Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(murzinyte @ 2006 12 13, 21:16)
Pasinaudojau ir aš kosmetinių lapelių eglutės idėja  4u.gif

Ir aš pasinaudojau ax.gif Kaip paėme azartas, tai gal 6 padariau lotuliukas.gif
Dekui už idėją 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2006 12 14, 08:11)
Ir aš pasinaudojau  ax.gif Kaip paėme azartas, tai gal 6 padariau  lotuliukas.gif
Dekui už idėją  4u.gif

user posted image

Kaip gražu wub.gif thumbup.gif

Arch. Lina, mano vyras ir jo brolis architektai - tai taip ir vadina tuos peiliukus (nebūtinai iš maximos) - nes jų pagalba visi maketai daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Elena,2006 12 14, 08:11]
[color=darkviolet]Ir aš pasinaudojau ax.gif Kaip paėme azartas, tai gal 6 padariau lotuliukas.gif

labai gražios eglutės rolleyes.gif o iš ko darei tą tokią ištisinią,ne iš kosmetinių lapelių,jai gali iš arčiau nufotografuoti mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 14 gruodžio 2006 - 10:05
elena,

niu grazus miskelis,man ir toks noras uzejo dar kazka daryti,turbut teks apstatyti namus eglaitem ax.gif

bitute,

manau,ta pirktine,nes tevam dovanojau tokia kazkada ,o padaryti ,reiketu galva pasukti g.gif

Papildyta:
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 14, 10:22)
Kaip gražu  wub.gif  thumbup.gif

Arch. Lina, mano vyras ir jo brolis architektai - tai taip ir vadina tuos peiliukus (nebūtinai iš maximos) - nes jų pagalba visi maketai daryti  lotuliukas.gif

mes tai prisipirke is visur ivairiausiu peiliu,kaip kokie chirurgai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo architekte.lina: 14 gruodžio 2006 - 10:38
vsio, siandien kaip tik relaxas man po darbo, nesimokysiu tai darytiu ta eglute wub.gif o kaip ju darosi? ant kokio susukto porieriaus klijuojat? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 14, 11:39)
vsio, siandien kaip tik relaxas man po darbo, nesimokysiu tai darytiu ta eglute  wub.gif o kaip ju darosi? ant kokio susukto porieriaus klijuojat?  g.gif  mirksiukas.gif

ant kartonelio,susuki ji i kugiuka ir valei,man myli nemyli tokia fainiausia buvo eglute,tik nesupratau,ten turbut netaisyklingas kugis g.gif net tokia tikroviskesne
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 12 13, 15:55)
O kaip tu tas kabančias dekoracijas pritvirtinai prie staktos (ar kaip ten ji vadinasi) ?  g.gif

Su tokia guma kaip plastelinas, bet ji nepalieka žymių. O laikosi gerai, galima ir įvairius kitus dalykus prie tapetų klijuoti ir pan.Yra kanceliarinėse.
Atsakyti
o kaip tokia eglutes forma isgauti?kad butu ne visai taisyklinga? ten gal suruliotas popierius i toki lyg kugis auksta ir siaura?
Atsakyti
Pagrindą dariau iš kartono.Sutvirtinau su lipnią juostą.Dabar dar nupirkau konfeti aukso ir sidabro spalvos snaigės tokios.Manau bus gražu eglutei...
O kitą eglutė, nepatikėsit, iš šepečio indams plauti lotuliukas.gif Apkarpytas, apipurkštas ir psio...Tik reikia balto ir didelio.Čia iš pernai metu...
Nuotraukos iš arčiau:
www.foto.lt
vardas:Elenka
slaptažodis: elenka
spausti kur mano nuotraukos
Atsakyti
thumbup.gif
nu su šepečiu tai idėja thumbup.gif ir atrodo gerai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 12 14, 12:06)
thumbup.gif
nu su šepečiu tai idėja  thumbup.gif ir atrodo gerai biggrin.gif  bigsmile.gif

nezinau,is kur jus taip sugalvojat!!! wub.gif Lietuves ne tik graziausios ,bet ir gudriausios 4u.gif 4u.gif Darysiu Elenos eglute is sepecio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo architekte.lina: 14 gruodžio 2006 - 11:34
O kas tie taškiukai, kuriais papuošta eglutė iš vatos rutulelių?
Atsakyti