Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

Vat su ta skrynia, tai labai gera mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 11 09, 19:15)
medziagini pati noriu pasisiuti bet kazkaip fantazijos nera smile.gif pavyzdeli koki nors pradziai uzsivest o paskui savaime gal ateis fantazija smile.gif

O čia nebandei pasižiūrėti? 4u.gif
Atsakyti
Nereikėjo man sakyt apie kalendorius, nes dabar pati užsimaniau daryt advento kalendorių doh.gif laiko nėr, o noras didelis. ax.gif Galvoju daryt labai paprastai: paimt skiautę medžiagos, apsiūt, mažus medžiagiukus prisiūt ir išsiuvinėt dienas smile.gif
Atsakyti
tai ir man tokia mintis sukasi paprastai padaryt. Tik va nesugalvoju ka idet i kiseneles zinoma vaiku dar nera tik keturi suauge noriu praskaidrint mintis nuo darbu vakarais sedim keturiese uzsienyje smile.gif
Atsakyti
renatukasss, ta skrynia pasakiška wub.gif
Atsakyti
va cia labai fajnos kojines thumbup.gif
http://www.inspirand...acje_a_37_1.php
jeigu kuri supranta lenkiskai, po nuotraukyte yra tokios dvi oranzines strelytes paspauskit ant ju ir pamatysit informacija kaip pasigaminti, bei dar viena paveiksliuka smile.gif
http://www.inspirand...modelowanie.php o cia visi zaisliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kysa007: 10 lapkričio 2007 - 15:59
Imetu nuotraukele Advento kalendoriaus, kuri siuvo mano sese ir padovanojo man. Kadangi ji gyvena Vokietijoje, tai ir zodziai vokiski smile.gif
Nuotraukos: visu "ugiu", atskiros detales ir is galo.
Eglutes konturas iskirptas is plono porolono ir apsiutas medziaga, todel gerai laiko forma ir pakabintas ir siaip toks minkstutis, malonus.
newyear.gif
Ot, velnias, tuoj paziuresiu kaip reikia ikelti blush2.gif
Atsakyti
Na ir ka nerandu kaip ikelt nuotraukikes is savo kompo:( Padekit
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2007 11 10, 18:29)
Na ir ka nerandu kaip ikelt nuotraukikes is savo kompo:( Padekit

Dėkis į internetinį albumą, iš savo kompo tiesiai gali įsikelti tik tam tikruose skyreliuose. mirksiukas.gif Pasiskaityk čia. Dar gali pasižiūrėt prie Dažniausiai užduodamų klausimų. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
wub.gif Aciu tau Migle drinks_cheers.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Uogiux, nėr už ką. Dar man advento kalendoriui idėjų pametėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 10, 21:55)
Uogiux, nėr už ką. Dar man advento kalendoriui idėjų pametėjai  4u.gif

Smagu, kad padejau mirksiukas.gif , jei kas - klausk nail.gif visada padesiu.
Atsakyti