Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošit namus Kalėdoms?

QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 12, 09:27)

Labai grazu thumbup.gif
As tai neprisiruosiu kazkaip tokiem darbams schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 12 11, 14:02)
Kur gaunate gražių kankorėžių? Savaitgalį buvau pušyne, tai nieko neradau gražaus  g.gif

O tai ko tie negražūs tai neišsiskleidę g.gif Labai greitai juos galima pagražint. Įdėk trumpam į orkaitę doh.gif greitai jie išsiskleidžia, trumpiau pakaitinsi mažiau išsiskleis, ilgiau - daugiau.
Atsakyti
niu ir gražiai čia jūs visos pridarot! aš žaviuosi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 12, 08:27)

labai labai grazu... ziurau n-tajy karta ir galvoju gal paciai imtis darbo, bet nera jegu doh.gif
Atsakyti
sveikos,pagaliau galiu vel naudotis savo kompu ,beveik savaite nebuvo interneto,tai negalejau ideti pazadetu dalyku,o dabar kai prirasysiu,tai atsibos sakityti lotuliukas.gif
vilnietes irgi gali apsilankyti zalioje stoteleje,kazkas minejo,kad
klaipedoje gera parduotuve,tai ir vilniuje tokia turim prie kalvariju
turgaus,tikrai man ten patiko,radau minciu ir floristiniu medziagu
mirksiukas.gif taip pat nezinau,ar kituose miestuose yra erbi parduotuves,ten labai pigiai apsipirkau kalediniu lempuciu ir kitokiu grozybiu,kazkaip tos prekes ziauiai nukainuotos,nes pazeisti ipakavinai ir kartais pacios prekes buna pazeistos ,ar ko truksta,bet pasiknisus stai ka nusipirkau uz 3lt dydis,kad isivaizduotumet 30x30cm

user posted image

norejau paklausti apie floristinius klijus,ar jie
brangus?nes manau radau zymiai pigesni varianta senukuose,ir patogu
naudoti,tik be sautuvo lotuliukas.gif 1litras kainuoja apie 13lt ir
vadinasi "KLIJAI TITAN S" buna su zaliu virsum ir su raudonu,tai nieko
nesiskiria yra ir mazesnio kiekio ,puses litro.Beje jie ne kliju
skyriuje ,o prie grindu laminatu,liuks klijukai!!! thumbup.gif cia keliatas
paveiksliuku,kurie paskatino imtis darbo

user posted image

o sita gal pacios pasigaminti sugalvosit

user posted image

man taip patiko tie elniai,kad persibraiziau nuo paveikslelio
konturus,siek tiek paredagavau ir pagaminau,stai manosios rogutes,o
kokioje mokykloje isvis galima didelias padaryti ax.gif ,tik reikia
kieto kartono,mano is 3mm storio

user posted image

stai truputi kitaip papuosti tie patys elniai

user posted image

dar viena ideja labai lengvai igyvendinama turint vielos ir floristinio plauso,reikia atsiplesti smoteli pluosto parutulioti tarp delnu ir ji tankiai sukti apie vielini kontura,o konturus persikopijavau nuo man patinkanciu paveiksliuku,pirma konturai po to darbu nuotraukos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Papildyta:
kitas ismislas -man labai nepatiko viena dovana praeitais metais,galvojau,ka cia su ja padarius,gal kur matete buna ivairiu konturu su blizganciu fonu ir konturas iskaisytas lemputem,tai lempeles nuemiau,teko nupjaustyti issikisusius laikiklius ir visa apvyniojau dirbtinu raudonu kailiu,stai

user posted image

man labiausiai patiko vienos forumietes padaryta eglute is vatos lapeliu,tikras metu atradimas ,jei butu konkursas jums skirciau pirma vieta uz elementaru paprastuma ir labai puiku vaizda first.gif nereali ideja,aisku manoji eglute kiek kitokia,bet pagal jusu ideja,man pasiseke,pirkau maximoje nukainuota girlianda nuo 7lt iki 2lt,galvojau panaudosiu kaip karoliukus atskirus,parsinesiau,o gi ji visiskai gera,tai ir apvyniojau ax.gif

user posted image

tai dekui visoms uz kantrybe beskaitant,jei reikes breziniu,galesiu ideti kaip paveiksleliu irgi cia ax.gif

taip pat dekoju savo antrai pusei uz dideliausia pagalba,nes vienai butu tikrai sunku kai ka padaryti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo architekte.lina: 12 gruodžio 2006 - 22:05
architekte.lina - nuostabus darbeliai wub.gif

o gal tu turi elniu su rogem brezinius (konturus)? Noreciau irgi pasidaryti blush2.gif
Atsakyti
[quote=architekte.lina,2006 12 12, 23:05]

man labiausiai patiko vienos forumietes padaryta eglute is vatos lapeliu,tikras metu atradimas ,jei butu konkursas jums skirciau pirma vieta uz elementaru paprastuma ir labai puiku vaizda first.gif nereali ideja,aisku manoji eglute kiek kitokia,bet pagal jusu ideja,man pasiseke,pirkau maximoje nukainuota girlianda nuo 7lt iki 2lt,galvojau panaudosiu kaip karoliukus atskirus,parsinesiau,o gi ji visiskai gera,tai ir apvyniojau ax.gif

Čia tos pagyros tikriausiai man kliuvo smile.gif Ačiū ačiū.
Ši idėja labai greitai paplito.
O tavo eglutė nuostabi ir kiti darbeliai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2006 12 13, 08:33)
architekte.lina - nuostabus darbeliai  wub.gif

o gal tu turi elniu su rogem brezinius (konturus)? Noreciau irgi pasidaryti  blush2.gif

Aha tikrai labai super 4u.gif beje pažystu vieną Liną architektę blink.gif g.gif

Dar turiu klausimą mamytėms kurios daro ką nors iš siūlų su klijais... Gal galit plačiau papasakoti ? Kaip tuos siūlus mirkyti ir t.t. Kaip jie jums neprilimpa prie žaliavos ? (balionėlio ar kartono) ? Labai užsidegiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edvina @ 2006 12 12, 17:03)
O tai ko tie negražūs tai neišsiskleidę g.gif Labai greitai juos galima pagražint. Įdėk trumpam į orkaitę doh.gif greitai jie išsiskleidžia, trumpiau pakaitinsi mažiau išsiskleis, ilgiau - daugiau.

Tai ir sakė man vyras, o aš netikėjau doh.gif Ačiuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2006 12 13, 08:33)
architekte.lina - nuostabus darbeliai  wub.gif

o gal tu turi elniu su rogem brezinius (konturus)? Noreciau irgi pasidaryti  blush2.gif

man taip pat norėtusi,labai gražiai atrodo wub.gif .
O visų mamyčių darbeliai,nuostabūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 13 gruodžio 2006 - 11:02
architekte.lina, labai grazus kuriniai, elniukai su rogem wub.gif ,kaip juos pasidaryti, gal išduosi paslaptį?
Atsakyti
Architekte Lina, labai gražūs jūsų darbeliai 4u.gif
Atsakyti