Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 24 spalio 2007 - 18:22
sveikutes, kaip cia tylu niekas nieko neraso jau as tai toliau su angeliukais ir snaigytem darbuojuosi. Ziuresim kie as cia ju prinersiu iki kaledu.
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 10 26, 14:29)
sveikutes, kaip cia tylu niekas nieko neraso jau as tai toliau su angeliukais ir snaigytem darbuojuosi. Ziuresim kie as cia ju prinersiu iki kaledu.

Gražu būtų visai eglei biggrin.gif
Atsakyti
tai stengsiuosi prinert eglutei ir as isivaizduoju kad turetu but grazu
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 10 26, 14:29)

Aš dar darbelių nepradėjau, pirma noriu teises išsilaikyti, o tada visas mano dėmesys bus Kalėdiniams darbeliams mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes!

Norejau pasiteirauti, gal kuri is jusu galetu atsiust man angeliuku ir snaiguciu nerimo schemas? Buciau labai dekinga aciuks.gif sweet_gg2003@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Deidra @ 2007 10 29, 00:59)
Sveikutes!

Norejau pasiteirauti, gal kuri is jusu galetu atsiust man angeliuku ir snaiguciu nerimo schemas? Buciau labai dekinga aciuks.gif  sweet_gg2003@yahoo.com

Šitoj temoj buvo nuoroda, paieškok mirksiukas.gif
Atsakyti
As dar atsiputus laukiu, kad dar daug laiko yra iki Kaledu, bet uzsukus pas jus tiek ideju visokiu prisirinkau, kad dabar kazi ar spesiu iki svenciu visko prisigamint biggrin.gif
Pirmiausia tai bandysiu nert angeliuka, nes man labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra @ 2007 10 28, 21:59)
Sveikutes!

Norejau pasiteirauti, gal kuri is jusu galetu atsiust man angeliuku ir snaiguciu nerimo schemas? Buciau labai dekinga aciuks.gif  sweet_gg2003@yahoo.com

sveikute, taip yra cia nuorodeliu pasiziurek 29 puslapiukyje ten geras adresiukas aiskut ik tiek kad nera schemuciu o nuotraukytes tik kaip nerti bet aisku viskas as pagal taip neriu angeliuku ir snaiguciu.
Atsakyti
Tiek daug idomiu minciu prisirinkau, kokios jus saunuoles thumbup.gif As taip pat siais metais noriu kazka pati pagaminti namu puosybai kaledoms smile.gif Gavoju susukti is kardono forma (kaip eglutei ant kurios klijuojate vatos tamponelius - tokia gal irgi pasidarysiu smile.gif ) ir ja apklijuoti visokiais kankoreziukais, obuoliukais, mazais zaisliukais, uogytem, bet ar lipalas laikys, kaip jums atrodo? g.gif
Atsakyti
na taip cia visko daug tik daryt ir daryt, bet siemet daug nedarysiu papuosimu tik angeliukus neriu ir snaigutes parvesiu i Lietuva pas mama eglute papuosiu smile.gif
tik va klausimas iskilo merginos kiek galvojat prinert ju reik, kad eglute pasipuostu?
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 10 30, 12:44)
na taip cia visko daug tik daryt ir daryt, bet siemet daug nedarysiu papuosimu tik angeliukus neriu ir snaigutes parvesiu  i Lietuva pas mama eglute papuosiu smile.gif
tik va klausimas iskilo merginos kiek galvojat prinert ju reik, kad eglute pasipuostu?

Aš atsimenu mes kažkada dar mokykloje kai puošėm aktų salę, tai ant lubų kabinot prikarpytas snaiges. Paskui pažiūrėsiu gal dar nuotrauka yra kur. Bet vaizdas tikrai gražus, kada nuo lubų vien snaigės krenta visokiausio dydžio. Bandėm skaičiuoti tai radom virš 15000. Šiemet galvoju mažyčių snaigių prikarpyti ir pakabinti savo vaikino kambaryje
Atsakyti