Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(nneringa @ 2006 12 15, 20:12)
aš bandau sau kalėdinę nuotaiką kelt  doh.gif
(pasiskolinau įdėją  blush2.gif )

tikrai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif
gal kas galit trumpai instrukciją surašyt,kaip tokius dalykus gamint?
Atsakyti
labai gražūs jūsų darbeliai...aš tiesiog sužavėta thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi pasidariau eglutę iš kosmetinių lapelių. Kaip pirmam kartui man labai gražu. Ačiū už idėją mirksiukas.gif
Atsakyti
SAUNUOLES
Tiek nuostabiu ideju susirasiau i knygute.Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 16, 10:00)
tikrai labai gražu thumbup.gif  thumbup.gif
gal kas galit trumpai instrukciją surašyt,kaip tokius dalykus gamint?

Paimti storesnio popieriaus (aš radau seną didelį maišą nuo dovanų blush2.gif ), jį susukti į kūgį (kad neišsileistų sulipinau lipnia juosta), paskui ėmiau lipalo (čia tokie balti klijai, apie kuriuos vis kalbat, bet niekas pavadinimo nežino biggrin.gif ), paterlioji ir lipini tuos lapelius - labai lengvai prilimpa ir gerai laikosi. Puošiau karoliukais, nukirptais nuo girliandos (tikrai visose parduotuvėse jų būna), kurie irgi labai lengvai prilimpa.
Dariau iš dviejų rūšių diskelių: vienų krašteliai buvo suspausti, o kitų ne, tokie pasipūtę, matėsi sluoksniai, tai pirmieji kur kas geriau atrodė ax.gif

nneringa, o kaip jūs padarėt ant pirmos ir antro eglutės diskelių tuos brūkšniukus (kaip koldūnus su šakute užspaudžiant biggrin.gif )? Ar čia jau buvo? g.gif

Prie kalėdinių idėjų prirašysiu ir porą savo: prieš kelias savaites buvau miške, radau gražią šaką ir ją nupurškaiu sidabriniais dažais (su jais gražiausiai gaunasi), folija aplipinau žvaigždutes iš kartono (formą atspausdinau ir MS Word, o paskui ant pakelio nuo košės perpaišiau ir iškirpau) ir su siūlu prikabinau + porą nedidelių raudonų bumbulų, mažų varpelių ir gaunasi tokia neįprasta ir akivaizdžiai kalėdinė dekoracija biggrin.gif Šaką įstačiau į sunkią vazą (kad neapvirstų), kurią šiek tiek apdėjau raudonu plaušu ax.gif
Galima pasigaminti butaforinių dovanų - paprastą dėžutę supakuoti į dovanų popierių, perrišti kaspinu ir kur nors padėti cool.gif
Iš miško parsinešiau porą kempinių (tokie grybai, augantys ant medžių), į vieną prismaigsčiau mažų eglės šakučių ir šakelių su bruknėmis (irgi radau miške), o kitą į vidurį įkišau eglės konkorėžį, apdėjau samanom ir apsukau raudonu plaušu 4u.gif
Tokios mano dekoracijos kol kas 4u.gif

Papildyta:
Nuotraukos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 16 gruodžio 2006 - 17:13
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2006 12 15, 17:52)
Na, klijais iš pistoleto, kur dedasi klijų lazdelės, jos įkaista ir po to išbėga karšti klijai  (mano paprastas - pirktas Senukuose už 3,9 Lt). Reiks paieškoti tų baltų, įsivaizduoju kokių, na bet Senukuose ir Maximoje nemačiau. Dar laiko yra, pažiūrėsiu kitose parduotuvėse.
Snaigės labaaaaiiii gražios.  4u.gif

Tie klijai PVA vadinasi, kanceliarinių prekių parduotovėse yra pirkt...user posted image
O šakos, galima ir pušies, mirkom į stiprų druskos tirpalą, paliekam porai dienų ir ištraukiam...Labai gražios būna..su šekšnu..
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 12 16, 17:34)
nneringa, o kaip jūs padarėt ant pirmos ir antro eglutės diskelių tuos brūkšniukus (kaip koldūnus su šakute užspaudžiant  biggrin.gif )? Ar čia jau buvo?  g.gif

Papildyta:
Nuotraukos

nezinau,kaip neringa dare,bet as suguldyciau juos viena ant kito taip,kad liktu krastelis ir nupurksciau dazas,manau taip ir dare ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo architekte.lina: 17 gruodžio 2006 - 00:27
QUOTE(architekte.lina @ 2006 12 17, 00:26)
nezinau,kaip neringa dare,bet as suguldyciau juos viena ant kito taip,kad liktu krastelis ir nupurksciau dazas,manau taip ir dare  ax.gif

Tai spalvotų kraštelių kilmė man aiški, bet tie krašteliai dar taip rantyti, grynai kaip koldūną užspaudus su šakute. Būtent tai man ir neaišku g.gif
Atsakyti
Mano puokštės ax.gif

http://public.fotki....ginia/puokstes/
Atsakyti
Pasipuosem ka tik eglute, pasirodome ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 12 17, 13:04)
Tai spalvotų kraštelių kilmė man aiški, bet tie krašteliai dar taip rantyti, grynai kaip koldūną užspaudus su šakute. Būtent tai man ir neaišku  g.gif

paprasčiausiai pakarpiau mirksiukas.gif po kelis sudėjus...tada reik daugiau jėgos kerpant - tada labiau matos įkirpimai blush2.gif
Atsakyti