Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(raganaite2005 @ 2007 10 06, 12:40)
patarkit kur angeliuka grazu rasti nunert

galiu patart,tik kad vokiskai ax.gif bet daug paveiksleliu,gal suprasi
nertas angeliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Graž*Kia @ 2007 10 04, 00:11)

O kokie bus sekantys metai? Gal kažką ta tema pasiūlysit? 4u.gif  mirksiukas.gif

Žiurkės mirksiukas.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 10 07, 11:45)
galiu patart,tik kad vokiskai  ax.gif bet daug paveiksleliu,gal suprasi
nertas angeliukas  4u.gif

Dėkui, ten neblogų minčių yra bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis, dekui uz nuoroda vaizdziai parodyta, reiks pabandyt nert tikiuosi pasiseks, labai simpatiskas angelius smile.gif
Atsakyti
Kelios idėjos Kalėdų snaigėms nerti...

user posted image - user posted image - user posted image - user posted image - user posted image - user posted image - user posted image
Atsakyti
Laba, na labai grazios snaiges , bet ir taip ir taip ziurinejau schemutes labai sudetinga. Sunku nerti tokias snaiges smile.gif
Atsakyti

O kokie bus sekantys metai? Gal kažką ta tema pasiūlysit? 4u.gif mirksiukas.gif [/i]
[/quote]

2008 - ZIURKES METAI
Atsakyti
Jei labai norisi- viskas įmanoma. Ir sudėtingos snaigės bus tikrai įkandamos. O aš pradėjau nerti staltiesę. Išminties semiuosi iš įvairių servetėlių, staltiesėlių, dėlioju pakaitom raštus ir tikiuosi gražaus rezultato biggrin.gif
Atsakyti
Laba, oj zinokit kaip uzsikabinau su nertais Kalediniais angeliukais labai gera adresiuka dave Wolke saunuole dar karta aciu 4u.gif reiks prinert ivairiu ir eglute papuosti turetu sauniai atrodyti. Galesiu parodyti kaip gavosi jei padesit ikelt nuotraukytes, nes dar nekarto nekelus i cia nuotraukos ax.gif
Atsakyti
O nezinot kokia siemet tos ziurkes spalva bus? smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau si foruma ir tokia Kaledine nuotaika apeme....vel mintyse jaukiai papuosti silti namai, sniegas (tikekimes jo bus), dovanu pakavimas, kalediniai kepiniai (kuriu nemoku... biggrin.gif ).....miela 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, na tai daugiau ir nebus ideju kaledom mane jau irgi patrauke kaledo. Pernai buvau tureklus laiptu papuosusi su raudonais kalediniais batukaisant virvutes prikabinau ir nuleidau galiu imest nuotrauka tik padekit ar papasakokit ar kam i emaila galiu imest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2007 10 12, 11:37)
sveikutes, na tai daugiau ir nebus ideju kaledom mane jau irgi patrauke kaledo. Pernai buvau tureklus laiptu papuosusi su raudonais kalediniais batukaisant virvutes prikabinau ir nuleidau galiu imest nuotrauka tik padekit ar papasakokit ar kam i emaila galiu imest smile.gif

Būtų įdomu pamatyt nuotrauką bigsmile.gif
Įmesk man į neringa.vep@mail.ru patalpinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti