Nunėriau iš siūlų vieną snaigę. Gražu. Jei būtų daugiau, būtų dar gražiau.
Ale jokios šventinės nuotaikos, nors idėjų turiu tūkstančiais kaip būtų įmanoma papuošti namus.
QUOTE(yuki @ 2006 12 08, 14:37)
prisižiūrėjau grožybių, pradėjau gamint, net klijų pistoletą nusipirkau, na, bet nebėga man tie klijai , ką ne taip darau gal kas patars?
o gal kur pradurt reikia kad klijai bėgtų?
Papildyta:
visada Kalėdom darau vainiką, labai panašų į šį:
QUOTE(Lotari @ 2006 12 11, 08:36)
o gal kur pradurt reikia kad klijai bėgtų?
Papildyta:
Papildyta:
Kur gaunate gražių kankorėžių? Savaitgalį buvau pušyne, tai nieko neradau gražaus
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2006 12 08, 15:22)
tai gal sudeginai ? šiaip įkaista tikrai greit , gali bandyt ir nunešt, gi per galvą neduos, o jei geras, tai parodys, kaip naudotis
parodžiau mb, jis su adatėle kažką pakrapštė ir pradėjo veikt
QUOTE(Apuokas @ 2006 12 11, 14:02)
Kur gaunate gražių kankorėžių? Savaitgalį buvau pušyne, tai nieko neradau gražaus
aš iš anksto prisirinkau, prieš kelias savaites, tada namie jie išsiskleidė ir tapo gražūs
maziux, graži tavo eglutė
o čia mano pirmas blynas
Instrukcijos, kaip rišti kalėdinius vainikus
Maziux2, tavo eglute is kriaukliu labai originali! Turiu daug stambių prieskonių gabalų - reiks pabandyti kažką panašaus suklijuoti iš jų
Maziux2, tavo eglute is kriaukliu labai originali! Turiu daug stambių prieskonių gabalų - reiks pabandyti kažką panašaus suklijuoti iš jų
Nu SUPER darbeliai!!!!
QUOTE(Apuokas @ 2006 12 11, 15:02)
Tam yra ruduo, tada ir prisirenku reikalingų gilių, konkorėžių ir viso kito kas reikalinga
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 12, 08:27)
labai labai gražu
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 12, 09:27)
papasakok kaip darei ?
QUOTE(mylinemyli??? @ 2006 12 12, 08:27)
o iš ko čia padaryta?
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 12, 12:28)
o iš ko čia padaryta?
Tos kabančios ale eglutės iš storesnio popieriaus. Nuotraukoje iš arčiau viskas matosi - neturiu ir ką pasakoti.
O pastatoma elgė iš kosmetinės vatos lapelių, suklijuotų ant į piramidę susukto vatmano. Jau buvau įkėlusi nuotrauką ir parašiusi anksčiau.