Laba,labai jau viskas cia grazu ir as viena eglute jau pasidariau is kosmetiniu vatos rutuliuku... Labai O gal kas gali man pasakyti kaip vaza ar egles saka apauginti druska?? labai atrodo...
QUOTE(kibirkstele* @ 2006 12 17, 21:12)
Laba,labai jau viskas cia grazu ir as viena eglute jau pasidariau is kosmetiniu vatos rutuliuku... Labai O gal kas gali man pasakyti kaip vaza ar egles saka apauginti druska?? labai atrodo...
Vaza taip dariau: vanduo +daug druskos į vaza ir kart nuo karto pamaišyt.O šaką reikia į stiprų druskos tirpalą pamirkyt porai dienų
QUOTE(Atlante @ 2006 12 17, 19:26)
Pasipuosem ka tik eglute, pasirodome
vietoj blizgančios girliandos dėrėtų geriau koks rafijos pluoštas ar pan.
(yra floristinėse parduotuvėse arba bet kur, kur puokštes gamina), nes žaisliukai gražūs, bet girlianda "užmuša" juos
QUOTE(Elena @ 2006 12 17, 20:29)
Vaza taip dariau: vanduo +daug druskos į vaza ir kart nuo karto pamaišyt.O šaką reikia į stiprų druskos tirpalą pamirkyt porai dienų
Labai aciu uz atsakyma! Dar tik pasitikslinu i pacia vaza padarei ta misini, ir ji is isores apauga ar tik is vidaus? O kiek laiko reikia laikyti?
QUOTE(kibirkstele* @ 2006 12 18, 10:31)
Labai aciu uz atsakyma! Dar tik pasitikslinu i pacia vaza padarei ta misini, ir ji is isores apauga ar tik is vidaus? O kiek laiko reikia laikyti?
Į pačia vazą dariau.Apauga ir išorė ir vidus.Laiko reikia nemažai...gal kokiu porą mėnesiu...O šakos tai 2-3 dienos užteks
Kalėdinės idėjos - gal kas pasinaudos. Aš pati nusipyniau iš kėnio šakų ilgą girliandą židinio atbrailai, papuošiau džiovintomis rožėmis (susidziovinau nuo gimtadienio) , dirbtiniais obuoliukais (pirkau pernai Maksimoje) ir uogytėmis (pirkau siemet RIMi) . Kai tik is vyro atimsiu fotoaparata - imesiu nuotrauka. Pradejau pinti vanika lauko durims, bet pritrukau saku.
Dabar mastau, ar iseitu man toks vainikas, kaip pirmas toje nuorodoje, tik ne is sausaini, bet is vaikisko plastilino formeliu
Dabar mastau, ar iseitu man toks vainikas, kaip pirmas toje nuorodoje, tik ne is sausaini, bet is vaikisko plastilino formeliu
Sveikos forumietes, na jus ir saunuoles labai daug graziu daikcuku prigaminote, deja as tam nesu sutverta, taigi dekoruosiu labai paprastai, turiu purskiamo sniego noriu apipurksti langa bet neturiu jokiu sablonu tam gal kas turite?
QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 16, 00:37)
siandien klaipedos akropolyje apsalau,pamaciau dvi tokias is lapeliu eglutes, kokio metro aukscio ant vielinio tinklo,i kugi susukto ,tik nepaziurejau,kaip pritvirtinta,gal ten MYLI-NEMYLI minti irgi kazkas panaudojo
Neeee, tai aš jų mintis panaudojau
O dar sugalvojau, kad šampano, vyno butelius galima taip papuošti - bus gražu į svečius einant nusinešti.
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 18, 15:15)
O dar sugalvojau, kad šampano, vyno butelius galima taip papuošti - bus gražu į svečius einant nusinešti.
va cia tai rimtai mintis liuxiška
gal kuri nors zinot kaip balionus padaryti taip kai buna arka susukta? gabios cia esat visos
cia foto yra kaip man reikia
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 18, 09:49)
vietoj blizgančios girliandos dėrėtų geriau koks rafijos pluoštas ar pan.
(yra floristinėse parduotuvėse arba bet kur, kur puokštes gamina), nes žaisliukai gražūs, bet girlianda "užmuša" juos
Dekui uz patarima, pameginsiu
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 18, 16:15)
kokia cia geda,saunuole paziurek,kaip isspopuliarejo ,tuoj kas nors i masine gamyba paleis,o kaip prie tos vielos ,negi su siulu ten kankinosi risdamos???