Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

Aa, daba aisku smile.gif))))

O cia radau labai faina ideja - vaskines fantazijos

Dar galit paziuret nuotrauku is Ziemos puokstes, gal ka pritaikysit smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilva: 08 gruodžio 2003 - 12:34
Bevaiksciodami su vaiku paupyje, prisiskynem klevu nosiu ( kaip jie vadinasi nezinau, na tokie smargliai, kur galima ant nosies lipint:) - ju dabar pilna ant medziu sudziuvusiu, negraziu. Parsinesem namu ir nupurskem purskikliu sidabriniu - visai graziai atrodo. Vaza sitai puokstei darem taip: tamsus mazas buteliukas nuo soju padazo, nuplauta etikete. Tepi PVA klijais ant butelio kur nori ir kaip nori ir padazai viska i manu kruopas.. Isejo toks buteliukas su kailiuku.

Dar labai patiko girlianda is uogu - spanguoliu, juodu ir raudonu uogu nuo kazkokiu krumu ( lyg ir kaulenis vadinasi). Ir dziovintos apelsinu zieveles. Viska maut ant siulo. Siaip sia girlianda dariau Kaledu eglei, bet ji man taip patiko ir tiko, kad pakabinau virtuvej.

Dar grazu dziovintos apelsino riekeles - supjaustai apelsina ir dziovini orkaitej ar ant radiatoriaus. Po to kaspineliu perveri ir galima kabint ant eglutes ( galima kaip lango papuosima daryti). Nors gal apie tai jau ir rasiau - nepamenu - sklerozas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (toja @ 2003 12 08, 10:07)
o aš tai pernai puošiau taip: paėmiau vienkartinius plastikinius puodelius ir apklijvau susmulkintu putų polistirolu (jūros puta), pervėriau virvelę ir pakabinau ant lango. Dar taip pat ir snaiges pasidariau, išsipaišiau trafareta, tada perkėliau ant vienkartinės lekštutės, iškirpau ir apklijavau iš abieju pusių polistirolu. tik klijų reik gerų ir kantrybes. Kai klijavau lipalu, tai siemet jau kur daugiau buvo klijų tai pagelto. Na ir siaip kantrybės reik, nes labai sunkiai prilimpa ir labai polistirolas įsilelektrina ir po to kai reik išvalyt, tai ilgai grindys polistirolu buna aplipusios(na kokias pora dienu tai tikrai šlaviau, atrodo iššluojo, o žiūrėk vėl asiranda nežinia iš kur ohmy.gif ) Patarčiau daryt virtuvėj, mažiau vargo bus iššluot biggrin.gif

O as paimu maza 0.5 l buteliuka(nuo colos ir pan, ivairiu spalvu). Nupjaunu apatine buteliuko dali ir sukarpau 0.5 cm juostelemis link kaklelio. Tas juosteles palankstau i isore. O tada ant tu juosteliu sumaunu ivairiaspalvius polesterolio smulkintus gabalelius. Apverciu aukstyn kojomis - gaunasi kaledinis medis wink.gif.

Maciau pries kelis metus Laisves Alejoje kazkokiu mokiniu padaryta. Nukopijavau ideja is ju. Bet labai graziai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
na mamkos pas mus tikrai su fantazija smile.gif
gal galite savo papuosimu nuotraukytes isideti, butu labai idomu, o dabar net neisivaizduoju nuo ko pradeti. rolleyes.gif

Dar galima cia pasiziureti kaip daryti girliandas

--Resize_Images_Alt_Text-- --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Norim pasidalinti sios dienos "naujienomis". Salia musu daugiabucio auga gyvatvore su tokiomis baltomis uogomis. Atleiskit, nezinau, kaip ji vadinasi, bet tai viena is populiariausiu gyvatvoriu, turbut visoj Lietuvoj . Tos uogos puikiai issilaike iki dabar. Tai va, prisisienavom tu sakeliu su uogom, parsinesem namo,apipurskem sakeles baltu purskikliu ir i vazele. Nu tos baltos uogos ant baltu sakeliu labai ziemiskai graziai atrodo. Aisku, po savaites jos nubyres ir supus, bet vistiek smagu. O ir vaikui, matanciam, kad galima dziaugtis ir tokiais mazais, nieko nekainuojanciais, dalykeliais, tai i nauda. A ne? wink.gif
Atsakyti
O gal kas zinot puslapiuku su visokiais karpiniais? Is ju irgi galima pasiradyti ir zaisliuku ir siaip langus pasipuosti.
Atsakyti
as tai prikarpiau is pieno ir kosiu pakeliu zvaigzduziu (mazdaug delno dydzio), apvyniojau, apklivjavau folija, paskui suversiu ant vyro zvejybines "zhylkos" , dar po koki bumbula ar varpeli ant galo pakabinsiu (del svorio) ir kabinsiu vaiko kambary ant "karnizo". Nezinau, gal gi grazu bus unsure.gif

