spalvike,miegamasis su žaliu ax.gif sveiatinėje vazos,paveikslai su raudonu.Bet jas sventėm į spintą,ir viską pakeisiu geltona spalva ax.gif Na jei pakabinus viena geltona kokį reikaliuką bus ne kas tada,gal reiks kristalų ieškot,o dabar labai svarovskis populiaru lotuliukas.gif gal taip reiktu lotuliukas.gif
Puošti namus jau po truputi pradedu,o per šventes pagal dabartinius planus tai net nebūsiu verysad.gif Nors dar laiko marios gal kas pasikeis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 14, 22:01)
na kiekvienas derinam pagal save vieniem patinka tradicijos,kiti troksta naujoviu ax.gif
Grazu pas tave turetu buti rolleyes.gif

Kaip mano draugas sako: "O kas diktuoja tas madas?! lotuliukas.gif Jeigu man nepatinka, kodel as turiu daryti taip kaip madinga?! Kodel as turiu sekioti tas madas?" Ai, bet as tik isklausau ir vistiek darau kaip noriu. Siais metais ant mano eglutes dominuos balti, permatomi ir kitokiu spalvu zaisliukai. Nes man labiausiai patinka spalvota eglute. O interjerui pasirinkau sidabrines detales. ax.gif
Dar norejau paklaust- tai 2008-ieji Ziurkes metai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 15 lapkričio 2007 - 10:21
QUOTE(Invincible @ 2007 11 15, 10:53)
Kaip mano draugas sako: "O kas diktuoja tas madas?!  lotuliukas.gif  Jeigu man nepatinka, kodel as turiu daryti taip kaip madinga?! Kodel as turiu sekioti tas madas?" Ai, bet as tik isklausau ir vistiek darau kaip noriu.

drinks_cheers.gif
As uz tai kad kiekvienas savo namuose jaukuma ir svente kurtume savaip: taip kad gryzes is supermarketo namo nepasijustum kaip vel i ji uzejes doh.gif
Kad kiekvieni namai atrodytu skirtingai... wub.gif
Ech... kaip laukiu Kaledu wub.gif
Atsakyti
As taip pat group.gif vakar uzsukau i Maxima Baze ir vel nusipirkau kelis zaisliukus laugh.gif tiesiog negaliu atsispirti. wub.gif Tai kieno bus 2008metai?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 11 15, 12:42)
Tai kieno bus 2008metai?

MANO tongue.gif

...zhiurkes... cool.gif
Atsakyti
As irgi gyvenu tik Kaledu mintimi, jau po truputi puosiu namus, nusipirkau nauja girlianda namu papuosimui is visokiu obuoliuku, kankoreziuku, pusies sakeliu ax.gif Koks smagus tas laukimas 4u.gif
Atsakyti
na ir man patinka kaip pradedi galvoti ir ypac puosti namus mmm, kaip smagu buna. Na tai visos kalbat apie spalvas, bet taip ir nepasakot ka sugalvojot smile.gif as tai baigiu nerti angeliuku ir snaigiu ju jau bus 50 ir grizus i lietuva pas mama papuosiu eglute (nes savu namu dar neturim su vyru) smile.gif . Tai bus eglute su baltais angeliukais ir reiks dar kazka sugalvot.
Atsakyti
O ar matėt kad sekmadienį Petruškevičius per mados reidą apie eglučių ir apskritai šių Kalėdų madas pasakos bigsmile.gif Reiks žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Nu būtinai reikės pažiūrėt, gal dar vitrinų eglutes gatvėse komentuos, maždaug - šita balta nepuošta, tik galiukai šviečia - stilinga, o šitaaaa, o dieve mano bože moj žaliooos spalvooos, gi šiemet baltos eglutės turi būti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2007 11 15, 17:56)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu būtinai reikės pažiūrėt, gal dar vitrinų eglutes gatvėse komentuos, maždaug - šita balta nepuošta, tik galiukai šviečia - stilinga, o šitaaaa, o dieve mano bože moj žaliooos spalvooos, gi šiemet baltos eglutės turi būti doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Vien dėl to ir reiks žiūrėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 11 15, 08:53)
Kaip mano draugas sako: "O kas diktuoja tas madas?!  lotuliukas.gif  Jeigu man nepatinka, kodel as turiu daryti taip kaip madinga?! Kodel as turiu sekioti tas madas?" Ai, bet as tik isklausau ir vistiek darau kaip noriu. Siais metais ant mano eglutes dominuos balti, permatomi ir kitokiu spalvu zaisliukai. Nes man labiausiai patinka spalvota eglute. O interjerui pasirinkau sidabrines detales.  ax.gif
Dar norejau paklaust- tai 2008-ieji Ziurkes metai?  ax.gif

na bet kas sako kad reikia sekti madas bigsmile.gif juk ir drabuziu madoje perzvelgiame demonstravima,o pasirenkame tai kas tinka ir patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 15, 19:09)
na bet kas sako kad reikia sekti madas bigsmile.gif juk ir drabuziu madoje perzvelgiame demonstravima,o pasirenkame tai kas tinka ir patinka bigsmile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif matyt daugelis tik vedami smalsumo peržiūri madas, o ne dėl to, kad aklai jas sektų ax.gif
Atsakyti