http://belladia.typepad.com čia galima rasti neblogų idėjų ne tik kalėdoms bet ir šeip
QUOTE(jufka @ 2007 10 30, 14:16)
http://belladia.typepad.com čia galima rasti neblogų idėjų ne tik kalėdoms bet ir šeip
Vat ten tikrai labai įdomios idėjos ne tik Kalėdoms. Labai sudomino tas namukas
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 10 30, 10:23)
Aš atsimenu mes kažkada dar mokykloje kai puošėm aktų salę, tai ant lubų kabinot prikarpytas snaiges. Paskui pažiūrėsiu gal dar nuotrauka yra kur. Bet vaizdas tikrai gražus, kada nuo lubų vien snaigės krenta visokiausio dydžio. Bandėm skaičiuoti tai radom virš 15000. Šiemet galvoju mažyčių snaigių prikarpyti ir pakabinti savo vaikino kambaryje
na as gal tiek nenersiu toki dideli sakiciu nezinau kiek laiko reiktu nerti ir kokios dideles eglutes reiktu. Galvoju 50 gal uzteks
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 10 30, 15:50)
na as gal tiek nenersiu toki dideli sakiciu nezinau kiek laiko reiktu nerti ir kokios dideles eglutes reiktu. Galvoju 50 gal uzteks
Ne, ten ne nertos buvo o iškarpytos. kai grįšiu namo paskui pabandysiu paieškoti nuotraukos. Bet ir tų snaigių kai reikėjo karpyti atsimenu kad ir mama ir sesuo ir tetos padėjo karpyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 10 30, 12:54)
Ne, ten ne nertos buvo o iškarpytos. kai grįšiu namo paskui pabandysiu paieškoti nuotraukos. Bet ir tų snaigių kai reikėjo karpyti atsimenu kad ir mama ir sesuo ir tetos padėjo karpyti
Tai as supratau, kad ten karpytos snaiges buvo isivaizduoju toks kiek vaizdas grazus turejo but jei rasi butinai ikdek idomu pasiziuret bus.
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 10 30, 17:56)
Tai as supratau, kad ten karpytos snaiges buvo isivaizduoju toks kiek vaizdas grazus turejo but jei rasi butinai ikdek idomu pasiziuret bus.
Būtinai pažiūrėsiu kai grįšiu
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 10 30, 13:54)
Butinai paieskok foto as irgi noriu prikarpyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 10 31, 08:54)
Butinai paieskok foto as irgi noriu prikarpyti
Aš dabar guliu ligoninėj, tai teks palaukti kol grįšiu namo
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 10 31, 06:57)
Aš dabar guliu ligoninėj, tai teks palaukti kol grįšiu namo
vargsiuke laikykis ir sveik
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 10 31, 09:28)
vargsiuke laikykis ir sveik
Nieko baisaus, jau tiiuosi kad šiandien paleis nes ilgokai esu. Dar juokauju kad kaip sanatorijoj jaučiuosi, kambarių tverkyti nereikia, į darbą nereikia, valgyt į lovą atneša
QUOTE(*Širdelė* @ 2007 10 31, 06:32)
Nieko baisaus, jau tiiuosi kad šiandien paleis nes ilgokai esu. Dar juokauju kad kaip sanatorijoj jaučiuosi, kambarių tverkyti nereikia, į darbą nereikia, valgyt į lovą atneša
sveik sveik sveik, su visais patogumais tai gerai gal juokingais atrodysiu tai ir kompiuteri turi palatoj su internetu? kaip grisi labai lauksim nuotraukytes
Labas,supermamos,nors Kalėdos dar toli,bet jau norisi apie tai kalbėtis.
Aš pernai buvau padariusi tokią dekoraciją:reikia mežio šakos,kuo daugiau išsišakojusios-gražiau atrodo, ją apklijuoti sutrupintu putų polistirolu.Aš kokią nors dėžutę sutarkuoju su tarka.(nu įsielektrina nerealiai viskas,po daug siurbti reik )Reikia medžių lapų,tiek kiek norisi,juos nupurškiau sidabriniu aerozoliu,ar kaip jis ten,ir ant siūlų rišti,kabinti ant tos šakos,na kad kabėtų nevienodų ilgių dariau.Visą šaką kabinau virš šviestuvo:na man labai gražiai atrodė.
Daug prirašiau,gal supratot ką norėjau pasakyt.
Aš pernai buvau padariusi tokią dekoraciją:reikia mežio šakos,kuo daugiau išsišakojusios-gražiau atrodo, ją apklijuoti sutrupintu putų polistirolu.Aš kokią nors dėžutę sutarkuoju su tarka.(nu įsielektrina nerealiai viskas,po daug siurbti reik )Reikia medžių lapų,tiek kiek norisi,juos nupurškiau sidabriniu aerozoliu,ar kaip jis ten,ir ant siūlų rišti,kabinti ant tos šakos,na kad kabėtų nevienodų ilgių dariau.Visą šaką kabinau virš šviestuvo:na man labai gražiai atrodė.
Daug prirašiau,gal supratot ką norėjau pasakyt.