Kai susergi pries Kaledas zmogus, tai i nauda iseina - prisigalvoji, prisifantazuoji is neturejimo ka veikt biggrin.gif Va ir man sikart taip nutiko smile.gif
Atsakyti
Man patinka puošti namus...man tai man ..o vaikams tai ypač.Tokia atrakcija rolleyes.gif smagu....
Ant langu padarem užuolaidas:
reikia siulo ir vatos.Siūlą sukarpom, ilgis priklauso nuo to kokio ilgio užuolaidas gaminsit, aš dariau iki palanges. Paimam lipnia juosta, jos ilgis = lango pločiui, prie juostos prilibdom galiuką siūlo. Po to ant siūlo prikabinam tiesiog pirštais vatos gabaliuką, toki apvalų nedideli, tiesiog pasukam ta vatą ant siūlo. Ir taip per visą siūlo ilgį, vienodu atstumu. Tu siūlų kuo tankiau bus ant juostos tuo gražesne užuolaidą.Po to atsargiai prilipdom virš lango..Man tai labai gražu...gal tik paaiškinam nelabai.. rolleyes.gif
dar darem rutuliukus iš filijos, į vidų ideti siūlą, susukti foliją i rutuliuką ir kabinam...
o šakos labai gražu klijais ir į druską...galima taip ir egles šakele padaryti galima ir kokia sausa idomesne šaką taip papuošti... Dar gražiai atrodo šaltalankio šakos su uogom supurkštom auksniais dažais, dabar yra pardavime tokiu...kol kas tiek... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 19 gruodžio 2003 - 13:59
mes nupirkome didelę dirbtinę eglę newyear.gif , ir jos papuošimą pavedėm dukroms, dabar jos karpo iš dvipusio spalvoto kartono visokias eglutes, žvaigždeles ir t.t., daro girliandas iš siūlų ir vatos, kabina saldainius ir visa kita, ką netingi, ką sugalvoja, tik jų darbeliai, ot smagu joms clap.gif ir man nereikia pačiai vargt rolleyes.gif
Atsakyti
O as prisiminiau darzelio laikus biggrin.gif Ir padariau penkis nykstukus. Po egle apgyvendinau newyear.gif

Nykstukui reikia sunaudoto tualetinio popieriaus tuteles, balto ir raudono popieriaus, vatos ir piestuku (flomasteriu ar pan.) Tutele apklijuoti baltu popieriumi, ispiesti veiduka, is vatos padaryti barzda ( as dar is vatos sumeistravau antakius ir usus smile.gif ), is raudono popieriaus iskirpti apskritima ir suformuoti nykstukui kepure. As tos kepures netivrtinau, tiesiog uzdejau ja nukstukui ant galvos ir viskas, bet galima ja ir priklijuoti. Atrodo sauniai, pabandykite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Ali @ 2003 12 19, 09:18)
O gal kas zinot puslapiuku su visokiais karpiniais? Is ju irgi galima pasiradyti ir zaisliuku ir siaip langus pasipuosti.

Snaigiu karpymo pavyzdziai

Spausti cia
Atsakyti
QUOTE (lututee @ 2003 11 20, 23:09)
Nusibodo man tos pacios dekoracijos namuose -  langu apipurskimai, ant duru vainikelio pakabinimas, ir  puokstes padarymas.

O as tik siemet sugalvojau kazkaip graziau pasipuost, tai man tie langu purskimai ar vyniojimai girliandom- tokia naujove ohmy.gif! Siandien pabandziau serksnu langus papuost.. Tai kaip papuosiau rolleyes.gif.. Kabo dabar gabalais tas seksnas ant stiklo unsure.gif.. Teks dazu pirkt, gal geriau gausis smile.gif
Atsakyti