QUOTE(Limcamca @ 2006 12 16, 10:00)
tikrai labai gražu
gal kas galit trumpai instrukciją surašyt,kaip tokius dalykus gamint?
Paimti storesnio popieriaus (aš radau seną didelį maišą nuo dovanų
), jį susukti į kūgį (kad neišsileistų sulipinau lipnia juosta), paskui ėmiau lipalo (čia tokie balti klijai, apie kuriuos vis kalbat, bet niekas pavadinimo nežino
), paterlioji ir lipini tuos lapelius - labai lengvai prilimpa ir gerai laikosi. Puošiau karoliukais, nukirptais nuo girliandos (tikrai visose parduotuvėse jų būna), kurie irgi labai lengvai prilimpa.
Dariau iš dviejų rūšių diskelių: vienų krašteliai buvo suspausti, o kitų ne, tokie pasipūtę, matėsi sluoksniai, tai pirmieji kur kas geriau atrodė
nneringa, o kaip jūs padarėt ant pirmos ir antro eglutės diskelių tuos brūkšniukus (kaip koldūnus su šakute užspaudžiant
)? Ar čia jau buvo?
Prie kalėdinių idėjų prirašysiu ir porą savo: prieš kelias savaites buvau miške, radau gražią šaką ir ją nupurškaiu sidabriniais dažais (su jais gražiausiai gaunasi), folija aplipinau žvaigždutes iš kartono (formą atspausdinau ir MS Word, o paskui ant pakelio nuo košės perpaišiau ir iškirpau) ir su siūlu prikabinau + porą nedidelių raudonų bumbulų, mažų varpelių ir gaunasi tokia neįprasta ir akivaizdžiai kalėdinė dekoracija
Šaką įstačiau į sunkią vazą (kad neapvirstų), kurią šiek tiek apdėjau raudonu plaušu
Galima pasigaminti butaforinių dovanų - paprastą dėžutę supakuoti į dovanų popierių, perrišti kaspinu ir kur nors padėti
Iš miško parsinešiau porą kempinių (tokie grybai, augantys ant medžių), į vieną prismaigsčiau mažų eglės šakučių ir šakelių su bruknėmis (irgi radau miške), o kitą į vidurį įkišau eglės konkorėžį, apdėjau samanom ir apsukau raudonu plaušu
Tokios mano dekoracijos kol kas
Papildyta:
Nuotraukos