Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(fillette @ 2006 12 15, 12:19)
Mergaites, o gal kas turi tos eglutes pavyzdeli pvz, nuotrauka kokia? Na tos eglutes kur pacios darotes? aciu.
Papildyta:
..oii atsiprasau radau keleta paveiksleliu kitame puslapyje  blush2.gif

perskaityk visą temą rasi daug info kur pasižiūrėti ir kaip pasidaryti.
Atsakyti
o kaip džiovinat apelsinus papuošimams? SUpjaustot paprastai ir sudžiovinat ar yra kokių paslapčių ax.gif
Papildyta:
radau čia kažką
Atsakyti
Man labai ziauriai atrodo, kai prie lango deda degancias elektrines zvakes, nu šermenys primena, negaliu doh.gif
O vakar maciau stomatologinis kabinetas "ispuostas" ant kiekvieno lango prideta tu paciu elektriniu zvakiu... tai pirma mintis sovusi i galva: ŠARVOJIMO SALE" doh.gif doh.gif doh.gif

Is didelio rasto isejo is krasto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nenormali @ 2006 12 15, 15:51)
Man labai ziauriai atrodo, kai prie lango deda degancias elektrines zvakes, nu šermenys primena, negaliu  doh.gif 
O vakar maciau stomatologinis kabinetas "ispuostas" ant kiekvieno lango prideta tu paciu elektriniu zvakiu... tai pirma mintis sovusi i galva: ŠARVOJIMO SALE"  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Is didelio rasto isejo is krasto  doh.gif

na nereikia taip žiauriai biggrin.gif pernai pamenu Rygoj jos buvo labai populiarios, ištiesų tai tik stereotipas, kad šermenys, juk net elementari deganti žvakutė kitam gali priminti vėlines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2006 12 14, 19:14)

O kaip suprast karšti klijai  g.gif

Na, klijais iš pistoleto, kur dedasi klijų lazdelės, jos įkaista ir po to išbėga karšti klijai (mano paprastas - pirktas Senukuose už 3,9 Lt). Reiks paieškoti tų baltų, įsivaizduoju kokių, na bet Senukuose ir Maximoje nemačiau. Dar laiko yra, pažiūrėsiu kitose parduotuvėse.

Snaigės labaaaaiiii gražios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2006 12 15, 16:10)
na nereikia taip žiauriai biggrin.gif pernai pamenu Rygoj jos buvo labai  populiarios, ištiesų tai tik stereotipas, kad šermenys, juk net elementari deganti žvakutė kitam gali priminti vėlines ax.gif

Prieš kelias dienas pravažiavau pro Rygos šoną,ir kiek spėjau pamatyt tai vos ne prie kiekvieno lango pastatytas po tas trikampis,iš pradžių nesupratau kas ten yra,tik poto parduotuvėj pamačiau.Bet kažkaip keistai,kad kiekvienam name prie kiekvieno lango pridėliota tokių,iš tolo naktį tai visai nieko atrodo biggrin.gif
Atsakyti
aš bandau sau kalėdinę nuotaiką kelt doh.gif
(pasiskolinau įdėją blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2006 12 15, 21:12)
aš bandau sau kalėdinę nuotaiką kelt  doh.gif
(pasiskolinau įdėją  blush2.gif )

nerealiai thumbup.gif Jauciu ir as neiskesiu, o tokia eglute pabandysiu pasigaminti ax.gif O kokiais klijais klijuojat?

Siai idejai tikrai I vieta!!!
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2006 12 15, 20:12)
aš bandau sau kalėdinę nuotaiką kelt  doh.gif

labai grazu thumbup.gif wub.gif o is ko ir kaip cia padaryta? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nenormali @ 2006 12 15, 21:01)
labai grazu  thumbup.gif  wub.gif  o is ko ir kaip cia padaryta?  bigsmile.gif  blush2.gif

iš makiažo valymo skrituliukų (tamponėlių)
Atsakyti
siandien klaipedos akropolyje apsalau,pamaciau dvi tokias is lapeliu eglutes, kokio metro aukscio ant vielinio tinklo,i kugi susukto ,tik nepaziurejau,kaip pritvirtinta,gal ten MYLI-NEMYLI minti irgi kazkas panaudojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2006 12 15, 22:31)
iš makiažo valymo skrituliukų (tamponėlių)

Prasau, paaiskinti man kaip jus tuos tamponelius suklijuojat? g.gif man jie griuva doh.gif
Gal reikia "kamieno" blush2.gif
Atsakyti