Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(Delusion @ 2006 12 14, 15:00)
O kas tie taškiukai, kuriais papuošta eglutė iš vatos rutulelių?

Čia karoliukai mirksiukas.gif
Ryt bus nuotraukos, labai šiandien dirbu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, na Jūs ir šaunuolės thumbup.gif , aš taip pat pasinaudojau idėja ir pasidariau eglutę iš vatos rutuliukų.
Taip pat iš storesnio popieriaus susukau kūgį, apvyniojau folija ir apklijavau mažytėmis žvaigždutėmis - paprasta ir gražu.

QUOTE(Elena @ 2006 12 14, 16:25)
Čia karoliukai  mirksiukas.gif
Ryt bus nuotraukos, labai šiandien dirbu  lotuliukas.gif 

Sveika, norėjau paklausti iš kokių siūlų darei eglutę ir kokiais klijais tepei. Aš dariau iš paprastų siuvimo siūlų, tepiau karštais klijais, šiaip ne taip popierinį kūgį ištraukiau, bet eglutė susmego , gaila laiko...... sad.gif Bet vistiek noriu pasidaryti ir papuošti namus.
Atsakyti
aš kaip suprantu kad karoliukai 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 14, 10:50)
Su tokia guma kaip plastelinas, bet ji nepalieka žymių. O laikosi gerai, galima ir įvairius kitus dalykus prie tapetų klijuoti ir pan.Yra kanceliarinėse.

Net neįsivaizduoju .... reiks paieškot, o kaip ji vadinasi ar atrodo ? g.gif

QUOTE(Elena @ 2006 12 14, 11:04)
O kitą eglutė, nepatikėsit, iš šepečio indams plauti  lotuliukas.gif  Apkarpytas, apipurkštas ir psio...

Čia tai geras, thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ir iš kur mamkos tokias idėjas traukia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2006 12 14, 15:34)
folija ir apklijavau mažytėmis žvaigždutėmis - paprasta ir gražu.
Sveika, norėjau paklausti iš kokių siūlų darei eglutę ir kokiais klijais tepei. Aš dariau iš paprastų siuvimo siūlų, tepiau karštais klijais, šiaip ne taip popierinį kūgį ištraukiau, bet eglutė susmego , gaila laiko......  sad.gif  Bet vistiek noriu pasidaryti ir papuošti namus.

Taip, siūlai paprasti.O klijai tokie balti, kaip ten jie vadinasi...nu pamiršau doh.gif balti kaip pienas, ir nuo klijų kai išdžiūna stovi tvirtai unsure.gif Man dar liko nuo pernai metų tokių eglučių...
O kaip suprast karšti klijai g.gif
Atsakyti
Na rodau savo snaigės.Padariau gal 20 doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2006 12 15, 07:47)
Na rodau savo snaigės.Padariau gal 20  doh.gif

user posted image

doh.gif aš vakar nagrinėjau nagrinėjau kaip jas padaryt, niekaip nesupratau.... paveiksliukai pavyzdy maži, dabar kai Tavo didelę pamačiau, supratau, kad nuo pat pradžių ne taip dariau. Pamačius Tavo, pasidarė viskas aišku. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 15 gruodžio 2006 - 08:44
QUOTE(Delusion @ 2006 12 15, 09:40)
doh.gif aš vakar nagrinėjau nagrinėjau kaip jas padaryt, niekaip nesupratau.... paveiksliukai pavyzdy maži, dabar kai Tavo didelę pamačiau, supratau, kad nuo pat pradžių ne taip dariau. Pamačius Tavo, pasidarė viskas aišku. Dėkui  4u.gif

As galiu padeti, nes irgi tokias dariau mirksiukas.gif

Darbo schema cia
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2006 12 15, 08:54)
As galiu padeti, nes irgi tokias dariau  mirksiukas.gif

Darbo schema cia

ačiū, čia išvis labai aišku, nes vakar kur buvau radus nuorodą, tai nei aprašyta aiškiai, nei parodyta. čia iš foto jau viskas aišku, tik sulenkt rekomenduojama du kart trikampį, tada įkirpt patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2006 12 14, 15:00)
O kas tie taškiukai, kuriais papuošta eglutė iš vatos rutulelių?

As neturejau karoliuku, tai susukau is folijos rutuliukus ir prilipdziau... biggrin.gif. Gaila neturiu su kuo nufotografuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuasta: 15 gruodžio 2006 - 11:40
QUOTE(ajas @ 2006 12 15, 08:54)
As galiu padeti, nes irgi tokias dariau  mirksiukas.gif

Darbo schema cia

su tom jūsų snaigėm, aš vakar galutinai supratau, kad ne man lankytis darbščiųjų rankų būrelyje doh.gif susipainiojau ir tiek lotuliukas.gif geriau aš iš tolo jūsų darbais džiaugsiuosi 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o gal kas turi tos eglutes pavyzdeli pvz, nuotrauka kokia? Na tos eglutes kur pacios darotes? aciu.
Papildyta:
..oii atsiprasau radau keleta paveiksleliu kitame puslapyje blush2.gif
Atsakyti