Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 14, 14:52)
balta, serksno spalva siais metais

schmoll.gif Ateinantys metai Geltonosios Zemes Ziurkikes biggrin.gif metai
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 11 13, 22:07)
Aš taip pat jau pradėjau žiūrinėti kaip čia įdomiau pasipuošti namus, labai daug gražių idėjų čia radau.  4u.gif  http://www.starsfore...hristmas_1.html

Labai grazu wub.gif tikrai ideju galima pasirinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 11 13, 22:07)
Aš taip pat jau pradėjau žiūrinėti kaip čia įdomiau pasipuošti namus, labai daug gražių idėjų čia radau.  4u.gif  http://www.starsfore...hristmas_1.html

Grazu wub.gif
gaila kad alyviniu puansetiju nera (bent jau as nesu maciusi...) kzkaip siemet Kaledom labai noriu namus dekoruot balta/alyvine spalvom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(D-liute @ 2007 11 14, 14:52)
schmoll.gif Ateinantys metai Geltonosios Zemes Ziurkikes  biggrin.gif  metai

na as kalbejau apie kaledinius papuosimus,kokie siais metais populiarus,praeitais buvo juodi siais metais tokie.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 14, 17:37)
na as kalbejau apie kaledinius papuosimus,kokie siais metais populiarus,praeitais buvo juodi siais metais tokie.... tongue.gif

As taip ir supratau blush2.gif Tik, kad klause kokios spalvos ziurkike bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 14, 13:52)
balta, serksno spalva siais metais

Čia namus puošimui ar drabužiai ar dar kas nors mirksiukas.gif man blondinei paaiškink nesupranntu ax.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(D-liute @ 2007 11 14, 15:52)
schmoll.gif Ateinantys metai Geltonosios Zemes Ziurkikes  biggrin.gif  metai

Jei geltonos žemės žiūrkės,tai gal turėtu būt geltona su juodu g.gif kaip atrodytu g.gif ax.gif Namai taip papuošti g.gif Tai ir naujus sutinkant geltonai rengtsi,arba juodai su geltonais akcentukais kažkokiais g.gif o kiek klausimų čia man iškilo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 11 14, 16:37)

ne visi akli diena mato mirksiukas.gif bet tai gal galima ir kaip pirmai minėjau geltona juoda ax.gif ar bele kas būtu,bet gausis gal ne geltona o ta auksine.Ai jau nebežinau kaip čia ką daryti doh.gif ax.gif
Papildyta:
Tai jolita.martyna tai ta spalva balta ir šerkšnas tai gausis sidabras finale biggrin.gif Aš jaučiu kad bandysiu juoda geltona blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze1 @ 2007 11 14, 16:21)

Aciu tau uz patarima 4u.gif Pabandysiu ir as suverti, idomu kur karoliuku visokiu Vilniuje pasirankioti galima? Gal kuri zinot?
Atsakyti
QUOTE(velniūkštė @ 2007 11 14, 17:01)
Čia namus puošimui ar drabužiai ar dar kas nors  mirksiukas.gif  man blondinei paaiškink nesupranntu ax.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Jei geltonos žemės žiūrkės,tai gal turėtu būt geltona su juodu  g.gif  kaip atrodytu g.gif  ax.gif Namai taip papuošti g.gif Tai ir naujus sutinkant geltonai rengtsi,arba juodai su geltonais akcentukais kažkokiais g.gif o kiek klausimų čia man iškilo ax.gif
Papildyta:
ne visi akli diena mato mirksiukas.gif bet tai gal galima ir kaip pirmai minėjau geltona juoda ax.gif ar bele kas būtu,bet gausis gal ne geltona o ta auksine.Ai jau nebežinau kaip čia ką daryti doh.gif  ax.gif
Papildyta:
Tai jolita.martyna tai ta spalva balta ir šerkšnas tai gausis sidabras finale  biggrin.gif Aš jaučiu kad bandysiu juoda geltona blush2.gif

cia papuosimai namu,interjero per sventes mirksiukas.gif eglutes ir t.t. Bet nesigaus sidabrine,o balta ir apserksnije,krikstoline spalva,ir pats krikstolas.O eglutes pats topas,tai nepuosta tik.....sviecianti rolleyes.gif
Atsakyti
del spalvu tai nesuprantu koks skirtumas kokiom spalvom puosi namus na man nezinau kaledos turi but raudona ir jokia kita nefiguruoja kaip atrodys papuosti namai juodi, geltoni kazkaip nezinau nesamone na nepykit ant manes as savo nuomuone pasakiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 11 14, 19:28)
del spalvu tai nesuprantu koks skirtumas kokiom spalvom puosi namus na man nezinau kaledos turi but raudona ir jokia kita nefiguruoja kaip atrodys papuosti namai juodi, geltoni kazkaip nezinau nesamone na nepykit ant manes as savo nuomuone pasakiau smile.gif  4u.gif

Na matai aš savo namuose galiu daryt kokias tik noriu spalvas,niekas nesipjaus nes svetainė juoda balta,tad geltona spalva nemanau,kad labai pjausis mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš noriu tradicinių raudonų-žalių-sidabrinių-auksinių kalėdų wub.gif

Tokių kaip amerikiečių filmuose ar coca-colos reklamoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(velniūkštė @ 2007 11 14, 19:34)
Na matai aš savo namuose galiu daryt kokias tik noriu spalvas,niekas nesipjaus nes svetainė juoda balta,tad geltona spalva nemanau,kad labai pjausis  mirksiukas.gif

na kiekvienas derinam pagal save vieniem patinka tradicijos,kiti troksta naujoviu ax.gif
Grazu pas tave turetu buti rolleyes.gif
Atsakyti